Blog

26 Dhjetor 2016

Metoda më efektive për të zvogëluar numrin e fryrjes në faqen tuaj të WordPress

Në shansin që kemi marrë një dollar sa herë që dikush ka thënë ose ka bërë një pyetje në lidhje me normën e fryrjes, ne do të jemi manjatë. Kjo do të thotë, është thënë një marrëveshje e madhe, e përbërë dhe marrë disa informacione lidhur me këtë metrikë të veprimtarisë "kafshë" që duket të panik një dhe të gjitha.

Metoda më efektive për të zvogëluar numrin e fryrjes në faqen tuaj të WordPress

Sidoqoftë, kjo është me sa duket në dritën e faktit se shumë pepe që përkeqësohen kur norma e fryrjes është e specifikuar normalisht nuk kanë idenë më të vogël për një gjë në lidhje me kërcimin famëkeq, ose ndoshta çdo veprimtari tjetër metrike aq sa është e shqetësuar . Mirësia është naiviteti që jeton në internet. Është aq bewildering sa është e tmerrshme.

Këtu ka një pamje të së vërtetës megjithatë: Norma e fryrjes është në thelb norma e individëve që largohen nga faqja juaj pa rishikuar ndonjë faqe tjetër përveç faqes së kalimit. Shumë ngatërruar? Ne duhet të heqim mbulesën e fshehtë nga kjo krijesë që quhet norma e fryrjes për herë të fundit.

Si të pranojmë disa perspektivë të bindur kërkon "Specialist WordPress" në Google dhe faqja juaj del në mesin e dhjetë fillestare (10) vjen kryesisht në dritën e faktit që ju keni marrë në mënyrë të vendosur pas këtyre praktikave më të mira WordPress SEO. Që nga spekulative juaj "Si të zgjedhni WordPress Consultant Perfect" i pranishëm duket falënderime të jashtëzakonshme në paraqitjen meta që ju e shtyu Google, ata lundrojnë në faqen tuaj. Ky hyrje e veçantë në blog kthehet në faqen tuaj të kalimit, ose thjesht "seksionin".

Sidoqoftë, kur arrijnë në faqen tuaj, ata shpejt zbulojnë se nuk jeni ata që prisnin, kështu që ata goditën kapjen e pasme, renditin një URL tjetër ose hedhin PC-në e tyre nga dritarja. Kjo veprimtari e thjeshtë e largimit të faqes së kalimit pa u lidhur me çdo gjë që ka mbetur nga faqja juaj njihet si një fryrje.

Kur ju ndiqni këto bounces pas disa kohe, dhe pastaj kontrast me numrin e përgjithshëm të individëve të cilët shkuan në faqen tuaj, ju merrni një pjesë. Bëni një interpretim të përqindjes në një normë dhe keni një normë fryrjeje.

Lejoni këtë grimë të matematikës që të zhyteni. Këtu ka një skicë të qarte për të shprehur në mënyrë efektive idenë, Supozoni që punonjësi i WordPress-it tuaj mori mysafirë të 1,000 dhe 750 mbeti në çast pas shqyrtimit të postës, shkalla juaj e fryrjes do të ishte:

750 / 1000 = 0.75 = 75%; Shkalla e fryrjes = Bounces / Total Visitors x 100%

Në pikën kur norma e fryrjes duhet të shqetësojë ty

Në pikën kur norma frymëzimi juaj duhet të shqetësojë ty

Meqë kemi "çka" jashtë rrugës së rrahur, kur duhet të stresosh ritmin tënd të fryrjes? Ndërsa bëra raundet e mia tipike, unë shkova mbi një infograf të shkëlqyer nga Neil Patel që përmbante midpoint pikë referimi për normat e fryrje. Përfundimi i rundled janë revista web me ritme fryrje të larta si 98%, ndjekur përmes faqet përshëndetje në 70 - 90% dhe lokalet e përmbajtjes në 40 - 60%. Vendet e epokës së plumbit u afruan në 30 - gjysma, e ndjekur nga lokacionet e shitjes me pakicë në 20 - 40% dhe të ndjekur nga destinacionet e administratës në 10 - 30%.

Në përgjithësi, duhet të theksoheni nëse norma juaj e fryrjes së WordPress-it është mbi 60%. Nën gjysma është e madhe, megjithatë në rast se mund të shënosh nën 10%, je e shkëlqyeshme. Mundohuni të mos djersni mendimet megjithatë, ju duhet të sasifikoni (ose më mirë të mendoni) normën tuaj të fryrjes kundër ekspozimeve tuaja të regjistruara.

Për shembull, në rast se ju tashmë keni regjistruar një normë fryrjeje prej 95%, por pastaj keni sjellë atë poshtë në 65% në prag të aktualizimit të masave të restaurimit, për shembull, ato që do të komplotojmë këtu sot, ju duhet të dilni me flluska sepse kjo është një ndryshim i pabesueshëm, pavarësisht faktit se është mbi 60%.

Në ndërkohë, ju duhet të mbani mend se ka lloje të sigurt të WordPress locales, dhe madje substancë, që do të ketë norma të larta fryrje si një gjë e natyrshme. Një ilustrim i mirë është një faqe WordPress me një faqe. Një rast i substancës që do të kishte norma të larta të kërkuesit është një faqe faleminderit që nuk nxit në ndonjë faqe tjetër. Faqet për shembull, referencat e fjalëve në internet mund të kenë gjithashtu norma të larta kërkuese, meqenëse klientët si rregull nuk e kalojnë faqen që përmban përkufizimin që kërkojnë.

Mbani mend çdo njëri prej këtyre meditimeve gjatë vendosjes së normës suaj të fryrjes. Sidoqoftë, për të gjitha arsyet dhe qëllimet, 60% është shkalla e fryrjes së avantazhit tonë. Për këtë, ju jeni në zonën e rrezikut. 40 - 60% jeni mbijetuar, 10 - 40% jeni duke bërë mirë, dhe <10%, meritoni një dekorim.

Pse ulni normat e fryrjes në faqen tuaj të WordPress

Zvogëloni normat e fryrjes në faqen tuaj WordPress

Ne kemi siguruar në mënyrë efektive çfarë dhe kur. Në çdo rast, pse do të ishte një ide e mirë për ju që të provoni shumë duke marrë një të shtënë në atë normë të lartë fryrje? Pse është e domosdoshme të vazhdosh një ritëm të patejkalueshëm të fryrjes së ulët? Do të jem i shpejtë, kështu që ne mund të marrim rregullimet që nga tani.

Norma e fryrjes është një Metrik Satisfaction përdorues

Më tregoni një vend me një normë të lartë të fryrjes dhe unë do t'ju tregoj një faqe me klientë të zhgënjyer. Përveç vendndodhjeve me një faqe, referencave të fjalëve në internet, Homepage Million Dollar Homepage, et al, çdo faqe me një normë të lartë kërkuese është sinonim me angazhimin e dobët të klientit.

Me përjashtim të rastit që ritmi i fryrjes është i ulët, ju po përmbushni diçka të drejtë dhe duhet të arrini një sasi më të madhe të asaj që po bëni. Në rast se është shumë e lartë, ju duhet të merrni shtëpinë tuaj të gjithë së bashku për arsye se angazhimi më i mirë klienti shkon si një njësi e pandashme me ...

Normat më të mira të konvertimit

Duke pasur parasysh se ka gjasa të përfitoni me faqen tuaj WordPress, ju duhet të ndryshoni mbi mysafirët e parëndësishëm tek themeluesit zakonorë, klientët ose klientët besnikë dhe rehash. Ju do të keni një kohë të mundimshme duke realizuar këtë, nëse individët nuk do të qëndrojnë për të parë çfarëdo mbetjeje në faqen tuaj. Në rast se të gjithë individët bëjnë në faqet tuaja të prezantimit janë të kërcej, ju keni humbur zyrtarisht luftën.

Ju kërkojnë perspektivat tuaja për të kapur lidhjet dhe sugjerimet për të marrë aksione kap në rast se ju jeni për të paguar faturat. Një normë e ulët e fryrjes është shenjë e sigurtë që individët nuk po largohen nga faqja juaj menjëherë kur arrijnë. E kundërta mbetet konstante.

Shënim: Mund të keni një normë të lartë të fryrjes dhe shkallë të pabesueshme ndryshimi.

Një rast i mirë është një faqe WordPress me një faqe që kërkon që perspektivat t'ju bëjnë thirrje. Në rast se individët 1000 hyjnë në faqe, dhe 800 ju ka thirrur, fitoni normën e ndryshimit të% 80 pavarësisht nga mundësia që norma juaj e fryrjes është 100%.

Një rast tjetër: Le të themi se duhet të dërgosh artikullin tënd dhe në fund të faqes tënde të prezantimit, përfshini lidhjet në të dhënat e rrjeteve sociale të bazuara në ueb për t'u rritur në një grup. Ju mund të përfundoni zhvillimin e grupit tuaj pavarësisht nga mundësia që faqja juaj të regjistrojë një normë të lartë kërkuese.

Sido që të jetë, nëse CTA-ja juaj përfshin marrjen e perspektivës në një faqe tjetër në faqen tuaj (p.sh. kërkesa ose forma e kontratës), nuk mund të kesh një shkallë të lartë të transformimit me një normë të lartë kërkuese. Të dy nuk mund të shkojnë së bashku - zjarri dhe stili i ujit.

Për çfarëdo kohëzgjatjeje që klienti bashkëpunon me faqen tuaj në ndonjë prej mënyrave tuaja të lakmuara, ju keni një ndryshim. Në shansin jashtë që ata të lënë pa bashkëpunuar me çdo gjë që ka mbetur nga faqet tuaja të lidhura, ju do të keni një normë të lartë fryrje. Duke vazhduar tutje ...

Një normë e lartë fryrje është e keqe për WordPress SEO

Një normë e lartë fryrje është e keqe për WordPress SEO

BAM! Këtu ka diçka që duhet të qëndrojë mjaftueshëm për t'u vënë re. Çfarë? Individët do të lënë të gjitha ato që po bëjnë dhe fokusohen kur specifikoni SEO. Kjo është për shkak të, mirë, pa lëvizjen "e lirë" nga crawlers web, çfarë është normat e transformimit dhe angazhimin e klientit?

Miratoni, ju thjesht mund të merrni lëvizje nga burime të ndryshme, por në rast se nuk jeni duke shfrytëzuar SEO, ju ndjeni humbjen e biznesit tonë në një masë të madhe. Ju jeni duke lënë para në tavolinë.

Pse është kështu? Së pari, shumica e organizatave online marrin një pëllëmbë të madhe aktivitetesh nga indekset e internetit. Është e qartë se ju nuk do të harroheni. Përveç kësaj, popullata e përgjithshme që kërkojnë aranzhime me anë të mjeteve të kërkimit të internetit janë blerësit më të bindur. Pra, nuk ka dyshim, SEO është thaaat thelbësore. Për më tepër, duke shënuar norma të larta kërkuese nuk është mënyra me të cilën ndërtoni një profil SEO të fortë.

Kjo është mënyra me të cilën insektet e Google përkthejnë norma të larta kërkuese: Njerëzit po largohen shpejt nga faqja e juaj dhe arrijnë në dritën e faktit se jeni i parëndësishëm. Ju nuk jepni ndonjë nderim, kështu që ju nuk meritoni pozicionim të mrekullueshëm SEO. Të gjitha gjërat konsiderohen, faqja juaj e WordPress-it është e shtyrë në anën e pasme, dhe opozita juaj merr pozitën dhe aktivitetin tuaj. Një normë e lartë e fryrje është me të vërtetë e tmerrshme.

Çmimet e pakësimit të zvogëluar në faqen tuaj të WordPress

Ne kemi përgatitur paraprakisht. Aktualisht duhet të bëjmë një rënie. Në asnjë kohë të sheshtë, ju do të kullosni atë normë të lartë fryrje që ka qenë duke përjashtuar rrugën tuaj për arritje në internet. Para se të vazhdojmë, unë do t'ju inkurajoj që të aktualizoni këto këshilla shpejt, dhe jo thjesht t'i lexoni ato. Është punë e thjeshtë, dhe meqenëse po e gjallërojmë biznesin tuaj të WordPress, duhet të keni disa kohë të mira ndërsa jeni në të. Menjëherë, këtu shkojmë ...

Përqëndroni trafikun tuaj

[Studimi i trafikut tonë] na jep copa kyçe të dijes që çojnë në avancimin e artikullit tonë në aplikacionin tonë të gjithanshëm dhe desktop. Kjo na tregon saktësisht se si individët po shfrytëzojnë artikullin tonë në çdo fazë. - Jeffrey Fluhr, CEO i SpreeCast

Kjo është e shkurtër dhe e gjatë? Si do ta ulni normën e fryrjes në faqen tuaj të WordPress-it në shansin që ju nuk e dini se ku qëndron kjo çështje? Një hulumtim i vogël do të shkojë shumë për t'ju ndihmuar për të ngritur pikërisht pse jeni duke kërkuar norma jashtë frymëzimit.

Ndoshta ju jeni duke tërhequr nga themeluesit nga Kina, por fjala juaj relacionale dhe sendet janë të nënkuptuar për themeluesit në SHBA. Ndoshta interesat tuaja nuk koordinojnë ato të themeluesve tuaj. A është fryma juaj e lartë e identifikuar me mysafirë të rinj apo të kthyer? Ndoshta kjo është një gjë inovative; klientët tuaj portativ të disiluzioneve të faqes tuaj.

Mund të jetë gjithçka. Shkalla juaj e lartë e fryrjes mund të fiksohet në të paktën një komponentë, por kurrë nuk do ta dini nëse nuk e përqendroni aktivitetin tuaj. Për këtë, keni nevojë për një pajisje provimi, për shembull, Google Analytics, Piwik, Crazy Veza, Clicky dhe Web Trends vetëm për të thënë një çift.

Ponder çdo gjë nga socio-ekonomike në zonën e tokës, sjellja e klientit, dhe përdoruesit e fjalëve që përdorin përdoruesit midis matjeve të ndryshme. Hetoni çdo mundësi në këtë udhëtim - ju duhet të keni të gjitha njohuritë rreth aktivitetit tuaj në majë të gishtave tuaj. Kjo është gjëja që edukatorja ime e Kimisë na përcolli - t'i keni këto gjëra në majë të gishtave tuaja, ose të shkoni në shtëpi dhe të zgjidhni në një shkollë politike. Haha, rrethana të mëdha të vjetra.

Përmirëso Shpejtësinë e Faqes WordPress-in tuaj

Për një minutë, si e luajmë atë devijim që ne si tërësi e duam deri në atë masë. Parashikoni se jeni duke kërkuar makinën më të fundit Audi. Një Audi A4 me shkëlqim të errët për të qenë i saktë. Parashikoni gjithashtu që rezultati kryesor në Google nuk është faqja autentike e Audi-it, meqë këto grumbuj foshnjash janë shumë të shpejta.

Ju jeni me të vërtetë të shtyrë për të përzënë atë përbindësh poshtë makinë tuaj mënyrë këtë herë një javë nga tani. Pra, shkoni në Google, kërkoni Audi A4, dhe shansin me një spekulativ "newcars15.com" që merr një kohë të pafundme dhe një raund rreth trekëshit rreth universit për tu radhitur. A do të qëndroje përreth ose të shpenzonte $ 30,000 bucks tuaj diku tjetër? Unë e di unë nuk do të mbajnë lart, në dritën e faktit se faqet e moderuar mund të vërtetë ikjen e jetës nga ju.

Parashikoni secilën nga ato minuta të vlefshme që jeni duke harxhuar. Për më tepër, çfarë garancie është atje, do të merrni Audi A4 tuaj për një javë prej tani nga newcars15.com nëse faqja merr vazhdimisht për t'u radhitur? Miratoj, mund ta marr shumë larg, por kjo është për shkak se unë mendoj një ton që ju të merrni pikë, e cila për situatën tonë është: Një vend i moderuar do të ketë frymëzuar perspektivat që godasin kapur mbrapa shumë më shpejt se ata të shohin se çfarë ju 'po shtyhet. Ne kemi mbuluar këtë çështje gjerësisht në Si të zvogëlojmë WordPress Time Load Time, kështu që unë nuk do të gërmoj në pikat e interesit.

Përmirëso WordPress Site Navigation

Ne e kemi këtë fëmijë në aparatin e pestë që nga tani, dhe ne ende duhet të godasim parkun. Rruga e faqes së WordPress, si funksionon kjo normë më e ulët e kërcimit? Është themelore; një kornizë awesome rrugë i ngjan një udhëzues (ose një shenjë post) që udhëzojnë klientët përmes faqes tuaj.

Mary Jane shkon në Google në një ofertë për të gjetur një subjekt të përgjegjshëm shumë qëllime për biznesin e saj të pjekur me WordPress. Për shkak të numrit të konsiderueshëm të përpjekjeve që keni vënë në krijimin e përmbajtjeve të tmerrshme të blogut, shfaqja juaj spekulative "20 më e mirë për WordPress Temat për 2015" shfaqet së pari në Google dhe ajo lundron.

Ajo e shqyrton të gjithë postën dhe nga zjarri i thjeshtë zgjedh të shikojë faqen tuaj të temave të WordPress që ajo mund të përfitojë me lehtësi nga header, sidebar ose menutë e planeve të footer. Pavarësisht nga mundësia që ajo nuk do të blejë asnjë nga temat tuaja, ajo nuk do të konsiderojë një fryrje.

Aktualisht nuk e shohin Mary Jane. Konsideroni John Doe që thjesht zbuloi faqen tuaj (përmes cilave do të thotë) dhe ka nevojë për të zbuluar disa të dhëna. Sa e thjeshtë është që John Doe të zbulojë përmbajtjen në faqen tuaj duke përdorur kuadrin tuaj të rrugës? A mendoni se ai do të qëndrojë përreth në rast se ai nuk mund të zbulojë atë që kërkon?

Kuadri më i mirë i rrugëve është gjithçka, por e vështirë për t'u përdorur. Është themelore dhe e qartë, gjë që më ndihmon të kujtoj këtë një herë kur po kërkoj për ushtrime mësimore Java. Kështu që unë mbërrita në këtë faqe të respektuar nga një organizatë e ligjshme (asnjë emër nuk ka rënë, nuk ka skaut).

Vendi dukej i jashtëzakonshëm - skicë e aftë dhe veprat. Po diskutoj llojin e sitit që do të kishit besim të mjaftueshëm për të zgjedhur si një studiues. Sidoqoftë, kjo ishte para se të bëja një goditje me stërvitjen për të marrë stërvitjen e lirë të mësimit Java që duhet të tërheqë nënkuptimet, ju e dini, të ngjashme me mua.

Historia e gjatë e shkurtër, stërvitja mësimore u mbulua me disa nivele në një meny super dhe mora sa më shumë kohë që ishte e nevojshme për arsye se unë jam në përgjithësi një individ pacientësh dhe isha e dëshpëruar për të gjetur një mësim ligjor Java ushtrim. Sidoqoftë, ndihesha e tmerrshme për gërmimin përmes menusë për të gjetur një kurs të vetmuar, që nuk e bëri klasën sa i përket dëshirave të mia, të gjitha gjërat konsiderohen. Meh. Fundi i rrugës.

Një individ vërtet i zellshëm nuk do të ketë energji të mjaftueshme për të shikuar gjatë gjithë rrugës tuaj për disa pasuri që kërkojnë me të vërtetë. Bëni çdo substancë të domosdoshme të thjeshtë për të zbuluar me anë të kuadrit tuaj të rrugës, dhe normat e fryrjes suaj do të zbresin pa dyshim. A po ju thyej? Këtu është takeaway:

 • Bëni rrugë të drejtpërdrejtë, drejt-përpara
 • Menutë Super duken të jashtëzakonshme, megjithatë ju i kërkoni vërtet ato?
 • Shto një sitemap në faqen tënde të WordPress. Ju mund të shfrytëzoni module, për shembull, Hartat e Sitit të Google XML ose të shfrytëzoni një temë që mbulon Sitemaps
 • Shtoni menutë e rrugës në kokë, në këmbë dhe në anën tjetër
 • Përfshini klasa, skedarë dhe etiketa në shiritin anësor

Përfshirja e një kuti kërkimi si një vegël mbrojtëse që duhet të zhduket në menunë tuaj. Kutia juaj e pyetjeve gjithashtu mund të përmirësojë kuadrin tuaj të rrugës dhe takimin e klientit. Përdorni një modul, për shembull, Relevanssi për të prodhuar një kërkues intensiv dhe të saktë të internetit për faqen tuaj WordPress

Përmirëso përmbajtjen tënde për të zvogëluar normën e fryrjes

Kur shkoni në qendrën tregtare, a po e humbni kohën tuaj në dyqane që ofrojnë vargje të varfra apo monstruoze? Unë bast ju nuk bëni, përveç nëse ju jeni pronar i një dyqan të tillë, e cila nuk do të thith asnjë dyshim.

Substancë e varfër do t'ju dërgojë shtabit tuaj më të shpejtë sesa ju mund t'i merrni ato. Më lejoni të them, a do të thoni se do të investoni energji të vlefshme për të përmirësuar substancën e varfër kur ka shumë gjëra të tjera argëtuese për të bërë në internet? Ju e dini, si Cheezburger, regjistrimet mahnitëse të maceneve në YouTube, dhe SHOQËRIA ndër të tjera. Çfarë përbën substancë të dobët?

 • Substanca e ngurtë - Ju lutemi ruani substancën tuaj të ridizenjuar
 • Foto të rregulluara dhe të vlerësuara në mënyrë joadekuate - Një fotografi me një komponent është 660px në gjerësi, më poshtë është 350px
 • Përmbajtja e kopjuar - Përfshirja e fotografive. Mediat e kreditit për pronarët, dhe kurrë nuk kopjuar substancën. Është e paligjshme.

Ndryshoni dhe modifikoni substancën tuaj me arsyetimin se një hyrje në blog e mbushur me lloje dhe gabime të ndryshme të pakujdesshme është thjesht pa mend

Gjithashtu, përpiquni të përmirësoni deshifrimin e përmbajtjes në blogun tuaj WordPress. Substanca inteligjente do t'u kërkojë individëve të lundrojnë në faqet e lidhura

Si? shfrytëzojnë:

 • Regjistro të shtëna
 • Titujt dhe nëntitujt
 • Stilet e tekstit më të mëdha
 • Dallimi i jashtëzakonshëm i mbrojtjes nga drita që është i kujdesshëm ndaj syve (ngjit me dy-tre plane të mbrojtjes nga drita)
 • Shumë hapësirë ​​të bardhë
 • Pamje të jashtëzakonshme
 • Përmbajtja e jashtëzakonshme e medias

Ndërsa futni blogun tuaj në WordPress, përfshini klasifikimet dhe etiketat, kështu që themeluesit mund të zbulojnë pikat e lidhura për shqyrtim të mëtejshëm. Mbajeni në mendje që të mbani blogun tuaj të ridizajnuar me substancën më të fundit pasi që përforcon përkushtimin e klientit dhe SEO.

Për më tepër, karakterizoni grupin tuaj të synuar të interesit që nga fillimi për të garantuar që jeni duke u fokusuar në mbledhjen korrekte të individëve. Përndryshe, ju do të vendosni shikimin tuaj gjerësisht, ju do të dalë e shkurtër dhe grumbull në ato norma fryrje.

Përmirësoni SEO dhe Reklama juaj PPC

Të gjitha përpjekjet për normën e fryrjes së reduktimit në faqen tuaj të WordPress do të përbënin asgjë për shansin që ju jeni duke u përqendruar në mbledhjen e gabuar të njerëzve në çdo rast. Nëse në një farë mënyre ndodhi që të tregoja histori për vendin ku u rrit, Meru, Kenia, do të përdorja strategjitë e afërta të SEO që më kishin ofruar për të garantuar që nuk do të tërhiqja bazat në kërkim të Mt. Meru në Tanzani për shembull. Mënyra që unë nuk do të preferoja të tërhiqja në bazat që kërkonin Meru taksitë në Indi ose klientët që kërkonin Meru Networks që ndodhet në Tampa, FL.

Në shansin që unë u tërhoqa në të gjithë përveç popullatës së përgjithshme që janë vërtet të etur në vendin ku unë u rrit, faqja ime e WordPress do të regjistrojë ritme të larta kërkuese - të gjitha që kur u përqendrova në audiencën e gabuar.

E njëjta gjë vlen për promovimin e PPC tuaj. Me përjashtim të rastit kur e përqendroni gabimin tuaj, ju do të paguani për të tërhequr në çdo gjë, përveç lëvizjes që kërkoni. SEO dhe kryqëzatat e PPC-ve duhet të udhëhiqen nga një vështrim i matur. Përdorni fjalëkalimin për të pyetur për pajisjet, për shembull, Planifikuesin e Fjalë kyçit të Google AdWords, Word Tracker, Yoast Suggests dhe KWFinder.com ndër të tjera.

