TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI
Trend Micro Office Scan

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Trend Micro Office Scan

Ky kurs i udhëhequr nga instruktori siguron informacion në lidhje me arkitekturën e produktit, si adreson kërcënimet në desktop, detyrat e administratës që një inxhinier mbështetës teknik duhet të dijë për të manipuluar produktin. Nxënësi do të mësojë se si punon OfficeScan 10.6 SP2.

Publiku i synuar:

Ky kurs është i dizajnuar për profesionistët e TI-së të cilët janë përgjegjës për mbrojtjen e rrjeteve nga çdo lloj kërcënimi i rrjetit, endpoint, cloud ose xSP.
Individët të cilët zakonisht do të përfitojnë më së shumti përfshijnë:

 • Administratorët e sistemit
 • Inxhinierë të rrjetit
 • Inxhinierët e shitjes / inxhinierët para shitjes
 • Menaxherët e Llogarive Teknike (TAMs)
 • Inxhinierët Mbështetës
 • Inxhinierët e Integrimit
 • Zgjidhja dhe Siguri Arkitektët

Parakushtet:

 • njohuritë e punës së produkteve dhe shërbimeve të tyre, si dhe konceptet dhe parimet bazë të rrjetëzimit.
 • Servera dhe klientë të Windows 2003 / 2008
 • Microsoft Internet Information Server (IIS)

Course Outline Duration: 2 Days

 • Moduli 1: Përmbledhje e OSBE-së
 • Moduli 2: Vendosja
 • Moduli 3: Komunikimi dhe Administrimi
 • Moduli 4: Mbrojtja
 • Moduli 5: Përditësim
 • Moduli 6: Plugins

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.