TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

shtratin e lumit WAN310 Optimizimi i Aplikacioneve dhe Protokolleve të Ndërmarrjeve

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

WAN310 Optimizimi i Aplikacioneve dhe Protokolleve të Ndërmarrjeve

Ky kurs ofron një eksperiencë të thellë të Sistemit të Optimizimit të Shtratit të Ujërave me anë të konfigurimit të aplikacioneve dhe protokolleve duke përdorur familjen e produktit të Çelikut të Ujërave të Ujit dhe Kontrolluesit Qendror të Çelikut për Kokën e Çelikut. Kjo klasë ofron skenarë të përbashkët dhe të avancuar për përshpejtimin e aplikimit të shtresës 7 të mjediseve të shërbimit të videos, emailit, HTTP, terminalit dhe protokollet e riprodhimit të magazinimit. Klasa gjithashtu ofron detaje mbi optimizimin e trafikut UDP dhe IPv6, bashkimin dhe punën brenda një fushe të Windows dhe mënyrat për të koduar në mënyrë të sigurt të gjitha llojet e të dhënave të optimizuara.

Parakushtet:

  • Kursi WAN200 Optimization Essentials

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 5

  • Moduli-1: RiOS Optimization Review
  • Moduli-2: Zbatimi i aplikimit
  • Moduli-3: Optimizimi i transportit

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime