KE-Këshilli

Ofruesi i Trajnimit Profesional të Këshillit të BE-së në Indi


Këshilli i KE-Trajnimi-Certifikimi-300x249 Këshilli i KE-së

Programi i Certifikimit perfshin

nënshkrimi i kontratës KE-Këshilli
Zyrtare dhe e strukturuar
Courseware

kuti-në-dorë-1 KE-Këshilli
Hands-on Labs
përvojë

diplomë KE-Këshilli
Certifikim
Provimi

Këshilli i KE i cilësisë
Përfundimi i kursit
Certifikim

Programi i Certifikimit të Këshillit të KE-së

Profili i kompanisë

Zgjidhjet teknologjike inovative drejtohen drejt IT-së dhe aftësimit profesional të zhvillimit të aftësive dhe kompanisë së ofruesve të zgjidhjeve. ITS në bashkëpunim me kompanitë zhvilluese të softuerëve dhe pajisjeve që ofrojnë trajnime dhe zgjidhje për shumë ndërmarrje të mëdha dhe të vogla në të gjithë globin. ITS është shitësi i preferuar për MNC si HP, EMC dhe shumë më tepër për ofrimin e dhomat e trajnimit dhe rregullimin e infrastrukturës për nevojat e trajnimit në rajonin APAC / APJ. ITS është i njohur për adoptimin e Inovacionit në shpërndarjen e trajnimeve dhe përditësuar gjithmonë me përmbajtje relevante për ofrimin nga instruktorë të shkëlqyer. ITS është i njohur të jetë më fleksibël në përshtatjen e përmbajtjes së trajnimit dhe i gatshëm për të ofruar trajnime në çdo kohë.

vizion

Trajnime efektive Zgjidhje për klientët tanë për t'i ndihmuar ata për rritjen e tyre.

Për Query Klikoni Këtu

Eksploroni botën eHEKSIMI ETIKme teknologji inovative dhe më të përparuara

Planifikimi për të përmirësuar qëndrimin e sigurisë së informacionit të organizatës suaj?

Ju jeni në gjurmën e duhur! Këshilli i KE-së ka prezantuar CEH v10 - edicionin e dhjetë të certifikimit më të shquar etik të çertifikuar etik. Kjo përmirësim i fundit i certifikimit CEH shkëlqen mbulon 20 të domeneve më të avancuara dhe trending të sigurisë. CEH v10 përfshin teknologjitë e sulmeve 340 të cilat shpesh përdoren nga hakerat nëpërmjet moduleve gjithëpërfshirëse 20.

Trajnimi ynë ekskluziv CEH v10 përqendrohet në çdo aspekt që çon suksesin tuaj. Lënda është e strukturuar në një mënyrë që ju bën një ekspert të metodologjisë etike të piraterisë e cila është e dizajnuar ekskluzivisht për një test penetrimi ose një situatë etike hacking. Ju do të jeni të mësuar me shkathtësitë etike të piraterisë dhe një koleksion të mjeteve inovative të cilat janë në mënyrë të konsiderueshme në trend dhe thelbësore për praktikuesit e sigurisë dhe testuesit e stilolapsave për të punuar nëpër platformat operative. Ju do të zhvilloni aftësi, e cila do t'ju bëjë të fitoni certifikimin ndërkombëtar të certifikuar të çertifikuar etik të hackerëve!

Na arrin?

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!