Qëllimi dhe përfitimet e sigurisë

të lartë të paguar rritjesPërshpejtoni rritjen e karrierës dhe Merrni punë me pagesë të lartë.

qëllimJu do të merrni gjithnjë e më shumë mundësi karriere për të arritur qëllimin tuaj.

seminare

Rritja më e lartë në karrierë me aftësi profesionale të avancuara të TI.

më të lartë të rritjes

Furnizoni kualifikimin tuaj me teknologjitë e virtualizimit për rritjen e kërkesës për karrierë.

tastierë

Mësoni Kurse të Sigurisë dhe Drejtoni të ardhmen në nivel të lartë.

profesionale-advance

Përmirësimi i CV-së tuaj për ekspozim më të mirë, Aplikoni për intervista me punë të drejta dhe të larta.

Mësoj Security Course në Gurgaon. Regjistrohuni për trajnimit të sigurisë në Gurgaon në kompaninë më të lartë të trajnimit "Solutions Innovative Technology" dhe për të marrë certifikimit të sigurisë. Merrni hollësi mbi tarifat e kursit, planprogramin, kohëzgjatjen, kohëzgjatjen e grumbullimit.

Lista e kurseve të certifikimit të sigurisë

SL. NO.Emri i kursitREGJISTROHENI TANI
1TREND MICRO DEEP DISCOVERYShiko me shume
2SHKENCA E SIGURISË SË MIRËShiko me shume
3TREND MICRO OFFICE SCANShiko me shume
4TRITON AP DATA ADMINISTRATOR KURSShiko me shume
5TRITON AP EMAIL UDHËZUES ADMINISTRATORShiko me shume
6TRITON AP WEBShiko me shume
7ADMINISTRIMI I VYATTA FIREWALLShiko me shume
8WAN310 OPTIMIZIMI I APLIKACIONEVE TË NDËRMARRJES PROTOKOLLETATShiko me shume
9WAN350 ARKITEKTIMET E ZBATIMIT TË OPTIMIZIMIT TË NDËRMARRJESShiko me shume
10TRAJNIMI ANALIZUAR I RRJETIT TË CERTIFIKUAR TË WIRESHARKShiko me shume
11ANALIZUES I TRAFIKUT NETFLOWShiko me shume
12MOBILITETI NETMOTION 11 04Shiko me shume
13MENAXHERI I KONFIGURIMIT TË RRJETITShiko me shume
14MONITORIMI I PERFORMANCËS NETWORKShiko me shume
15UDHËZUES ADMINISTRATOR I ÇERTIFIKUARShiko me shume
16FIREWALL 8 0 DEBUG DHE PROBLEME TROUBLESHOOTShiko me shume
17FIREWALL 8 0 ESSENTIALS TRAJNIMIShiko me shume
18TRAJNIMI FORTIANALIZUESShiko me shume
20FORTIAUTHENTICATORShiko me shume
21RADWARE ALTEON LEVEL 1Shiko me shume
22RADWARE ALTEON LEVEL 2Shiko me shume
23RADWARE TRAJNIMI APPWALLShiko me shume
24RADAR SIEM 7 2 KONFIGURIMI I ADMINISTRIMITShiko me shume
25FOUNDATIONS Q RADAR SIEMShiko me shume
26PANORAMA 8 0 MANGA MULTIPLE FIREWALLSShiko me shume
27PCS PULSE CONNECT SECUREShiko me shume
28TRAJNIMI I ADMINISTRATORIT TË PERSONAVEShiko me shume
29CYBEROAM CERTIFIED EXPERT NETWORK SECURITYShiko me shume
31CYBEROAM CERTIFIKOHEN RRJETI SIGURIA PROFESIONALE CCNSPShiko me shume
32ENGINEER I ÇERTIFIKUAR SOPHOSShiko me shume
33SOPHOS UTM ARCHITECT UTMAShiko me shume
34PARANDALIMI I TË DHËNAVE TË SYMANTEC-IT HUMBJESShiko me shume
35ADMINISTRIMI I SYMANTEC-ITShiko me shume
36ARCSIGHT ESM 6 9 TRAJNIMI ANALIZUAR I AVANCUARShiko me shume
37OPERACIONET ADMINISTRATIVE TË ARCSIGHT LOGGERShiko me shume
38ZHVILLIMET E ZHVILLIMIT TË ARSIMIT TË ARMËVE TË ARDHSHME AOD TRAINING SPOXShiko me shume
39SKYBOX SIGURIA TEKNIKE PROFESIONALEShiko me shume
40ENGINEER I ÇERTIFIKUAR SOPHOSShiko me shume
41SOPHOS UTM ARCHITECT UTMAShiko me shume
42PARANDALIMI I TË DHËNAVE TË SYMANTEC-IT HUMBJESShiko me shume
43ADMINISTRIMI I SYMANTEC-ITShiko me shume
44TRAJNIMI I KARBURANTIT TË VESHJES SË BLUEShiko me shume
45ADMINISTRATOR I CERTIFIKUAR I RIShiko me shume
46PAKETA E PAKETUESHME BLUE COAT CERTIFIED PROFESSIONALShiko me shume
47ADMINISTRATOR I PROXYSGJES CERTIFIKUAR BLUE COATShiko me shume
48ADMINISTRATORI I SIGURIMIT TË SIGURIMIT TË BLUShiko me shume
49ANALIZA E SIGURIMIT TË CERTIFIKUAR BLU TË VESHËM PROFESIONALShiko me shume
50ADMINISTRATORI I ZGJIDHJES SË CERTIFIKUAR NGA BLUShiko me shume
51Drejtori i veshjes së bluveShiko me shume
52REPORTERI I NGJYRAVE BLUEShiko me shume
53APLIKIMI WEB BLUE COAT REVERSE PROXYShiko me shume
54TRAJNIMI FUNDAMENTAL BLUECATShiko me shume
55BLUECAT IPAM ESSENTIALSShiko me shume
56BLUECAT SIGURIMI KONFIGURIMI I AVANCUARShiko me shume
57POLITIKA PULSE PPS SIGURIAShiko me shume
58RRJETI I CERTIFIKUESIT SPECIALIST FIREWALL TRAJNIM CNFSShiko me shume
59ADMINISTRATORI I SIGURISË SIGURIA TË CERTIFIKUARAShiko me shume
60CERTIFIKUAR PROFESIONALCSSP SIGURIA SONICWALLShiko me shume
61KONTROLLO UDHËHEQUR ADMINISTRATOR I SIGURIMIT TË ÇERTIFIKUAR R80Shiko me shume
62EKSPERTI I SIGURIMIT TË CERTIFIKUARShiko me shume
63FORTIGATE IShiko me shume
64TRAJNIMI I ÇERTIFIKIMIT FORTIGATE IIShiko me shume
65FORTIMAILShiko me shume
66FORTIMANAGERShiko me shume
67FORTINET TRAJNIMI I PERSONALIZUARShiko me shume
68FORTIWEBShiko me shume
69GFI LANGUARDShiko me shume
70HP ARCSIGHT ESM 6 ADMINISTRATORI I SIGURISË SË 9Shiko me shume
71ESSENTIALS E OPTIMIZIMIT TË RIVERBED WAN200Shiko me shume
72APLIKIMET E SIGURISË SË KËSHTJESShiko me shume
73KONFIGURIMI I NDËRMARRJES CDIC CORE DDIShiko me shume
74Inxhinier i Certifikuar i KEMPShiko me shume
75SHFRYTËZIMIN E TEKNOLOGJIVE TË ARDHMËRISË SË BURIMIT TË ARDHSHËM SPOP PËR TRAJNIMIN E DSPWTShiko me shume

