Red Hat Training Course & Certification Gurgaon India

Trajnimi i Mundshëm

DO407 - Automatizimi me të Përshtatshëm

Nëpërmjet laboratorëve praktikë, studentët do të mësojnë të automatizojnë detyrat e administrimit të sistemit në hostët e menaxhuar me të Dhënat, të mësojnë si të shkruajnë Librat e lojërave të mundshëm për të standardizuar ekzekutimin e detyrave, menaxhimin qendror të playbooks dhe orarin e ekzekutimit të përsëritur nëpërmjet një ndërfaqeje të internetit me Kullën e Ndjeshme. Nxënësit gjithashtu do të mësojnë për të menaxhuar encryption për të Përbashkët me Vault të Përshtatshëm, të vendosë Kullë të Ndjeshme dhe ta përdorin atë për të menaxhuar sistemet, dhe të përdorin të Përshtatshëm në një mjedis DevOps me Vagrant.

Objektivat

  • Instalimi dhe zgjidhja e problemeve të mundshme në nyjet qendrore dhe hostët e menaxhuar
  • Përdorni të Dhënat për të drejtuar komandat ad-hoc dhe playbooks për të automatizuar detyrat
  • Shkruani playbooks efektive efektive
  • Mbroni të dhënat e koduara të nevojshme për detyrat me vaultin e mundshëm
  • Përdorni Kullën e Ndjeshme për të menaxhuar më lehtë instalimet e ndërmarrjeve të mundshme
  • Puna me të Përbashkët në lidhje me Vagrant në një mjedis DevOps

Përmbajtja e kursit

Regjistrimi dhe marrja e provimit individual është e lehtë

  1. Zgjidhni provimin tuaj dhe një mënyrë të përshtatshme për të trajnuar, pastaj plotësoni formularin e kërkesës dhe paraqisni. Ju do të merrni një email ose thirrje nga ne për të konfirmuar kërkesën tuaj dhe detajuar hapat e ardhshëm.
  2. You will have to pay fees online or you can pay by cash on our premises. After receiving your payment, We’ll schedule your exam by choosing your exam, date, and time. You will get a confirmation for your scheduled exam and detailed instructions on what to do on your testing day.
  3. Shfaqni provimin tuaj në datën dhe kohën e zgjedhur dhe merrni provimin.

Lista e kursit të aftësimit dhe certifikimit

SL.NO.Emri i kursitREGJISTROHENI TANI
1DO407 - Automatizimi me të PërshtatshëmShiko me shume
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!