TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

Trend Micro Deep Discovery

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Trend Micro Deep Discovery

Në këtë kurs, ju do të mësoni se si të përdorni Inspektori Trend Micro Deep Discovery. Ky kurs jep informacion rreth arkitekturës bazë, skenarëve të instalimit, instalimit, konfigurimit dhe opsioneve të administrimit dhe detajet e problemeve që një administrator duhet të dijë për zbatimin e suksesshëm dhe mirëmbajtjen afatgjatë.

Parakushtet:

 • Servera dhe klientë të Windows 2003 / 2008 / 2012 / 7 / 8
 • Firewalls, WAFs, Packet Inspektimi pajisjeve
 • Kuptimi i përgjithshëm i malware

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 2

 • Përmbledhje
 • arkitekturë
 • Instalimi dhe Konfigurimi
 • Teknologjitë e zbulimit të kërcënimeve
 • Virtual Analyzer
 • Feedback Virtual Analyzer
 • Shkrime dhe raporte
 • C & C Retro Scan
 • Syslog

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime