Blue Coat Training

Hidhni një pyetje?

Blue Coat Description

Blue Coat is a recognized leader in enterprise security, providing on premise, hybrid and cloud-based solutions for protecting web connectivity, combating advanced threats, and responding to security breaches.

  • The convergence of recent market dynamics has fundamentally changed the nature of how today’s applications are developed and delivered.
  • The shift to Web/HTTP applications, SSL connections, larger files, mobile users and chatty protocols delivers richer user experiences, but taxes application performance and creates exposure to security threats.
  • In order to respond to this changing business and technology climate, you need a better approach to application delivery that eliminates the performance/security trade-off.
  • A solution that is built for the world of mixed protocols.
  • Web applications and a distributed workforce, combining network control and application visibility, security and acceleration into a single vendor solution
  • An enhanced proxy architecture that provides with a complete understanding of all applications and users on the network
  • An architecture that provides total visibility and control over user and application performance, and fast, secure delivery of the applications that are necessary to running your business.

MësojKurs Blue Coatnë Gurgaon. Regjistrohuni përTrajnimi Blue Coat në Gurgaonkompani e trajnimit të lartë"Zgjidhjet teknologjike inovative" dhe merrniCertifikimi i Microsoft Azure. Merrni hollësi mbi tarifat e kursit, planprogramin, kohëzgjatjen, kohëzgjatjen e grumbullimit.

Lista e kurseve të Certifikimit të Bluve

SL. Jo.Emri i kursitRegjistro tani
1Administratori i Paketuar i Çertifikuar i Blu QendrësShiko me shume
2Blue Packet Certified Packetshaper ProfesionaleShiko me shume
3Administrata e Përshpejtimit të Certifikuar të Qendrës Blue WanShiko me shume
4Drejtor i Qendrës BlueShiko me shume
5Reporter i Qendrës BluShiko me shume
6Administrata e Certifikuar e Sigurisë Blu e QendrësShiko me shume
7Blue Cache CacheflowShiko me shume
8Aplikacioni i Rrjetit Blu të Aplikimit të Kundërt ReverseShiko me shume
9Administrata Proxysg Certified Blue QendraShiko me shume
Blue Certified Siguria e Sigurisë Analytics AnalyticsShiko me shume

Modes of Training

buildings Blue Coat

Trajnimi Onsite
Trajnim privat për të gjithë ekipin ose departamentin tuaj, të dorëzuar në vendin tuaj, në një qendër trajnimi ose në internet

foundation Blue Coat

Trajnimi në Klasë
Live, trainim i udhëhequr nga instruktori në një klasë interaktive të kryer në mbarë botën në një ambient të rehatshëm dhe profesional

expert-instructor Blue Coat

Trajnimi Virtual
Trajnimi i drejtpërdrejtë, i udhëhequr nga instruktori, i kryer në internet, duke shfaqur të njëjtat laboratorë praktikë si trajnimi tradicional në klasë

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!