India’s Leading Professional SAP Training Provider


Programi i Certifikimit perfshin

Nënshkrimi-kontratë
Zyrtare dhe e strukturuar
Courseware

kuti-on-dorë
Hands-on Labs
përvojë

diplomë
Certifikim
Provimi

cilësi
Përfundimi i kursit
Certifikim

vizion

Trajnime efektive Zgjidhje për klientët tanë për t'i ndihmuar ata për rritjen e tyre.

Për Query Klikoni Këtu

PSE TIJ?

75000 +

Studentët e certifikuar

15 + Vlerësohet

Training Partners

500 +

Trajnerë të Certifikuar

1570 +

Kurse në dispozicion

Investoni në suksesin tuaj

SAP qëndron për Systems Applications and Products in Data Processing.SAP by definition is also named of the ERP (Enterprise Resource Planning) software as well the name of the company. You’ve heard all about the value of SAP training.Mbylle hendekun e aftësive tuaja në IT në mënyrën se si mësoni më mirë dhe Mësoni mënyrën tuaj, në vendin tuaj.

Master aftësitë që ju duhet për të kandiduar

Enroll for SAP in Gurgaon në kompaninë më të lartë të trajnimit "Solutions Innovative Technology" dhe për të marrë Certifikimit PSA. Merrni hollësi mbi tarifat e kursit, planprogramin, kohëzgjatjen, kohëzgjatjen e grumbullimit.

Për Query Klikoni Këtu

Na arrin?

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!