Merrni karrierën tuaj në nivelin e ardhshëm

Trajnim për testimin e softuerit

industri Trajner i ekspertëve të industrisë
klasë Trajnimi Interaktiv i Klasës
Profesionistët 14000 + Profesionistë të Certifikuar
global Certifikimi Global me Garantimin e Certifikimit 100%

Testimi i softuerit

Software testing is a process of executing a program or application with the intent of finding the software bugs.Test techniques include the process of executing a program or application with the intent of finding software bugs (errors or other defects), and verifying that the software product is fit for use.

Mësoj Kursi i testimit të softuerit në Gurgaon. Regjistrohuni për Software Testing training in Gurgaon in kompani e trajnimit të lartë "Zgjidhjet teknologjike inovative" dhe merrni Certifikimi i testimit të softuerit. Merrni hollësi mbi tarifat e kursit, planprogramin, kohëzgjatjen, kohëzgjatjen e grumbullimit.

Hidhni një pyetje?

Pse ITS?

kohëMësoni çdo kohë

Përdorni faqen e internetit të ITS për të përfunduar kursin në çdo kohë që ju pëlqen

rritjePërparoni karrierën tuaj

Zhvilloni ekspertizën që punëdhënësit po kërkojnë. Qasja në kurset 1500 falas.

arsim

Trajnim me kualitet të lartë

Marrja e aftësive që ju kërkojnë për të kapur, përpunuar dhe analizuar të dhënat për botën e sotme të orientuar nga të dhënat.

Mësoni mënyrën tuaj, me ritmin tuaj

themel

Trajnimi në Klasë
Live, trainim i udhëhequr nga instruktori në një klasë interaktive të kryer në mbarë botën në një ambient të rehatshëm dhe profesional

Ndërtesat

Trajnimi Onsite
Trajnim privat për të gjithë ekipin ose departamentin tuaj, të dorëzuar në vendin tuaj, në një qendër trajnimi ose në internet

ekspert-instruktor

Trajnimi Virtual
Trajnimi i drejtpërdrejtë, i udhëhequr nga instruktori, i kryer në internet, duke shfaqur të njëjtat laboratorë praktikë si trajnimi tradicional në klasë

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!