TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

Analist i Certifikuar i Rrjetit Wireshark

Kursi i Certifikimit të Rrjetit të Çertifikuar të Rrjetit dhe certifikim

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Kursi i Certifikuar i Rrjetit të Analizatorëve të Rrjetit Wireshark

La Kursi i Certifikimit të Rrjetit të Çertifikuar të Rrjetit dhe certifikim është projektuar për të konfirmuar kompetencat individuale në përdorimin e Wireshark për të gjetur shkakun e problemeve të rrjetit (performanca e dobët ose siguria e lidhur) dhe për të konfirmuar njohuritë tuaja TCP / IP komunikimet e rrjetit në përgjithësi.

Parakushtet për trajnimin e Analistit të Rrjetit të Certifikuar të Wireshark

Njohja e fortë e TCP / IP

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 5

 • Analiza e Rrjetit të Vështrimit
 • Hyrje në Wireshark
 • Kapni trafikun
 • Krijoni dhe aplikoni Filtrat e Capture
 • Përcaktoni preferencat globale dhe personale
 • Colorize trafikut
 • Përcaktoni Vlerat Kohore dhe Interpretoni Përmbledhje
 • Interpretimi i Statistikave të Gjurmëve të Gjurmëve
 • Krijoni dhe aplikoni Filtrat e Shfaqjes
 • Ndiqni Rrjedhat dhe Rimodeloni të Dhënat
 • Përshtatja e profileve të Wireshark
 • Annotate, Save, Export dhe Print Packets
 • Përdorni Sistemin e Ekspertëve të Wireshark • Analizë TCP / IP Analiza
 • Analizoni Sistemin e Emrit të Domenit (DNS) Trafiku
 • Analizo protokollin e zgjidhjes së adresës (ARP) Trafiku
 • Analizoni protokollin e internetit (IPv4 / IPv6) Trafiku
 • Analizoni protokollin e mesazhit të kontrollit të internetit
 • Analizoni trafikun e protokollit të përdoruesit të datagramit (UDP)
 • Analizoni Trafikun e Protokollit të Kontrollit të Transmisionit (TCP)
 • Grafiku IO Çmimet dhe TCP Trendet
 • Analizoni Protokollin e Konfigurimit të Ekipit Dinamik
 • Analizo trafikun e protokollit të transferimit të Hypertext Transfer (HTTP)
 • Analizoni trafikun e protokollit të transferimit të skedarëve (FTP)
 • Analizo trafikun e postës elektronike
 • Hyrje në analizën 802.11 (WLAN)
 • Analiza mbi Voice over IP (VoIP) Analiza
 • Modelet e Trafikut Bazë "Normal"
 • Shkaqet kryesore të problemeve të performancës
 • Vështrim i Rrjetit të Mjekësisë Ligjore
 • Zbuloni proceset e skanimit dhe zbulimit
 • Analizoni trafikun e të dyshuarve
 • Përdorimi efektiv i mjeteve të komandës së linjës

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime