TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

Trajnimi i ardhshëm

Martohem me 21
Krijuar më Nëntor 20, 2018
Krijuar më Nëntor 15, 2018
Certifikimi i TOGAF® 9.1 (niveli 2)

Kurs trajnimi dhe Certifikimi i TOGAF 9.1 Certifikuar (Niveli 2)

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Përmbledhje e kursit të trajnimit të TOGAF 9.1 Certifikuar (Niveli 2)

Ky kurs 2 i certifikuar nga TOGAF® i nivelit 2 mundëson individët të iniciojnë, zhvillojnë, menaxhojnë dhe vlerësojnë një kuadër arkitekturor. Ky kurs i certifikuar 2 (Part 2) mbulon dhe inkurajon një kuptim të avancuar të TOGAF® dhe aplikimin e saj në sistemet e IT-së të jetës reale - krijimin e një kuadri IS / IT që i përshtatet objektivave të biznesit dhe përfshin sigurinë dhe përdorshmërinë si foci qendrore.

Përderisa demonstron njohuri të gjera TOGAF®, ky kurs do të përgatisë individë për provimin e certifikuar TOGAF® 9.1 (Part 2). Kursi është plotësisht i akredituar nga The Open Group® dhe një kupon provimi është i përfshirë.

Intended Audience of TOGAF 9.1 Certified (Level 2) Course

 • Ky kurs rekomandohet për të gjithë të interesuarit në zgjerimin e njohurive të tyre për TOGAF® përtej nivelit të Fondacionit.

Prerequisites for TOGAF​ 9.1 Certified (Level 2) Certification

 • Para se të ndërmarrë këtë kurs TOGAF®, delegatët duhet të kenë kaluar TOGAF® Pjesa 1 provim.

Course Outline Duration: 2 Days

 • Departamenti i Arkitekturës
 • Korniza e përmbajtjes së arkitekturës
 • Metamodeli i Arkitekturës Përmbajtja
 • Faza paraprake
 • Skenarët e Biznesit
 • Menaxhimi i palëve të interesuara
 • Teknikat e Mbështetjes së Implementimit të Arkitekturës
 • Faza A: Arkitektura Vizioni
 • Faza B: Arkitektura e Biznesit
 • Faza B: Arkitektura e Biznesit - Katalizat, Diagramet dhe Matricat
 • Faza C: Arkitektura e sistemeve të informacionit
 • Faza C: Arkitektura e të dhënave
 • Faza C: Arkitektura e të dhënave - Katalizat, Matricat dhe Diagramet
 • Modeli i Referimit të Infrastrukturës së Integruar të Informacionit
 • Faza C: Arkitektura e aplikacioneve
 • Faza C: Arkitektura e aplikacioneve - Katalizat, Matricat dhe Diagramet
 • Arkitektura e Fondacionit
 • Faza D: Arkitektura e Teknologjisë
 • Faza D: Arkitektura Teknologjike - Katalizat, Matricat dhe Diagramet
 • Teknikat e Planifikimit të Migracionit
 • Phase E: Opportunities and Solutions
 • Faza F: Planifikimi i Migracionit
 • Faza G: Qeverisja e Zbatimit
 • Faza H: Menaxhimi i Ndryshimeve të Arkitekturës
 • Menaxhimi i Kërkesave të ADM
 • Ndarjen e arkitekturës
 • Udhëzime për përshtatjen e ADM: Iteracioni dhe Nivelet
 • Udhëzime për përshtatjen e ADM: Siguria
 • Udhëzime për përshtatjen e ADM: SOA
 • Modelet e Maturitetit të Arkitekturës
 • Korniza e Aftësive të Arkitekturës

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

TOGAF® Provimi 9.1 Certifikuar (Pjesa 2)

 • Libër i hapur
 • 90 minuta
 • pyetjet 8
 • Shenja e kalimit është 60% (24 nga 40)

Më poshtë është përfshirë në kursin e trajnimit të certifikuar TOGAF® 9.1 (Niveli 2):

 • Vauçer provimi
 • Provimi Pass Guarantee
 • The Knowledge Academy TOGAF® 9.1 Certified (Level 2) Manual
 • Certifikatë
 • Instruktor me përvojë
 • pije freskuese

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime