microsoft_learning_logo2

Microsoft SharePoint 2013
Certifikim

Pse zgjedhni ITS?

Innovative Technology Solutions është kompania që ofron trajnime për individë, korporata dhe kolegje në IT dhe aftësi profesionale. Përveç trajnimeve ITS ka dhoma të trajnimit në dispozicion në të gjitha qendrat e korporatave të Indisë për nevojat e trajnimit të korporatave.

World’s Best Trainers
Guarantee To Run Courses
Back to Back Certification
Customised Hands-On Training
Microsoft Silver Learning Partner
Choice Of 9 Exotic Locations

Për Query Klikoni Këtu

Microsoft SharePoint Kurset e serverit 2013

Zgjidhjet kryesore të Microsoft SharePoint Server 2013

Kohëzgjatja e kursit: Ditët 5

 • Organizoni informacione në SharePoint
 • Plani për zbulueshmëri
 • Përshkruani komponentët kryesorë të disponueshëm në SharePoint për të vendosur një IA
 • Plani për zbulueshmëri si pjesë e një vendosjeje të AB
 • Dokumentoni arkitekturën tuaj logjike
 • Instalimi dhe Konfigurimi i Skriptit

Zgjidhje të avancuara të Microsoft SharePoint Server 2013

Kohëzgjatja e kursit: Ditët 5

 • Konfiguro SharePoint Server 2013 Farms
 • Krijo dhe Konfiguro koleksionin e faqeve dhe faqet
 • Dizajnimi i Infrastrukturës së SharePoint për Disponueshmëri të Lartë
 • Plani për Rimëkëmbjen e Fatkeqësive
 • Hartimi dhe konfigurimi i një Topologji të Aplikacionit të Shërbimit
 • Krijo dhe konfiguro një katalog të aplikacioneve të korporatës

Zhvillimi i Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions

Kohëzgjatja e kursit: Ditët 5

 • Plani dhe dizajni i aplikacioneve për performancë më të mirë dhe shkallëzim në kursin e aksioneve
 • Krijo dhe rregullo pamjen dhe sjelljen e elementeve të ndërfaqes së përdoruesit
 • Zhvilloni Kodin për përbërës porosi me autorizim dhe vërtetim
 • Mësoni të shpërndani dhe shpërndani Apps SharePoint
 • Zbatoni modelin REST-API dhe modelin e anës së klientit

Zhvillimi i Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions

Kohëzgjatja e kursit: Ditët 5

 • Vërtetoni dhe autorizoni Aplikacionet për SharePoint
 • Dizajnimi i aplikacioneve për performancë
 • Konfiguro përcaktimet e afatizuara të metadatave të menaxhuara
 • Ndërtimi i pyetjeve të kërkimit me KQL dhe FQL
 • Ekzekuto kërkime kërkimi nga Kodi
 • Regjistro një Ofrues të Dokumentit të Dokumenteve të Personalizuara
 • Aplikoni një Politikë të Auditimit të Personalizuar
 • Përdorni Control Panel Panel

Na arrin?

SL.NO.Emri i kursitREGJISTROHENI TANI
120331: Zgjidhjet kryesore të Microsoft SharePoint Server 2013Shiko me shume
220332: Zgjidhjet e Avancuara të Microsoft SharePoint Server 2013Shiko me shume
3Microsoft SharePoint Server 2013Shiko me shume
420488B: Zhvillimi i Microsoft SharePoint Server 2013 Core SolutionsShiko me shume
520489: Zhvillimi i Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced SolutionsShiko me shume
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!