Pse ITS?

Innovative Technology Solutions (ITS) është një lider global në ofrimin e trajnimeve për zhvillim të IT dhe aftësive profesionale për shumë ndërmarrje të mëdha dhe të vogla në të gjithë globin. Qëllimi kryesor i kompanisë është të japë më së miri në programet zyrtare të trajnimit të industrisë të ofruara nga disa prej trajnerëve të shkëlqyer në Industri. ITS është shitësi i preferuar për MNC-të si HP, EMC, HCL, Kronos, Colt, Nagarro dhe shumë më tepër për ofrimin e trajnimit dhe rregullimit të infrastrukturës për nevojat e trajnimit në rajonin APAC / APJ. ITS është i njohur për adoptimin e metodave inovative në ofrimin e trajnimit dhe instruktorët tanë gjithmonë fokusohen në ofrimin e trajnimeve të orientuara nga cilësia. ITS është i njohur të jetë kompania më fleksibile e trajnimit në përshtatjen e përmbajtjes së trajnimit dhe është gjithmonë e gatshme për të ofruar trajnime në çdo pjesë të botës.

kohëMësoni çdo kohë

Përdorni faqen e internetit të ITS për të përfunduar kursin në çdo kohë që ju pëlqen

rritjePërparoni karrierën tuaj

Zhvilloni ekspertizën që punëdhënësit po kërkojnë. Qasja në kurset 1500 falas.

arsim

Trajnim me kualitet të lartë

Marrja e aftësive që ju kërkojnë për të kapur, përpunuar dhe analizuar të dhënat për botën e sotme të orientuar nga të dhënat.

Lidhu me ne

Zgjidhjet teknologjike inovative drejtohen drejt IT-së dhe aftësimit profesional të zhvillimit të aftësive dhe kompanisë së ofruesve të zgjidhjeve. ITS në bashkëpunim me kompanitë zhvilluese të softuerëve dhe pajisjeve që ofrojnë trajnime dhe zgjidhje për shumë ndërmarrje të mëdha dhe të vogla në të gjithë globin. ITS është shitësi i preferuar për MNC si HP, EMC dhe shumë më tepër për ofrimin e dhomat e trajnimit dhe rregullimin e infrastrukturës për nevojat e trajnimit në rajonin APAC / APJ. ITS është i njohur për adoptimin e Inovacionit në shpërndarjen e trajnimeve dhe përditësuar gjithmonë me përmbajtje relevante për ofrimin nga instruktorë të shkëlqyer. ITS është i njohur të jetë më fleksibël në përshtatjen e përmbajtjes së trajnimit dhe i gatshëm për të ofruar trajnime në çdo kohë.

Ansilbe
Bazat e Chef
prerës
Bazat e Puppet

Ndërtoni aftësitë tuaja

Mësoj Kursi DevOps në Gurgaon. Regjistrohuni për Trajnim DevOps në Gurgaon in kompani e trajnimit të lartë "Zgjidhjet teknologjike inovative" dhe merrni Certifikimi DevOps. Merrni hollësi mbi tarifat e kursit, planprogramin, kohëzgjatjen, kohëzgjatjen e grumbullimit.

Mëso më shumë dhe merrni certifikatë:

World’s Best Trainers
Guarantee To Run Courses
Back to Back Certification
Customised Hands-On Training
EC-Council Accredited Training Center
Choice Of 9 Exotic Locations

Innovative Technology Solutions është kompania që ofron trajnime për individë, korporata dhe kolegje në IT dhe aftësi profesionale. Përveç trajnimeve ITS ka dhoma të trajnimit në dispozicion në të gjitha qendrat e korporatave të Indisë për nevojat e trajnimit të korporatave.

mësim

Investoni në suksesin tuaj

You’ve heard all about the value of Devops training.Mbylle hendekun e aftësive tuaja në IT në mënyrën se si mësoni më mirë dhe Mësoni mënyrën tuaj, në vendin tuaj.

Për Query Klikoni Këtu

Lista e Kurse Certifikimi DevOps

S.NO.Emri i kursitRegjistro tani
1AnsibleShiko me shume
2Kuzhinier themelore
Shiko me shume
3prerësShiko me shume
4Bazat e PuppetShiko me shume

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!