TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI
TRITON AP-WEB

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

TRITON AP Web

Gjatë katër sesioneve studentët do të mësojnë tiparet, komponentët dhe integrimet kryesore që mundësojnë funksionet AP-WEB; si për të administruar politikat, për të trajtuar incidentet, për të përmirësuar dhe për të menaxhuar dhe vlerësuar shëndetin e sistemit AP-WEB. Studentët do të zhvillojnë aftësi në krijimin e politikave të uebit, menaxhimit të incidenteve, raportimit, arkitekturës dhe mirëmbajtjes së sistemit.

Parakushtet:

 • Njohja e fortë e TCP / IP suite
 • Njohuri bazë Firewall

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 2

 • Paraqitjet
 • TRITON AP-WEB Përmbledhje, Karakteristikat dhe Përfitimet
 • TRITON AP-WEB Komponentet dhe Arkitektura
 • Shpërndarjet në mostër dhe praktikat më të mira
 • TRITON Manager
 • Licencimi
 • Menaxhimi i Politikave
 • Menaxhimi i përdoruesit
 • Njoftimet
 • Raportet
 • Shëndeti i Sistemit dhe
 • Përgjigjja e incidentit

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime