Trajnimi i Certifikimit ITIL

Trajner i ekspertëve ITIL
Trajnimi zyrtar i Axelos
Gjimnazi zyrtar i trajnimit Axelos
Certifikimi Provimi Përfshirë
Dreka e përfshirë në dollap
Garantuar për të drejtuar grupin (GTR)
100% Sigurimi i kalimit

Mock Test Pa pagesë
AXELOS TRAINING PARTNER

ITIL Bootcamp

Validoni dhe zgjeroni njohuritë tuaja të ITIL

Ndërtoni shkathtësi praktike dhe përgatituni për provimet e certifikimit të ITIL me një kurs trajnimi për trajnimin e ITIL-it nga Zgjidhjet Teknologjike Inovative. Kampet tona të nisjes janë të dizajnuara për t'ju zhytur në materialin që ju nevojitet për të zotëruar, kështu që ju mund të verifikoni dhe zgjeroni me sukses aftësitë tuaja. Kontakto instruktorët e lartë të ITIL të ekspertëve tanë për t'ju çuar shpejt në shpejtësi.

Përshkrimi i ITIL

Në këto tregje të paqëndrueshme, industritë duhet të miratojnë praktikat më të mira për menaxhimin e proceseve, në mënyrë që të sigurojnë që ata të qëndrojnë përpara konkurrencës dhe të gjenerojnë fitime. Biblioteka e Infrastrukturës së Teknologjisë së Informacionit (ITIL®) është një grup i praktikave më të mira për menaxhimin e shërbimit të TI që shërbejnë për të lidhur shërbimet e TI-së me nevojat e biznesit. SAJ ju sjell një kurs mbi ITIL® Foundation që paraqet elementet, konceptet dhe terminologjitë kryesore të përdorura në ciklin e shërbimit të ITIL®. Me ushtrime të mjaftueshme, teste tallëse dhe një kurs të plotë, do të jeni plotësisht të përgatitur për të provuar certifikimin e Fondacionit ITIL® dhe të zbatoni parimet për të përmbushur sfidat e botës reale. Vini re se Zgjidhjet Teknologjike Inovative është një Organizatë e Akredituar e Trajnimit (ATO) e PEOPLECERT dhe një Partner i Certifikuar i Axelos për Trajnimet ITIL®.

The ITIL® Foundation online training programme trains candidates to communicate effectively in their companies as well as with customers and decreases response time. Innovative Technology Solutions provides online classes in the subject that are conducted by their highly trained faculty. The E-learning program is well structured and keeps you ahead of your competitors.

Çfarë do të mësoni?

Pas përfundimit të kësaj punëtorie dhe përpjekjes së suksesshme të provimit, kandidatët do të aftësohen në:

 • Kuptoni thellësisht konceptet, termat dhe terminologjinë e ITIL®
 • Kuptoni ITIL® best practices and how to implement them to streamline processes for continuous improvement
 • Kuptoni bazat e Menaxhimit të Shërbimit dhe ciklit të shërbimit të shërbimit për të përmirësuar vendimet e biznesit dhe për të optimizuar pritjet e konsumatorëve
 • Merrni përgatitje të plotë për ITIL® Certifikimi i Fondacionit

Si të merrni Certifikuar në ITIL

themel

ITIL Foundation

Qëllimi i Certifikata e Fondacionit ITIL në Menaxhimin e Shërbimit të TI-së është të vërtetojë se kandidati ka fituar njohuri për terminologjinë, strukturën dhe konceptet bazë të ITIL dhe ka kuptuar parimet bazë të praktikave të ITIL për menaxhimin e shërbimit.

intermediate1

ITIL Intermediate

La ITIL v3 Certifikimi i ndërmjetëm is available to anyone that has passed the Provimi i ITIL Foundation. Ajo ka një strukturë modulare me secilin modul duke ofruar një fokus të ndryshëm në IT Service Management. Ju mund të merrni sa më pak ose më shumë Intermediate.

malc1

Eksperti i ITIL

Shumë ofrues të IT tani e gjejnë veten duke menaxhuar më shumë punonjës të furnizuesve sesa stafi i tyre. Në të vërtetë, argumentohet me popullaritetin në rritje të qasjeve të integrimit të shërbimeve që profesionistët e informatikës në të ardhmen duhet të kenë Ekspert

Key Features

Menaxhoni rrezikun e biznesit për shërbimet tuaja
Minimizoni ndërprerjen e shërbimit
Merrni vlera për para nga ofruesi i shërbimit
Sigurohuni që klientët tuaj të mund të përdorin shërbimet kur dhe ku është e nevojshme
Përkrahni Marketingun dhe Konsumin e Shërbimeve tuaja

Rreth ITIL

Në 1980, Biblioteka e Infrastrukturës së Teknologjisë Informative (ITIL) është zhvilluar nga Agjencia Qendrore e Kompjuterëve dhe Telekomunikacionit (CCTA), ishte koha kur Britania e Madhe po luftonte me Sfidat në Departamentin e TI. Në versionin fillestar ka pasur shumë libra që mbulon praktikat e veçanta brenda ITSM.

Versioni i ITIL 1 kthehet në më shumë se vëllimet 30 në 1986-1996, që ishte koha kur ky version është përdorur nga shumë kompani IT. Për shkak të natyrës shumë teknike, ky version u përmirësua në versionin e ardhshëm dmth ITIL Version 2, in 2001. This version is much more accessible and focused as compared to the previous one. This new version of ITIL is a now a combination of 9 Management Sets. Out of them 2 Service management Sets were used more commonly across IT Sector. ITIL Version 2 Glossary were come in to picture in 2006.

Agjencia Qendrore e Kompjuterit dhe Telekomunikacionit u kombinua me Zyrën e Tregtisë së Qeverisë (OGC) në të njëjtin vit kur u lançua versioni i ITIL Version 2. Në 2007, kjo organizatë nisi versionin e ardhshëm të ITIL të quajtur ITIL Version 3 (V3) ose ITIL 2007 Edition ose ITIL Refresh Project.

Tani V3 reduktohet nga 9 Volumes në 5 Volumes dhe specifikon konceptin e Jetës së Shërbimit. Këto u emëruan si:

 1. Strategjia e Shërbimit (SS)
 2. Dizajnimi i Shërbimit (SD)
 3. Tranzicioni i Shërbimit (ST)
 4. Operacionet e Shërbimit (SO)
 5. Përmirësim i vazhdueshëm i shërbimit (CSI)

Pastaj në 2009, versioni i mëparshëm u hoq pas rendit nga Qeveria e Tregtisë. Një version i përmirësuar i 2007 Edition u botua në 2011. Ky ishte versioni i fundit i cili u rishikua.

Përgatitja e Provimit të Fondacionit ITIL

Test ITIL Mock are nothing but trial exams that and ITIL aspirants take before appearing for the ITIL foundation exam so that they can assess their level of preparation. ITIL Foundation exam is an expensive exam and one should not attempt the ITIL exam without taking Provimet ITIL Mock. Fondacioni ITIL është një lloj kualifikimi i detyrueshëm për IT dhe ITES profesionistë. Nëse jeni duke shkuar për provimin e themelimit ITIL ose provimin ITIL pa përgatitje kjo do të thotë që jeni duke marrë një rrezik të USD 170. Shpresoj se nuk do të donit ta merrnit atë rrezik.

Përfitimet e ITIL Mock Test ose ITIL Foundation Preparation Exam

 1. Njohja me mjedisin Test
 2. Rritja e shpejtësisë dhe saktësisë
 3. Menaxhimi i kohës
 4. Kuptim më i mirë i pyetjeve

Të gjitha provimet janë me kohë të kufizuar, kështu që të njëjtën gjë Provimi i themelimit ITIL, Pyetjet e 40 në minutat 60 dhe rezultati i kalimit është 70%, kështu që duhet të jetë i shpejtë. SAJ. ITIL tallen seri provë do t'ju bëjë të mirë në menaxhimin e kohës duke u përpjekur për provime reale ITIL.

 1. Provimi Përgatitor i Fondacionit ITIL - 1
 2. Provimi Përgatitor i Fondacionit ITIL - 2
 3. Provimi Përgatitor i Fondacionit ITIL - 3
 4. Provimi Përgatitor i Fondacionit ITIL - 4

As Provimi i themelimit ITIL janë provime të shtrenjta dhe për më tepër është investim për të ardhmen tuaj, prandaj sigurohuni që të kaloni provimin aktual. tonë ITIL Mock test seri do t'ju japë një pyetje të ngjashme apo do t'i konsideroni ato më së voni Provimi i themelimit ITIL deponitë, të cilat ju ndihmojnë për të kuptuar pyetjet në mënyrë më të mirë dhe më të lehtë.