Shërbime me vlerë të shtuar nga Partnerët

Karriera e-llambë

KARRIERA INSPIRED

ekspert-instruktor

INSTRUKTORI I EKSPERT

duart-në

HANDS-ON SHKATHTËSIT

Trajnime efektive Zgjidhje për klientët tanë për t'i ndihmuar ata për rritjen e tyre.

Për Query Klikoni Këtu

Rreth Zgjidhjeve të Teknologjisë Inovative

Zgjidhjet teknologjike inovative drejtohen drejt IT-së dhe aftësimit profesional të zhvillimit të aftësive dhe kompanisë së ofruesve të zgjidhjeve. ITS në bashkëpunim me kompanitë zhvilluese të softuerëve dhe pajisjeve që ofrojnë trajnime dhe zgjidhje për shumë ndërmarrje të mëdha dhe të vogla në të gjithë globin. ITS është shitësi i preferuar për MNC si HP, EMC dhe shumë më tepër për ofrimin e dhomat e trajnimit dhe rregullimin e infrastrukturës për nevojat e trajnimit në rajonin APAC / APJ. ITS është i njohur për adoptimin e Inovacionit në shpërndarjen e trajnimeve dhe përditësuar gjithmonë me përmbajtje relevante për ofrimin nga instruktorë të shkëlqyer. ITS është i njohur të jetë më fleksibël në përshtatjen e përmbajtjes së trajnimit dhe i gatshëm për të ofruar trajnime në çdo kohë.

Merrni karrierën tuaj në nivelin e ardhshëm

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!