Trajnimi i Certifikuar i Trajnimit

kalandroj Ditët 2-2 Workshop për PSM, PSPO. Vende të kufizuara !!!
shtrëngim duarshTrajnimi i miratuar nga Scrum
scrum_pspoOfrimi i Certifikimit
vendGurgaon, India

Çfarë Speciale për Kurse?

Scrum është një kornizë brenda së cilës njerëzit mund të trajtojnë probleme komplekse përshtatëse, ndërsa në mënyrë produktive dhe kreative dërgojnë produkte me vlerë më të lartë të mundshme.

scrum_certiÇertifikatat e Scrum-it Profesional (Tregoni për punëdhënësit dhe kolegët tuaj arritjen e njohurive thelbësore dhe të Advance Scrum. Cilido që kërkon Certifikimin Scrum gjithashtu mund të përfundojë trajnimet e tyre)
klasëSesionet Interaktive nga Trainuesit e Ekspertëve (Sesionet interaktive në klasë që rrisin përvojën e të mësuarit, Trajnimi i kryer nga trajnuesit e certifikuar të SCT-së të miratuar nga ITS - mendjet më të mira në Scrum!)
karierëRritja e karrierës (Zgjeroni mundësitë e karrierës duke e pozicionuar veten përpara në treg në të gjithë sektorët e industrisë duke adoptuar praktikat e gërmimit. Anëtarët e ekipit Scrum si zhvilluesit dhe pronarët e produktit mund të mësojnë rreth PSM dhe PSPO)

Rezultatet e mësimit

Kuptimi i qartë i rregullave të Scrum
Vepro si Masters Scrum për Ekipet e Scrum dhe palët e interesuara
Rritja e efektivitetit të Scrum në zhvillim e sipër
Maksimizimin e vlerës së produkteve dhe sistemeve të softuerit
Kuptimi i parimeve të menaxhimit të projektit të shkathët
Ulje e kostos totale të pronësisë
Performanca efektive e ekipit nëpërmjet llogaridhënies së roleve

Trajnimi i Çertifikatave Profesionale

scrum_pspo

PSM

Çertifikatat e nivelit PSM I, II dhe III arrihen në marrjen e një rezultati minimal kalimi në një vlerësim rigoroz, i cili mbahet në internet.

  • Mbajtësit e PSM I kuptojnë plotësisht bazat dhe janë në gjendje të përdorin terminologjinë e pranuar globalisht dhe qasjet në Scrum.
  • Mbajtësit e PSM II kanë një kuptim të thellë të parimeve dhe proceseve që mbështesin kuadrin e Scrum dhe mund të aplikojnë në mënyrë efektive Scrum në kontekstin organizativ.
  • Bartësit e certifikimit të PSM III demonstrojnë një nivel të shquar të zotërimit mbi Scrum.

Scrum_psm

PSPO

Provimi online i PSPO është një provim rigoroz dhe kërkon një rezultat minimal për të arritur certifikimin.

  • PSPO Unë duhet të kalojë para se të provoj shumë më të vështirë
  • PSPO II. Menjëherë pas trajnimit (Scrum.org), studentët do të marrin një email duke dhënë fjalëkalimin e tyre për të provuar vlerësimin e certifikimit. Nëse studenti merr vlerësimin brenda 14 ditëve dhe nuk ka rezultat të paktën 85%, ata kanë të drejtë për një përpjekje 2nd pa asnjë kosto. E-mail 2nd me një fjalëkalim të ri automatikisht do t'i dërgohet studentit.

Projektuar për Kërkesat më të Kërkuara

i sigurt

Aftësi gjithëpërfshirëse të sigurisë për të përmbushur kërkesat më të vështira të sigurisë së informacionit.

hibrid

Ndërtoni arkitektura hibride IT që zgjerojnë infrastrukturën tuaj në lokal në Cloud.

i urtë

Kontrollet e pasura, auditimet dhe akreditimet e gjera të sigurisë. pse u shërbejmë klientëve tanë më së miri?

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!