Çfarë thonë klientët e ndërmarrjes?

Pyetje

Çfarë provimeve ITIL® mund të merren dhe cilat janë kërkesat e hyrjes?

Skema e certifikimit ITIL® ofron një seri certifikimesh që fokusohen në aspekte të ndryshme të Kornizës ITIL.
ITIL Foundation - Nuk ka parakushte si të tillë dhe kushdo që dëshiron të ndjekë karrierën në atë industri mund të shkojë për lidhjen (Foundation) certifikatën.ITIL Foundation certifikimi është certifikimi i nivelit të hyrjes në ITIL Journey
ITIL Intermediate - Në mënyrë që të shkoni për çdo certifikim të ndërmjetëm ITIL (Lifecycle or Capability Module) ju duhet të keni kreditë themelore themil.
Eksperti i ITIL Udhëtimi - Që të bëheni Ekspert ITIL, duhet të kaloni nëpër Modulet e ndryshme të Trajnimit ITIL dhe duhet të pastroni Provimet e Certifikimit të lidhur gjithashtu, duke bërë kështu që do të merrni disa Kredite. Për të arritur kredencialin e ekspertëve të ITIL ju duhet një total prej 23 Credits.

Cilat janë metodat e shpërndarjes për kurset e trajnimit të akredituara nga ITIL?

Në Innovative Technology Solutions ne ofrojmë trajnim ITIL në mënyra të ndryshme trajnimi 3 -
1.Trajnimi në Klasë në Indi (Përfshin - Trajnimi + Akomodimi + Ushqimi + Aeroporti Pick Up & Drop + Transporti Ditor + Facility tjera).
2.Led instruktor online Trajnimi që mund të merrni në komoditetin e zyrës ose shtëpisë tuaj.
3.Mënyra e Trajnimit Onsite - Ku dërgojmë trajnerin tonë në vendin tuaj për të ofruar trajnimin në vendin tuaj, nëse keni pjesëmarrës të shumtë (më shumë se 5 pax) për trajnim.

Kush janë trajnuesit për trajnim në klasë dhe në internet (OILT)?

Zgjidhjet Teknologjike Inovative (ITS) është Partner i Trajnimit i Autorizuar i Axelos dhe ofron më të mirën në programet zyrtare të trajnimit të industrisë të ofruara nga trajnerë me përvojë në industrinë e IT Training.

Cfare pune mund te kem pas ITIL Certified?

Nëse jeni në nivelin e hyrjes ose keni një eksperiencë disa vjeçare të IT, mund të prisni që të punësoheni si koordinator i procesit. Një koordinator i procesit siguron që aktivitetet administrative në një proces të kryhen sipas planit. Koordinatori i incidentit, koordinatori i ndryshimit dhe analisti i konfigurimit janë disa nga rolet e koordinatorit në dispozicion në menaxhimin e IT ITIL.

Në një nivel të mesëm të menaxhimit, me një përvojë minimale prej tetë vjetësh, mund t'ju kërkohet të menaxhoni proceset që përfundojnë. Ju do të keni koordinatorë që t'ju raportojnë dhe do të jeni përgjegjës për të siguruar që aktivitetet në menaxhimin e shërbimit janë në përputhje me proceset. Menaxheri i problemeve, menaxher i lirimit dhe menaxher i shërbimit janë disa nga rolet menaxheriale.

Nëse doni të hyni në një rol konsultimi ITIL®, ju duhet të lidheni në një mënyrë tjetër. Ju duhet të jeni dikush që automatikisht vëren mospërputhje në procese dhe mendon për optimizmin. Le të bëjmë një skenar jo-IT për shembull. Në një restorant, një zonjë ju ndan. Një kamerier merr urdhrin. Një kontrabandist ushqim transporton ushqim dhe buxheti e hap tryezën. Asnjë nga këto role nuk mund të bëhet në mënyrë të izoluar. Kur vizitoni një restorant, a shihni këtë proces? A vëreni ndryshime dhe mendoni se çfarë funksionon, çfarë nuk ka? Nëse e shihni dhe mendoni në këtë mënyrë, mund të shkëlqeni shumë mirë në një rol të konsulentit / procesit të zhvillimit të procesit. Konsulentët e procesit zakonisht kanë një eksperiencë të gjatë të 10 dhe dashuri për të gërmuar duart thellë në të gjitha aktivitetet, brenda ITIL® dhe jashtë saj. Është një punë shumë e respektuar në industri, por duhet ta doni proceset e dokumentimit dhe krijimin e tabelave të rrjedhës.

