Untitled-1

Red Hat Training Partner

____________________________________________

Red Hat Training Course & Certification

Bëhuni Red Hat Certified formë Partneri i Autorizuar i Red Hat Training

As India’s leading Red Hat training partner, we deliver the official Red Hat dhe JBoss courses to developers and other IT professionals. Hands-on labs & training based on real-world applications & experience. It help you gain confidence & skills what you need to succeed, no matter in which area of expertise you work to be certified in. From Rapid Track courses to core curriculum and exam prep, we provide the virtualization, Enterprise Linux, cloud computing, JBoss, & storage training you need to conquer for your daily tasks. Zgjidhjet Teknologjike Inovative eshte me e mira trajnimi i kuq i kuq institut në Gurgaon, Indi

We are honored Red Hat Group has named us the Authorized Red Hat Training Partner of the Year 2017 in India for six out of the past eight years.

Mësoj Red Hat Course në Gurgaon. Regjistrohuni për Trajnimi i Red Hat në Gurgaon in kompani e trajnimit të lartë "Zgjidhjet teknologjike inovative" dhe merrni Certifikimi i Red Hat. Merrni hollësi mbi tarifat e kursit, planprogramin, kohëzgjatjen, kohëzgjatjen e grumbullimit.

Lista e kurseve të trajnimit Red Hat dhe Certifikimi në Gurgaon:

SL. Jo.Emri i kursit Regjistro tani
1RH124 ADMINISTRIMI I SISTEMIT TE KUQ TE HATShiko me shume
2RH134 ADMINISTRIMI I SISTEMIT TE KUQ TE HATĖS IIShiko me shume
3RH199 RED HAT SISTEMI I CERTIFIKUAR ADMINISTRATOR RHCSAShiko me shume
4RH254 ADMINISTRIMI I SISTEMIT TE KUQUAR IIIShiko me shume
5RH299 ENGINEER I CERTIFIKUAR I MBRETUR HATShiko me shume
6JB225 RED HAT JBOSS ZHVILLIMI I APLIKIMIT TË NDËRMARRJES IShiko me shume
7JB248 RED HAT ADMINISTRIMI I APLIKACIONIT JBOSS IShiko me shume
8JB297 RED HAT JBOSS ZHVILLIMIShiko me shume
9JB325 ZHVILLIMI I ZBATIMIT TË APLIKACIONIT TË JBOSS TË KUQIT IIShiko me shume
10JB348 RED HAT ADMINISTRIMI I APLIKACIONIT JBOSS IIShiko me shume
11ZHVILLIMI JB417 SWITCHYARD ME PUNË TË SHËRBIMIT TË SHËRBIMIT TË FUSHËVE TË JBOSSShiko me shume
12JB421 RED HAT JBOSS FUSE CAMEL ZHVILLIMIShiko me shume
13JB427 ZHVILLIMI I ZBATIMEVE TË FLUKSEVE TË PUNËTORISË ME JETË TË KUQU JBOSS BPM SUITEShiko me shume
14JB435 NDËRMARRJE SHËRBIMI BUS DEPLOYMENT RED HAT JBOSS FUSEShiko me shume
15JB437 RED HAT JBOSS ZHVILLIMI DHE DEPOZITIMI I MQShiko me shume
16JB439 RED HAT JBOSS FUSE RAPID TRACKShiko me shume
17JB450 RED HAT JBOSS ZHVILLIMI I VIRTUALIZIMIT TË TË DHËNAVEShiko me shume
18JB453 RED HAT JBOSS DATA GRID DEVELOPMENTShiko me shume
19JB463 ZHVILLIMI I RREGULLAVE TË APLIKACIONEVE ME JETËN TË KUQU JBOSS BRMSShiko me shume
20JB465 ZBATIMI I KUQIT TË KUQ JBOSS BRMSShiko me shume
21APLIKIMET E NDËRMARRJES TË NDËRMARRJES SË RED HAT TË NDËRTIMIT JB501Shiko me shume
22DO276 PA APLIKIMET PËR KONTAINIZIMIN E PROGRAMITShiko me shume
23DO280 HAPUR ADMINISTRIMIN E NDËRMARRJESShiko me shume
24DO290 ZHVILLON PJESËMARRJE E NDËRMARRJESShiko me shume
25MENAXHIMI I KONFIGURIMIT DO405 ME PUPPETShiko me shume
26AUTOMATIZIMI DO407 ME ANGLISHTShiko me shume
27CEPH125 RED HAT CEPH RUAJTJAShiko me shume
28CEPH130 RED HAT CEPH RUAJTJAShiko me shume
29ADMINISTRIMI I OPENSTACKIT TË RED HATË CL110 IShiko me shume
30ADMINISTRIMI I OPENSTACKIT TË RED HATË CL210 IIShiko me shume
31ADMINISTRIMI I OPENSTACKIT TË RED HATË CL310 IIIShiko me shume
32MESSAGING CL314 APACHE QPIDShiko me shume
33MESSAGING CL315 RABBITMQShiko me shume

Mësoni mënyrën tuaj, me ritmin tuaj

Ndërtesat

Trajnimi Onsite
Trajnim privat për të gjithë ekipin ose departamentin tuaj, të dorëzuar në vendin tuaj, në një qendër trajnimi ose në internet

themel

Trajnimi në Klasë
Live, trainim i udhëhequr nga instruktori në një klasë interaktive të kryer në mbarë botën në një ambient të rehatshëm dhe profesional

ekspert-instruktor

Trajnimi Virtual
Trajnimi i drejtpërdrejtë, i udhëhequr nga instruktori, i kryer në internet, duke shfaqur të njëjtat laboratorë praktikë si trajnimi tradicional në klasë

Ndërtoni aftësitë tuaja

Nëse jeni duke përditësuar ekspertizën tuaj ose duke ndërtuar aftësi të reja, kjo është ajo ku fillon gjithçka. Detyrat Master kryesore për Red Hat Enterprise Linux®, Red Hat JBoss® Middleware, Red Hat OpenStack® Platform, and more. You can also accelerate your learning opportunities by taking advantage of special rates and in-person access to our curriculum advisors with our Power Training offerings prior to Red Hat Summit.

Master aftësitë që ju duhet për të kandiduar

Krijo një strategji të re hibride cloud duke plotësuar OpenStack with Management development, and automation offerings.

Mëso më shumë dhe merrni certifikatë:

ansible JBoss openshift OpenStack kukull

mësim

Investoni në suksesin tuaj

You’ve heard all about the value of Red Hat training.Mbylle hendekun e aftësive tuaja në IT në mënyrën se si mësoni më mirë dhe Mësoni mënyrën tuaj, në vendin tuaj.

Për Query Klikoni Këtu

Provimet tona. Në kohën tuaj.

Programi i certifikimit të Red Hat është i qëndrueshëm, i besueshëm dhe i besueshëm. Provimet janë praktike, duke i bërë ata tregues më të mirë të aftësisë suaj. Secili provim provon aftësinë tuaj për të kryer detyrat aktuale të TI-së ashtu siç do ta bëni në punë.

Me vende të testimit të zgjeruar në mbarë botën, provimet individuale të Red Hat mund t'ju ndihmojnë të dëshmoni aftësitë tuaja dhe të përgatiteni për një treg global. Ju mund të merrni provimet e certifikimit të Red Hat si një provim individual në një stacion testimi personal të sigurt në një vend partner të Red Hat ose Red Hat.

Provimet Individuale të Red Hat ju lejojnë të planifikoni një provim në një kohë dhe vend që është i përshtatshëm për ju. Përgatituni me ritmin tuaj dhe merrni provimin tuaj në një stacion testimi pranë jush.

Gatshme për të çuar përpara aftësitë tuaja

Regjistrimi dhe marrja e provimit individual është e lehtë

  1. Zgjidhni provimin tuaj dhe një mënyrë të përshtatshme për të trajnuar, pastaj plotësoni formularin e kërkesës dhe paraqisni. Ju do të merrni një email ose thirrje nga ne për të konfirmuar kërkesën tuaj dhe detajuar hapat e ardhshëm.
  2. You will have to pay fees online or you can pay by cash on our premises. After receiving your payment, We’ll schedule your exam by choosing your exam, date, and time. You will get a confirmation for your scheduled exam and detailed instructions on what to do on your testing day.
  3. Shfaqni provimin tuaj në datën dhe kohën e zgjedhur dhe merrni provimin.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!