Redhat JBoss

redhat-logo-300x119 JBoss

Redhat JBoss Description

Red Hat JBoss is a portfolio of enterprise-class application and integration middleware software products delivered by Red Hat, Inc. These software products are used by end users to create applications; integrate applications, data, and devices; and automate business processes. Red Hat JBoss Middleware uses an open-source development model.

SL.NO.Emri i kursitREGJISTROHENI TANI
1JB297 - Red Hat JBoss Zhvillimi: Përhershmi me shtatzëninëShiko me shume
2JB325 - Red Hat Zhvillimi i Aplikacioneve të Ndërmarrjeve JBoss IIShiko me shume
3JB348 - Red Hat JBoss Administrimi i Aplikimit IIShiko me shume
4JB417 - Zhvillimi SwitchYard me Red Hat JBoss Funksionet e Shërbimit të SiguresaveShiko me shume
5JB435 - Shpërndarja e Shërbimit të Ndërmarrjeve me Red Hat JBoss FuseShiko me shume
6JB427 - Zhvillimi i aplikacioneve të punës me Red Hat JBoss BPM SuiteShiko me shume
7JB465 - Zbatimi i Red Hat JBoss BRMSShiko me shume
8JB463 - Zhvillimi i Aplikacioneve të Rregullave me Red Hat JBoss BRMSShiko me shume
9JB453 - Red Hat Zhvillimi i JBoss Data GridShiko me shume
10JB450 - Red Hat JBoss Zhvillimi i të dhënave VirtualizationShiko me shume
11JB439 - Red Hat JBoss Fuse Përshkrim i ShkurtërShiko me shume
12JB437-Red Hat Zhvillimi dhe vendosja e JBoss A-MQShiko me shume
13JB421 - Red Hat JBoss Fuse Zhvillimi i kamellësShiko me shume
14JB248 - Red Hat Administrimi i aplikacionit JBossShiko me shume
15JB225 - Red Hat Zhvillimi i Aplikacioneve të Ndërmarrjeve JBoss IShiko me shume

Lidhu me ne

Zgjidhjet teknologjike inovative drejtohen drejt IT-së dhe aftësimit profesional të zhvillimit të aftësive dhe kompanisë së ofruesve të zgjidhjeve. ITS në bashkëpunim me kompanitë zhvilluese të softuerëve dhe pajisjeve që ofrojnë trajnime dhe zgjidhje për shumë ndërmarrje të mëdha dhe të vogla në të gjithë globin. ITS është shitësi i preferuar për MNC si HP, EMC dhe shumë më tepër për ofrimin e dhomat e trajnimit dhe rregullimin e infrastrukturës për nevojat e trajnimit në rajonin APAC / APJ. ITS është i njohur për adoptimin e Inovacionit në shpërndarjen e trajnimeve dhe përditësuar gjithmonë me përmbajtje relevante për ofrimin nga instruktorë të shkëlqyer. ITS është i njohur të jetë më fleksibël në përshtatjen e përmbajtjes së trajnimit dhe i gatshëm për të ofruar trajnime në çdo kohë.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!