Cisco Training & Certification

Be Ready To Advance Your Skills

Mësoj Cisco Course në Gurgaon. Regjistrohuni për Trajnimi i Cisco në Gurgaon in kompani e trajnimit të lartë "Zgjidhjet teknologjike inovative" dhe merrni Cisco certifikimit. Merrni hollësi mbi tarifat e kursit, planprogramin, kohëzgjatjen, kohëzgjatjen e grumbullimit.

Lista e Cisco Certification Courses

SL. Jo.Emri i kursitRegjistro tani
1Cisco CCNA ndërrimi V3 0Shiko me shume
2Ndërrimi i rrugëve CCNPShiko me shume
3DCAC9K SERIES CISCO NEXUS 9000Shiko me shume
4Konfigurimi i Cisco Nexus 9000 kalon në ACI Mode v2.0Shiko me shume
5Konfigurimi i Cisco Nexus 9000 në NX-OS Mode (C9KNX)Shiko me shume

mësim

Investoni në suksesin tuaj

You’ve heard all about the value of Cisco training. Mbylle hendekun e aftësive tuaja në IT në mënyrën se si mësoni më mirë dhe Mësoni mënyrën tuaj, në vendin tuaj.

Për Query Klikoni Këtu

Projektuar për Kërkesat më të Kërkuara

i sigurt

Aftësi gjithëpërfshirëse të sigurisë për të përmbushur kërkesat më të vështira të sigurisë së informacionit.

hibrid

Ndërtoni arkitektura hibride IT që zgjerojnë infrastrukturën tuaj në lokal në Cloud.

i urtë

Kontrollet e pasura, auditimet dhe akreditimet e gjera të sigurisë. pse u shërbejmë klientëve tanë më së miri?

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!