Kurse Menaxhimi i Projekteve
Trajnim & Certifikimi

AXELOS TRAINING PARTNER

Mësoj Kursi i Menaxhimit të Projektit në Gurgaon. Regjistrohuni për Project Management training in Gurgaon in kompani e trajnimit të lartë "Zgjidhjet teknologjike inovative" dhe merrni Certifikimi i menaxhimit të projektit. Merrni hollësi mbi tarifat e kursit, planprogramin, kohëzgjatjen, kohëzgjatjen e grumbullimit.

List of Project Management Certification Courses

SL. Jo.Emri i kursitRegjistro tani
1Trajnimi PMPShiko me shume
2PRINCE2 FOUNDATION PRACTITIONERShiko me shume
3TRAINIMI I FONDACIONIT TË PRINCE2Shiko me shume
4Fondacioni Prince2 2017Shiko me shume
5Fondacioni Prince2 dhe mjeku 2017Shiko me shume

vizion

Trajnime efektive Zgjidhje për klientët tanë për t'i ndihmuar ata për rritjen e tyre.

Pse ITS?

kohëMësoni çdo kohë

Përdorni faqen e internetit të ITS për të përfunduar kursin në çdo kohë që ju pëlqen

rritjePërparoni karrierën tuaj

Zhvilloni ekspertizën që punëdhënësit po kërkojnë. Qasja në kurset 1500 falas.

arsim

Trajnim me kualitet të lartë

Marrja e aftësive që ju kërkojnë për të kapur, përpunuar dhe analizuar të dhënat për botën e sotme të orientuar nga të dhënat.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!