Together Everyone Achieves Mmineral

List of OpenShift Training & Certification Course

Red Hat® OpenShift® is a comprehensive enterprise-grade application platform, built for containers with Kubernetes. Red Hat OpenShift is a multifaceted, open source container application platform from Red Hat Inc. for the development, deployment and management of applications.Learn Kurs OpenShiftnë Gurgaon. Regjistrohuni për Trajnimi OpenShift në Gurgaonkompani e trajnimit të lartë"Zgjidhjet teknologjike inovative" dhe merrniCertifikimi OpenShift. Merrni hollësi mbi tarifat e kursit, planprogramin, kohëzgjatjen, kohëzgjatjen e grumbullimit.

SL.NO.Emri i kursitREGJISTROHENI TANI
1DO180-Hyrje në kontenierë, Kubernetes, dhe RedHat OpenShiftsShiko me shume
2DO280 - Administrimi i ndërmarrjes OpenShiftShiko me shume
3DO380-Red Hat OpenShift Administrimi II: Disponueshmëria e LartëShiko me shume
4DO290 - Zhvillimi i Ndërmarrjeve OpenShiftShiko me shume

Merrni karrierën tuaj në nivelin e ardhshëm

Për Query Klikoni Këtu

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!