TRITON AP-DATA Administrator Kursi

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

TRITON AP-EMAIL Kursi Administrator

Gjatë tre sesioneve, do të mësoni tiparet, komponentët dhe integrimet kryesore që mundësojnë funksionalitetet AP-EMAIL; si për të administruar politikat, për të trajtuar incidentet, për të përmirësuar, menaxhuar dhe vlerësuar shëndetin e sistemit AP-EMAIL. Ju do të zhvilloni aftësi në krijimin e politikave të emailit, konfiguroni enkriptimin e emailit, menaxhimin e incidenteve, raportimin, arkitekturën dhe mirëmbajtjen e sistemit.

Parakushtet:

 • Njohja e fortë e TCP / IP Suite
 • Kuptimi themelor i firewall

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 2

 • Karakteristikat dhe Komponentet
  • Pamje e përgjithshme e TRITON APX
  • Fillimi me AP-EMAIL
 • Trafiku dhe Politikat
  • Trafik
  • Politikat
 • Encryption & System
  • Mirëmbajtje

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime