TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI
Trend Micro Deep Security Scan

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Trend Micro Deep Security Scan

Në këtë kurs, ju do të mësoni se si të përdorni Trend Micro Deep Security. Ky kurs ofron informacion rreth arkitekturës bazë, skenarëve të instalimit, instalimit, konfigurimit dhe opsioneve të administrimit dhe detajet e problemeve që një administrator i rrjetit duhet të dijë për zbatimin e suksesshëm dhe mirëmbajtjen afatgjate.

Parakushtet:

 • Servera dhe klientë të Windows 2003 / 2008 / 2012 / XP / 7 / 8
 • Firewalls, WAFs, Packet Inspektimi pajisjeve
 • Microsoft Internet Information Server (IIS), Apache
 • Teknikat dhe teknologjitë e virtualizimit

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 3

 • Moduli 1: Përmbledhje e kursit
 • Moduli 2: Përmbledhje e Produkteve
 • Moduli 3: Instalimi
 • Moduli 4: Produkti i thellë
 • Moduli 5: Menaxhimi i Endpoint
 • Moduli 6: Politikat
 • Moduli 7: Anti-Malware
 • Moduli 8: Reputacioni i uebit
 • Moduli 9: Firewall
 • Moduli 10: Parandalimi i Ndërhyrjes
 • Moduli 11: Monitorimi i integritetit
 • Moduli 12: Inspektimi i Identifikimit
 • Moduli 13: Multi-Tenancy

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime