TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

VuGen v11.5

Përshkrim

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Trajnimi VuGen v11.5

Testimi i performancës ka nevojë për sinkronizim. përpjekje ndaj USHT-së për të vënë ngarkesë, e cila është shumë e mundimshme ose mund të merret jo më shumë se 30% -40% e rezultatit të performancës me përpjekjet manuale. Për të kapërcyer këtë lloj situate dhe për të marrë të paktën 90% -95% të rezultatit të testimit, përdorimi i testerit të performancës VuGen për të krijuar skriptat Vuser.

Vugen regjistron ndërveprimin ndërmjet Klientit / Serverit (komunikimeve), për të kapur të dhënat e dërgimit dhe pranimit. Përdor përkthyesin e gjuhës C për të regjistruar procesin e SUT, i cili krijon një skenar C. Në fillim ajo fillon me veprime regjistrimi për të përcaktuar sjelljen dhe veprimin e përdoruesve virtualë që punojnë në arkitekturën C / S.

Pas skriptit bazë është hartuar, atëherë ai kalon në përmirësimin e skriptit në atë që Parametrizo (Parandalon Caching të Dhënave) dhe krijon pikat e Verifikimit (Kontrollon Server Response). Kjo do të shtojë inteligjencën dhe fleksibilitetin në një skenar. kjo Kursi Vugen është projektuar për të dhënë njohuri të punës për të kontrolluar sjelljen e aplikimit nën ngarkesë të madhe duke përdorur mjetin e automatizimit.

Objektivat e trajnimit VuGen v11.5

 • Njohuri bazë e cila është e detyrueshme për testimin e ngarkesës
 • Identifikoni komponentët LoadRunner (LR)
 • Apliko fluksi i rekomanduar i punës për të krijuar një skenar bazë LR
 • Regjistrimi i skripteve në mjedisin e web duke përdorur Gjeneratorin Virtual Përdorues (VuGen)
 • Matni hapat dhe proceset e biznesit duke përdorur transaksione
 • Parametizoni skriptet për të ndryshuar të dhënat e hyrjes së përdoruesit
 • Korrigjoni skriptet për të përpunuar të dhënat e gjeneruara nga serveri
 • Duke punuar me Rendezvous për të gjeneruar ngarkesë maksimale në një hap të caktuar

Audienca e synuar

 • Inxhinier i Sigurimit të Cilësisë dhe Inxhinierët e Performancës.
 • Për përdoruesit e rinj që dëshirojnë të gjenerojnë skripta për të kontrolluar aplikacionin në internet.
 • Personeli që punon në procesin e testimit të ngarkesës.

Parakushte

 • Njohja e Windows.
 • Faqet e uebit dhe cilësimet e shfletuesit.

Përvojë fakultative

 • C gjuhë programimi.
 • Koncepti i arkitekturës Klient / Server.

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 3

 1. Prezantimi
  • Definoni Virtual User (Vuser) dhe VuGen
  • Eksploroni pamjen dhe ndjenjen e re të UI-së VuGen
  • Shpjegoni se si të përdorni navigator hapin
  • Diskutoni rrjedhën e punës së shkrimit
  • Krijo skripte duke perdorur VuGen
  • Regjistroni proceset e biznesit me VuGen
 2. Regjistrimi i skripteve për aplikacionet në ueb
  • Qasja dhe përdorimi i këshilltarit të protokollit për incizim
  • Krijo skriptat VuGen duke regjistruar hapat e përdoruesit
  • Menaxhimi i skripteve duke përdorur explorer zgjidhje
  • Krijimi i skripteve të reja
  • Përgatitja për të regjistruar
  • Regjistrimi i opsioneve
 3. Replaying Scripts Vuser
  • Njohja e mjeteve të debugging në dispozicion në VuGen
  • Identifikoni dhe konfiguroni cilësimet e duhura të ekzekutimit të uebit për përsëritjen e skripteve
  • Përsëritni dhe debugoni skenarin në VuGen
  • Aplikimi i cilësimeve të Run-Time
 4. Vendosja e Transaksioneve në Skript
  • Shpjegoni përdorimin e transaksioneve në një skenar
  • Shto një transaksion në një skenar gjatë regjistrimit
  • Vendosni një transaksion në një shkrim pas regjistrimit
  • Kontrolli i riprodhimit të regjistrit pas futjes së Transaksionit
 5. Parametërimi i një Skripti
  • Përcakto parametrizën
  • Përcaktoni kur duhet të parametrizoni një skenar
  • Krijoni dhe modifikoni listat e parametrave
  • Krijo parametra të rinj duke përdorur Explorer Solution, Script Editor
  • Puna me vetitë e parametrave dhe hartimi i tij me vlera
  • Konfiguro cilësimet e afatizuara për parametrat
 6. Verifikimi i skripteve Vuser
  • Identifikoni nevojën për të përdorur verifikimin në shkrime
  • Përcaktoni verifikimin për skriptet
  • Shto pikat e kontrollit të tekstit gjatë dhe pas regjistrimit të skripteve
 7. Korrelacioni Auto Pas Regjistrimit
  • Përshkruani korrelacionin
  • Puna me Korrelacionin duke përdorur Studio Dizajn
  • Korrigjoni vlerat dinamike pas regjistrimit të shkrimit

Ngjarjet e ardhshme

Nuk ka ngjarje të ardhshme në këtë kohë.

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Certifikim

Për më shumë informacion me mirësi na kontaktoni.


Shqyrtime