microsoft_learning_logo2-300x121 Azure

Microsoft Azure
Certifikim

Përshkrimi i Microsoft Azure

Microsoft Azureështë një platformë e hapur, fleksibile, ndërmarrje-grade cloud computing. Ofron një sërë shërbimesh cloud, duke përfshirë ato për llogaritjen, analytics, storage dhe networking. Përdoruesit mund të zgjedhin dhe të zgjedhin nga këto shërbime për të zhvilluar dhe shkallëzuar aplikacione të reja ose për të drejtuar aplikacionet ekzistuese, në cloud publik.

Objektivat

  • Përshkruani komponentët e arkitekturës Azure, duke përfshirë infrastrukturën, veglat dhe portalet.
  • Zbatimi dhe menaxhimi i rrjeteve virtuale brenda Azure dhe lidhja me mjediset e lokaleve.
  • Planifikoni dhe krijoni makina virtuale Azure.
  • Konfiguroni, menaxhoni dhe monitoroni makinat virtuale Azure për të optimizuar disponueshmërinë dhe besueshmërinë.
  • Vendosja dhe konfigurimi i aplikacioneve të uebit dhe aplikacioneve celulare.
  • Zbatimi, menaxhimi, rezervimi dhe monitorimi i zgjidhjeve të ruajtjes.
  • Planifikoni dhe implementoni shërbimet e të dhënave bazuar në bazën e të dhënave SQL për të mbështetur aplikacionet.
  • Vendosja, konfigurimi, monitorimi dhe diagnoza e shërbimeve cloud.

Kurse të Microsoft Azure

20533: Zbatimi i Microsoft Azure Infrastructure Solutions

20532 B: Zhvillimi i Microsoft Azure Solutions

20487B - Zhvillimi i Shërbimit të Windows Azure dhe Web

Pse Azure është zgjedhja e duhur?

koha AzureProduktiv

Zvogëloni kohën në treg, duke ofruar veçori më të shpejta me shërbimet 100 fund-te-fund.

rritja AzureHibrid

Zhvilloni dhe vendosni aty ku doni, me të vetmin re cloud të qëndrueshme në treg.

arsimi Azure

I zgjuar

Krijo aplikacione inteligjente duke përdorur të dhëna të fuqishme dhe shërbime të inteligjencës artificiale.

Na arrin?

Mësoj Kursi i Microsoft Azurenë Gurgaon. Regjistrohuni për Trajnimi i Microsoft Azure në Gurgaonkompani e trajnimit të lartë"Zgjidhjet teknologjike inovative" dhe merrni Certifikimi i Microsoft Azure. Merrni hollësi mbi tarifat e kursit, planprogramin, kohëzgjatjen, kohëzgjatjen e grumbullimit.

Lista e kurseve të certifikimit Microsoft Azure

SL.NO.Emri i kursitREGJISTROHENI TANI
120533: Zbatimi i Microsoft Azure Infrastructure SolutionsShiko me shume
220532 B: Zhvillimi i Microsoft Azure SolutionsShiko me shume
320487B - Zhvillimi i Shërbimit të Windows Azure dhe WebShiko me shume
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!