E fundit por jo më pak; ju mund të jeni një trajner i ITIL®. Me ITIL® në kërkesa të mëdha nga punëdhënësit, shumë punëkërkues po shkojnë në mënyrë ITIL®. Nëse dëshironi të jeni trajner, studioni çdo proces ITIL® në detaje. Një trajner ITIL® do të duhet të vërë në kapakun e një akademiku për të trajnuar më mirë studentët në artin e ITIL®.

Çfarë përfshin tarifa e trajnimit tonë?

Tarifa e Trajnimit në Klasë përfshin -

• Trajnimi zyrtar me material trajnues zyrtar
• Tarifa e Provimit të Certifikimit
• Akomodimi & Ushqimi (Në 3 Star Hotel)
• Aeroporti Pick Up & Drop
• Transporti i përditshëm
• Free Wi-Fi në qendrën e trajnimit & Hotel
• 100% Garancia kaluese

Tarifa e Trajnimit Online përfshin -

• Trajnimi zyrtar me material trajnues zyrtar
• Tarifa e Provimit të Certifikimit
• 100% Garancia kaluese

Si mund ta librit provimin tim?

Në ITS pagesa juaj e trajnimit përfshin taksën e provimit të provimit, kështu që provimi do të rezervohet direkt nga ITS

A do të përfundojnë certifikatat e mia ITIL?

Certifikatat e ITIL nuk mbarojnë. Megjithatë, ekzistojnë versione të ndryshme të versionit më të fundit të ITIL v3 2011. Pasi të niset një version i ri i kursit, do t'ju duhet të merrni përsëri certifikim.

Çfarë certifikimi do të marr pas përfundimit të trajnimit?

Pas përfundimit të suksesshëm të trajnimit dhe pastrimit të provimit, do t'ju jepet Certifikimi Zyrtar nga Axelos.

Çfarë ndodh nëse nuk provoj një provim?

Në Zgjidhjet Teknologjike Inovative, Ne japim 100% jep siguri kështu që nëse disa1 dështon në ekzaminim d ose dështon 2 qartë provim d, ne ofrojmë 2nd shtënë (Përpjekje) pa kosto.

Locations


Gurgaon

B-100A, Qyteti i Jugut-1,
Pranë Kulla e Nënshkrimit
Gurgaon-122001,
Haryana
Indi


Noida

Kati i Parë, H-159,
Blloku H, Sektori 63,
Noida - 201301,
Uttar Pradesh
Indi


Mumbai

207, Kati 2nd, Lok Qendra, Rruga Marol Maroshi, Andheri Lindja, Gamdevi Mumbai-400059, Maharashtra
Indi


Kolkata

DN-14, Kulla e Vishnu,
5th Floor, Sektori -V,
Qyteti i Solt-Lejkut
Kolkata - 700091
Indi

Lidhu me ne

Zgjidhjet teknologjike inovative drejtohen drejt IT-së dhe aftësimit profesional të zhvillimit të aftësive dhe kompanisë së ofruesve të zgjidhjeve. ITS në bashkëpunim me kompanitë zhvilluese të softuerëve dhe pajisjeve që ofrojnë trajnime dhe zgjidhje për shumë ndërmarrje të mëdha dhe të vogla në të gjithë globin. ITS është shitësi i preferuar për MNC si HP, EMC dhe shumë më tepër për ofrimin e dhomat e trajnimit dhe rregullimin e infrastrukturës për nevojat e trajnimit në rajonin APAC / APJ. ITS është i njohur për adoptimin e Inovacionit në shpërndarjen e trajnimeve dhe përditësuar gjithmonë me përmbajtje relevante për ofrimin nga instruktorë të shkëlqyer. ITS është i njohur të jetë më fleksibël në përshtatjen e përmbajtjes së trajnimit dhe i gatshëm për të ofruar trajnime në çdo kohë.

ITIL Foundation
ITIL Intermediate
Eksperti i ITIL

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!