Microsoft Exchange Server
Certifikim

microsoft_learning_logo2

Microsoft Exchange Server

Microsoft Exchange Server is Microsoft’s email, calendaring, contact, scheduling and collaboration platform deployed on the Windows Server operating system for use within a business or larger enterprise.

Objektivat

  • Menaxhimi i Exchange Server 2013
  • Konfigurimi i ruajtjes në serverat e kutisë postare
  • Krijimi dhe konfigurimi i bazave të të dhënave të kutisë postare
  • Menaxhimi i Marrësit të Tjera të Shkëmbimit
  • Planifikimi dhe Implementimi i Kutive Postare të Dosshme të Publikut
  • Konfigurimi i Outlook Web App dhe Outlook Anywhere
  • Konfigurimi i Exchange ActiveSync
  • Konfigurimi i opsioneve anti-spam në Exchange Server
  • Monitorimi i Exchange Server
  • Zgjidhja e problemeve në dispozicion të të dhënave

PSE TIJ?

75000 +

Studentët e certifikuar

15 + Vlerësohet

Training Partners

500 +

Trajnerë të Certifikuar

1570 +

Kurse në dispozicion

SL.NO.Emri i kursitREGJISTROHENI TANI
120341: Zgjidhjet kryesore të Microsoft Exchange Server 2013Shiko me shume
220342B: Zgjidhjet e Avancuara të Microsoft Exchange Server 2013Shiko me shume
3Microsoft Exchange Server 2013Shiko me shume
420345-1A: Administrimi i Microsoft Exchange Server 2016Shiko me shume
520345-2: Projektimi dhe Vendosja e Microsoft Exchange Server 2016Shiko me shume
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!