hr-logo-300x32 Burimet njerëzore

Ji i Certifikuar Gjeneralistë të HR

Kërkoni një thirrje prapa?

Fushat e shënuara me një * janë të nevojshme

Burime Njerzore drejtuesit

NjëBurime Njerzoreështë një person i vetëm ose punonjës brenda organizatës suaj.Burimeve Njerëzoreështë edhe funksioni organizativ që merret me njerëzit dhe çështjet që lidhen me njerëz si kompensimi, punësimi, menaxhimi i performancës dhe trajnimi.Burimet njerëzorespecialistët e rekrutimit menaxhojnë nevojat e punësimit dhe vendosjes së kompanisë.Burimet njerëzoreprofesionistët ndihmojnë organizatat të takojnë një numër tëobjektivatlidhur me punësimin, marrëdhëniet e punonjësve, trajnimin dhe strukturën organizative.

Qëllimet dhe objektivat:

  • Ndihmon organizatën që të arrijë qëllimet e saj.

  • Siguron shfrytëzim efektiv dhe zhvillim maksimal të burimeve njerëzore.

  • Identifikon dhe plotëson nevojat e individëve.

  • Arritja dhe mbajtja e moralit të lartë midis punonjësve.

  • Ofron organizatën me punonjës të trajnuar mirë dhe të motivuar mirë.

  • Përmirëson aftësitë e punonjësve për të kryer punën aktuale.

  • Thekson një ndjenjë të frymës së ekipit, punës ekipore dhe bashkëpunimit ndër-ekipor.

Metodat e të mësuarit


Dedikuar 1 në 1 Trajnim

Zgjidhjet teknologjike inovative 1 ON 1 Metodologjia e trajnimit lejon 100 customization e kurseve dhe planit për studentët individual.


Trajnimi në Klasë

Innovative Technology Solutions ofron trajnim në klasë për studentët nga e gjithë bota.


Trajnimi Onsite

ITS specializon në organizimin e trajnimeve në terren për t'ju lejuar të keni një mjedis të njohur me pajisje të njohura për të siguruar komoditet dhe rehati.


Instruktori Led Online

Trajnimi i Led Online i trajnuesit pohon të jetë mënyra më e përshtatshme për të mësuar nga komoditeti i shtëpisë, zyrës ose cilësdo mjedis të zgjedhur prej jush.

Lista e të gjitha kurseve të Burimeve Njerëzore (HR)

SL.NO.Emri i kursitREGJISTROHENI TANI
1Master Trainer & Facilitator (MTF)Shiko me shume
2Certifikimi Analist i Rekrutimit (CRA)Shiko me shume
3Psychometric Test Certified Professional (CPTP)Shiko me shume
4Zhvilluesi i Certifikuar i Performancës dhe Kompetencës (CPCD)Shiko me shume
5Certified OD Intervention Professional (CODIP)Shiko me shume
6Analist i Zhvillimit Organizativ të Certifikuar (CODA)Shiko me shume
7Menaxher i Çertifikuar i Mësimit dhe Zhvillimit (CLDM)Shiko me shume
8Dizajner i Mësimit të Certifikuar (CID)Shiko me shume
9Partner i Certifikuar për Biznesin e Burimeve Njerëzore (CHRBP)Shiko me shume
10Profesionist i çertifikuar në Analizën e Burimeve Njerëzore (CHAMP)Shiko me shume
11Ekzekutiv i Certifikuar & Traineri i Jetës (CELC)Shiko me shume
12Profesioni i çertifikuar i bilancit të vlerës (CBSCP)Shiko me shume

 

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!