TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

Na kontaktoni

Fushat e shënuara me një * janë të nevojshme

 

TRITON AP-DATA Administrator Kursi

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

TRITON AP-DATA Administrator Kursi

Në këtë kurs, do të mësoni se si të provoni vendosjen ekzistuese, si të administroni politikat dhe raportet, të trajtoni incidentet dhe pikat përfundimtare, të përmirësoni dhe menaxhoni sistemin AP-DATA. Ju do të zhvilloni aftësi në krijimin e politikave të të dhënave, ndërtimi i klasifikuesve me porosi dhe përdorimi i politikave të paracaktuara, menaxhimi i incidenteve, raportimi dhe arkitektura dhe mirëmbajtja e sistemit.

Parakushtet:

 • Njohja e fortë e TCP / IP suite
 • Njohuri Firewall

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 2

 • Modulet
  • Interceptimi me AP-WEB dhe AP-EMAIL
  • Ndërprerja e trafikut me Mbrojtësin
  • Zbulimi me AP-DATA Servers
  • Cikli i jetës së transaksionit
 • Politikat
  • Metodologjia e krijimit të politikave DLP
  • Klasifikues të thjeshtë
  • Skriptet dhe klasifikuesit e paracaktuar
  • Fingerprinting dhe ML
 • Përdoruesit dhe pikat përfundimtare
  • Endpoint i të dhënave
  • Incidentet dhe raportimi
  • Fluksi i punës i avancuar i incidentit
  • Administrat e deleguar
  • Veprim personal
 • Mirëmbajtje
  • Disponueshmëria e Lartë e AP-DATA Manager
  • Manaxhimi i burimeve
  • Alarmet, Ngjarjet e Sistemit
  • Përmirësimet

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime
KERKIMI KRYESORE TERM

 • TRITON AP-DATA Administrator Trajnimi i kursit në Gurgaon
 • TRITON AP-DATA Administrator Kosto e certifikimit të kursit në Gurgaon
 • Instituti për TRITON AP-DATA Administrator Kursi në Gurgaon
 • TRITON AP-DATA Kursi Administrator në Gurgaon
 • Administratori i TRITON AP-DATA Certifikimi i kursit në Gurgaon
 • TRITON AP-DATA Administrator Kursi i kursit në Gurgaon
 • TRITON AP-DATA Trajnimi i kursit të Administratorit Online
 • TRITON AP-DATA Administrator Trajnimi i kursit