TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

TOGAF® 9.1 Foundation (Niveli 1)

Kurs trajnimi dhe Certifikimi i TOGAF 9.1 Foundation (Level 1)

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Përmbledhja e kursit të trajnimit të TOGAF 9.1 Foundation (Level 1)

TOGAF® Foundation, ose TOGAF® Pjesa 1, është certifikimi zyrtar i nivelit të hyrjes të ofruar nga The Grupi i Hapur. Ky kurs i TOGAF® (Part 1) u jep delegatëve një kuptim bazë të terminologjisë, strukturës dhe parimeve kyçe të Arkitekturës së Ndërmarrjeve të TOGAF®.

Ky kurs TOGAF® 2-ditore rrit njohuritë e një kandidati për kornizën më të mirë të praktikave të arkitekturës së ndërmarrjeve, me qëllim që të sigurojnë se janë të pajisura plotësisht për të kaluar provimin e Fondacionit TOGAF (Part 1). Kursi përfshin një kupon provimi, i cili u lejon delegatëve të marrin provimin kur të ndihen të përgatitur, përmes Grupit të Hapur.

TOGAF® Foundation është një certifikim i njohur globalisht, i cili tregon kuptueshmërinë e koncepteve kryesore prapa Enterprise Architecture dhe TOGAF®. Arritja e tij gjithashtu do t'ju lejojë të vazhdoni të merrni provimin e TOGAF® (Part 2), duke treguar njohuri më të përparuara të TOGAF®.

TOGAF ofron udhëzime hap pas hapi për zhvillimin dhe qeverisjen e sistemit të ndërmarrjeve. Shumëllojshmëria e kornizës mundëson aplikime të ndryshme për ndërmarrjet që variojnë në kompleksitetin, strukturën, madhësinë, operacionet, aplikacionet, të dhënat dhe teknologjinë. Prandaj, njohuria e TOGAF®, e fituar duke ndërmarrë këtë kurs të gjerë, tregon se një kandidat mund të kontribuojë në mënyrë efektive për të siguruar që objektivat e biznesit dhe IT-së të përafrohen.

Audienca e synuar e kursit TOGAF 9.1 Foundation (Niveli 1)

 • Ky kurs është i rekomanduar për këdo që është i interesuar të mësojë më shumë për Arkitekturën e Ndërmarrjeve dhe TOGAF®.

Parakushtet për Certifikimin e TOGAF 9.1 Foundation (Level 1)

 • Çdokush mund të marrë pjesë në këtë kurs dhe nuk ka parakushte.

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 2

 • Hyrje e TOGAF®
 • Përmbledhje e Menaxhimit
 • Komponentët e TOGAF® 9.1
 • Një Hyrje në Metodën e Zhvillimit të Arkitekturës
 • Vazhdimi i Ndërmarrjes
 • Departamenti i Arkitekturës
 • Qeverisja e Arkitekturës
 • Arkitekturë Vështrime dhe pikëpamje
 • Bllokon ndërtesën dhe ADM
 • Fazat e ADM
 • Udhëzimet dhe Teknikat e ADM
 • Key ADM Deliverables
 • TOGAF® Modele Referimi
 • Programi Certifikuar TOGAF®

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Ekzaminimi i Fondacionit TOGAF® 9.1 (Pjesa 1)

Provimi është:

 • Libri i mbyllur
 • 60 minuta
 • pyetjet 40
 • Shenja e kalimit është 55%

Në vijim është përfshirë me kursin tonë TOGAF® Foundation Level 1:

 • Kupon për ekzaminim
 • Provimi Pass Guarantee
 • Akademia e njohurive TOGAF® Foundation Level 1 Manual
 • Certifikatë
 • Përvoja me instruktorin e TOGAF®
 • pije freskuese

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime