Trajnim & Certifikimi

Të gjitha kurset e certifikimit dhe trajnimit

Teknologjia e Hapur Burimi është një nga teknologjitë më të përdorura në botën e sotme dhe Redhat është duke dominuar në mjedise të sigurta të serverit. Redhat ofron shumëllojshmëri të kurseve, trajnimeve dhe certifikimit për rritjen individuale. Detyrat e mbuluara në Red Hat System.

Lexo më shumë

Puna në produktin e Microsoft është thelbësor ose për shpërndarjen ose integrimin e projektit, kështu që ne në ITS me ndihmën e trajnimit, ju bëjmë më të efektshëm për të përdorur teknologjinë e Microsoft-it dhe bëhuni profesionist i çertifikuar i Microsoft-it. Për të kuptuar rolin që luan AD RMS.

Lexo më shumë

ITIL

La ITIL (Biblioteka e Infrastrukturës së Teknologjisë së Informacionit) është dizajnuar për të standardizuar përzgjedhjen, planifikimin, shpërndarjen dhe mbështetjen e shërbimeve të IT-së në një biznes. Qëllimi është përmirësimi i efikasitetit dhe arritja e niveleve të parashikueshme të shërbimit.

Lexo më shumë

Logo e KE-së

Një udhëheqës në arsimin e sigurisë kibernetike SAJ offers accredited online cyber security degrees for advancing IT security careers.KE-Këshilli is a global leader in InfoSec Cyber Security certification programs like CEH. India’s Leading Professional EC-Council.

Lexo më shumë

Logo e Burimeve Njerëzore

Burimet njerëzore is used to describe both the people who work for a company or organization & the department responsible for managing related to employees.It is designed to maximize employee performance in service of an employer’s strategic objectives.

Lexo më shumë

DevOps do të thotë, një person që e kupton operacionet dhe punon në zhvillim, por në kontekstin e zhvillimit të karrierës, mbart shoqatën e një "Moderne" Programues të Sistemeve. Mundësitë e karrierës së DevOps po rriten.

Lexo më shumë

Amazon Web Services (AWS) is a secure cloud services platform,offering compute power, database storage, content delivery and other functionality to help businesses scale and grow.Learn from AWS experts how to leverage your developer skills.

Lexo më shumë

AngularJS is a structural framework for dynamic web apps. It is a JavaScript framework and can be added to an HTML page with a script tag. AngularJS extends HTML attributes with Directives.Guide to AngularJS Documentation.

Lexo më shumë

Mëso praktikat më të mira të sigurisë, mbështesni programet e sigurisë dhe politikat e IT sigurisë me kuadrin NIST, ose fitoni Protect Rrjetet, Kompjuter, Programe, CISSP, CompTIA Security +, CASP, çertifikatat CEH dhe më shumë!

Lexo më shumë

cisco thumnail

CISCO është lider botëror në rrjetin dhe pajisjet e rutimit. CISCO ofrojnë një rrugë të plotë karriere me certifikatat e tij si CCNA, CCNP & CCIE. Ai ofron kombinimin më të fundit të teknologjisë.

Lexo më shumë

marketing dixhital

Marketing Digital është një nënkategori e marketingut që përdor teknologjinë digjitale për vendosjen dhe shitjen e produkteve. It shtrihet përtej internetit marketing për të përfshirë kanalet që nuk kërkojnë përdorimin e internetit.

Lexo më shumë

menaxhimi i projektit

menaxhimi i projektit është disiplina e fillimit, planifikimit, ekzekutimit, kontrollit dhe mbylljes së punës së një ekipi për arritjen e qëllimeve specifike dhe përmbushjen e kritereve specifike të suksesit në kohën e caktuar.

Lexo më shumë

Provë teknikat përfshijnë procesin e ekzekutimit të një programi ose aplikacioni me qëllim të gjetjes program bugs (gabime ose defekte të tjera), dhe duke verifikuar që program produkti është i përshtatshëm për përdorim.

Lexo më shumë

Orakull is one of the largest vendors in the enterprise IT market and the name of its flagship product, a relational database management system that’s formally called Orakull Baza e të dhënave.

Lexo më shumë

Menaxhimi i procesit

Menaxhimi i procesit është një pjesë integrale e çdo sistemi operativ të përditshëm (OS). OS duhet të ndajë burime për të Proceset, mundësoj Proceset për të ndarë dhe shkëmbyer informacion, mbrojnë burimet e secilit proces nga të tjerët Proceset.

Lexo më shumë

kurse të tjera

Gjeni më shumë IT Trajnime që ju nevojiten si: F5 GTM, Primavera P6, Integrimi i të Dhënave. Mësoni aftësi të reja, përgatituni për çertifikatat online dhe gjithashtu ofroni trajnime virtuale për të ndihmuar zhvilluesit, IT Professionals.

Lexo më shumë

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!