Certifikimi Prince2

Prince2

PRINCE2® (Projekte NË mjedise të kontrolluara), është një metodë e përdorur gjerësisht e menaxhimit të projektit që ju drejton përmes të gjitha të domosdoshme për drejtimin e një projekti të suksesshëm. PRINCE2® është një metodë fleksibile dhe synon të gjitha llojet e projekteve. PRINCE2® Fondacioni dhe praktikanti do të njohin profesionistët me këtë standard de facto të zhvilluar dhe përdorur gjerësisht nga qeveria e Mbretërisë së Bashkuar dhe që përdoret në sektorin privat ndërkombëtar. Mishëron praktikat më të mira të vërtetuara dhe të dëshmuara në menaxhimin e projekteve. Ky kurs do të përgatisë ju si për PRINCE2® Foundation dhe PRINCE2® Practitioner dhe përfitimet e marrjes së këtij certifikimi do të tejkalojnë shumë koston e certifikimit prince2.

Kurset Prince2


Fondacioni Prince2

PRINCE2® (Projects IN Controlled Environments), is a widely used project management method that navigates you through all the essentials for running a successful project. PRINCE2® is a flexible method and is aimed at all types of projects .PRINCE2® is a de facto standard developed and used extensively by the UK government and is widely recognized and used in the private sector, both in the UK and internationally.

Mësoni Më Tepër


Fondacioni Prince2 & Praktikues

PRINCE2® (Projekte NË mjedise të kontrolluara), është një metodë e përdorur gjerësisht e menaxhimit të projektit që ju drejton përmes të gjitha të domosdoshme për drejtimin e një projekti të suksesshëm. PRINCE2® është një metodë fleksibile dhe synon të gjitha llojet e projekteve. PRINCE2® Fondacioni dhe praktikanti do të njohin profesionistët me këtë standard de facto të zhvilluar dhe përdorur gjerësisht nga qeveria e Mbretërisë së Bashkuar dhe që përdoret në sektorin privat ndërkombëtar.

Mësoni Më Tepër

Pse Zgjidhni E saj?

World’s Best Trainers
Guarantee To Run Courses
Back to Back Certification
Customised Hands-On Training
Axelos Partner
Choice Of 9 Exotic Locations

Innovative Technology Solutions është kompania që ofron trajnime për individë, korporata dhe kolegje në IT dhe aftësi profesionale. Përveç trajnimeve ITS ka dhoma të trajnimit në dispozicion në të gjitha qendrat e korporatave të Indisë për nevojat e trajnimit të korporatave.

Pyetje

Cilat janë përfitimet e marrjes së një Certifikimi PRINCE2

Princi2 është një kualifikim shumë i njohur dhe me reputacion. Jo vetëm që ju jep një aftësi të fortë për të shtuar në rezymenë tuaj, por gjithashtu rrit ndjeshëm aftësinë tuaj për të ekzekutuar projekte në një mjedis të korporatës. Aftësitë që fitoni janë industria-agnostike dhe kanë një apel global.

Si mund të bëhem një profesionist i certifikuar i PRINCE2?

Për t'u bërë një profesionist i certifikuar i PRINCE2, duhet të përfundoni trajnimin PRINCE2 nga një organizatë e akredituar e trajnimit si Innovative Technology Solutions dhe të kaloni provimet e Fondacionit PRINCE2 dhe praktikantëve. Pas përfundimit të këtyre dy provimeve do të bëheni PRINCE2 Certified Professional.

A ka ndonjë parakusht për një Certifikatë PRINCE2?

Jo, nuk ka parakushte; megjithatë, duhet të keni pastruar provimin e Fondacionit PRINCE2. Për informacion të detajuar ju mundeni na kontaktoni.

Si mund ta librit provimin?

Mund të prenotoni si online dhe provimin e bazuar në letër Na kontaktuar.

A është përfshirë tarifa e provimit në tarifën e kursit?

po, tarifa e provimit është përfshirë në tarifën e kursit. Për lehtësinë tuaj, ju mund ta bëni provimin tuaj nëpërmjet ITS si ne jemi trajnimi zyrtar i Peoplecert.

Si e rregulloj provimin tim?

Për ndihmë në caktimin e provimit tuaj, drejtohuni te konsulenti i shitjes (brenda menaxherit të shitjeve) ose ngrini një kërkojë to the support team of ITS.

Sa gjate jane te vlefshme certifikimi PRINCE2?

La Ekzaminimi i fondacionit does not have an expiry period.

Kandidatët që kalojnë Practitioner exam are recognized as a XCHARXPRINCE2® Registered Practitioner”. Individuals will remain registered for a period of three calendar years. To maintain their registered status, Practitioners must:

  • Përsëritni provimin e plotë të praktikantit në fund të tre viteve
  • Maintain their certification through PRINCE2 Membership.

Për të mbetur anëtarësim aktual, kandidati duhet të plotësojë kriteret e mëposhtme brenda periudhës trevjeçare:

  1. Anëtarësoni anëtarësimin brenda tre muajve nga miratimi i provimit dhe qëndroni në anëtarësi për periudhën trevjeçare duke rinovuar abonimin çdo vit
  2. Ruajtja e simbolit digjital PRINCE2 i cili do të jepet si pjesë e anëtarësimit për periudhën trevjeçare. Kandidatët do të duhet të regjistrojnë pikat e CPD 20 çdo vit, në kategoritë e përshkruara, për të shtënë distancën në rinovim.

Nëse një kandidat ka përmbushur kriteret e mësipërme, ato do të konsiderohen aktuale dhe do të lëshojnë një certifikatë të re në fund të vitit të tretë, e cila është e vlefshme edhe për tre vjet të tjera. Ju do të merrni vetëm një certifikatë të re nëse diagrama juaj digjitale është ruajtur për periudhën trevjeçare.

Çfarë certifikimi do të marr pas përfundimit të trajnimit?

Pas përfundimit të suksesshëm të trajnimit dhe pastrimit të provimit, do t'ju jepet Certifikimi Zyrtar nga Axelos.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!