shtratin e lumit WAN350 Zbatimi i Arkitekturave të Optimizimit të Ndërmarrjeve

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

WAN350 Zbatimi i Arkitekturave të Optimizimit të Ndërmarrjeve

Ky kurs ofron një eksperiencë të thellë për sistemin e optimizimit të shtratit të lumenjve® me instalimin dhe konfigurimin me anë të përdorimit të pajisjes së çelikut dhe çelikut CX për vendosjen virtuale me çelësin e kontrollit çeliku për integrimin e vendosjes së kokës së çelikut. Kjo klasë mbulon skenare të përbashkëta dhe të avancuara me QoS dhe grupime serik dhe paralel të Shefit të Çelikut, si dhe vendosje virtuale me hyrje virtuale në rrugë duke përdorur PBR, WCCP dhe Interceptorin e Shefit të Çelikut.

Parakushtet:

  • Kursin e Departamentit të Menaxhimit dhe të Menaxhimit të SteelHead ose WAN200 Optimization Essentials

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 5

  • Moduli-1: Shqyrtimi i aparatit të çelikut
  • Moduli-2: Cilësia e Shërbimit (QoS)
  • Moduli-3: Përzgjedhja e Path

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime