TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

Administrimi i Vyatta Firewall

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Administrimi i Vyatta Firewall

Vyatta është një platformë rutimi / firewall / VPN bazuar në një Debian GNU / Linux që funksionon në harduerin x86 ose amd64 dhe shumë hypervisors të makinës virtuale. Përdoret gjerësisht në infrastrukturën cloud. Është vlerësuar nga qëndrueshmëria, besueshmëria dhe shërbimet që ofron. Vyatta është më shumë si IOS, JunOS dhe platforma të tjera të ndërmarrjeve.

Parakushtet:

Personat që ndjekin këtë kurs duhet të kenë njohuri të përgjithshme të TCP / IP, dhe njohuri pune të Windows, UNIX, teknologjisë së rrjetit dhe internetit.

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 3

  • Hyrje në VYATTA
  • Politikat Firewall
  • NAT
  • Kurs
  • Vërtetim
  • VPN vend-në-vend
  • VPN me qasje në distancë
  • SPI
  • Karakteristikat e UTM
  • Troubleshooting

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime