Duke kërkuar për
Marketing Digital
Kursi?

Kursi i personalizuar i marketingut dixhital për
Profesionistë, Sipërmarrës
dhe Studentët

Shkarko broshurën

Pse Kursi i Marketingut Dixhital?

Programi më gjithëpërfshirës dhe praktik i industrisë


240 + orë mësimi


Udhëhequr nga Ekspertët e Industrisë


Instruktor Live

Ndihma për vendosje 100%

Plotësoni në muajt 3 ose 6

Trajnimi në Klasë

Qasje gjatë gjithë jetës në përmbajtjen e fundit

Key Features

Gjeni një kuptim të thellë të disiplinave të ndryshme të marketingut dixhital: SEO, PPC, analytics web, përmbajtje, celular dhe email marketing.

Mjetet kryesore të ekzekutimit të marketingut digjital: Google Analytics, Google AdWords, Facebook Marketing, Reklamim në Twitter etj.

Bëhuni një menaxher virtual i marketingut dixhital. Praktika SEO, SEM, Optimization Rate Conversion Website, marketing email dhe më shumë.

Fitoni eksperiencë në jetën reale duke plotësuar projektet duke përdorur Google Analytics, Google AdWords, Facebook Marketing dhe YouTube Marketing.

Mësoni si të formuloni, planifikoni dhe ekzekutoni strategji efektive të marketingut digjital me modulin tonë strategjik të marketingut dixhital.

DIGITAL MARKETING KURS CURRICULUM


Email Marketing


Search Engine Optimization


Marketing Përbrenda


Search Engine Marketing


Social Media Marketing


Web Analytics

PSE TIJ?

75000 +

Studentët e certifikuar

15 + Vlerësohet

Training Partners

500 +

Trajnerë të Certifikuar

1570 +

Kurse në dispozicion

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!