Mundohuni të mos djersitni pikat e interesit megjithatë, ne kemi shpinë tuaj të siguruar me këto WordPress SEO Praktikat më të mira për 2015 dhe Përtej. Gjithashtu, ju garantoj që të mbani pozicionin e lartë për të gjitha termat e shënuar, p.sh. imazhin tuaj ose emrin e artikullit.

Norma e fryrjes dhe lidhja

Sa i përket normave të fryrjes, ka një sasi të madhe të gjërave që mund të bëni për të rregulluar lidhjet tuaja dhe për të gjetur faqen tuaj të përshtatshme si një violë. Riparimi i lidhjeve të thyera, përmirësimi i strategjisë suaj të ndërlidhjes dhe hapja e bashkimit të jashtëm në skeda është një qasje e jashtëzakonshme për të filluar.

Vendosni lidhjet e thyera

Një tjetër mysafir mund të shkoj në faqen tuaj nëpërmjet ndonjë faqe interneti ose postimi. Sidoqoftë, në qoftë se lidhjet e thyera mbeten në faqen tënde të WordPress-it, perspektivat tuaja kurrë nuk do të zbulojnë të dhënat që kërkojnë, dhe për këtë arsye, goditi kapur mbrapa. Me përjashtim të rastit që ata vazhdojnë të godasin kapjen e pasme, ju do të merrni norma të larta kërkuese që është një vendim i lehtë.

Ju mund të kontrolloni faqen tuaj të WordPress për lidhje të thyera duke përdorur një modul, për shembull, Broken Link Checker. Edhe më mirë, ju mund të shfrytëzoni një administrim online, për shembull, W3C Link Checker. Më së miri është që të vendosni të gjitha lidhjet tuaja të thyera menjëherë nga shkopi për të ndalur kërcimin gjatë 'sepse kjo ndodh.

Megjithatë, çfarë duhet të bëjmë kur një lidhje prishet gjatë kohës së mbrëmjes, për shkak të lëvizjes së lëvizjes apo ndonjë arsye tjetër? Në të vërtetë, kjo është e thjeshtë - ju mund ta kundërshtoni këtë çështje ose duke bërë faqe me porosi 404 ose duke shmangur lidhjet e prishura në një pasuri të kërkuar, për shembull, ju jeni faqja e prezantimit ose çfarëdo faqe tjetër që ju preferoni.

Këtu është rruga për të bërë një faqe me porosi 404 në WordPress dhe këtu është një modul Simple 301 Redirects për të ndihmuar me biznesin e devijuar.

interlinking

Duke parë normën e fryrjes është shkalla e mysafirëve që kërcejnë faqen e seksionit, duke shtuar lidhje të dukshme me pasuritë brenda mund të kërkojë më shumë vizitorë që të klikojnë të kaluarën atë faqe të parë. Mbi shansin që ju të keni një hyrje interesante në blog që mbështetni tuaj, lidheni atë nga faqet tuaja të ndryshme, përfshirë pikat e mbërritjes.

Perspektivat të cilët nuk janë të përgatitur për të gërmaditur lakën në faqen tuaj të përshëndetjes mund të kenë nevojë të hetojnë faqen tuaj të promovuar. Lidhja me asetet përkatëse e bën të thjeshtë për perspektivat e përmendura. Kur ata lundrojnë, shkalla juaj e fryrjes zbret.

Hapni lidhjet e jashtme në kartela të reja

Para se të shikonim një zgjedhje të shndërruar në një realitet, hapja e lidhjeve të jashtme në dritare të reja nuk u aprovua nga klientët, pasi që ai bllokoi takimin e klientit. Sido që të jetë, që nga zgjedhja e përzgjedhur, surfimi i web-it me disa lokalitete gjatë gjithë kohës të hapur, duhej të ishte dukshëm e lehtë dhe madje edhe argëtuese.

Sot, nuk duhet të ngurrosh të hapësh çdo lidhje jashtë në skedarë të rinj, përveç nëse pa dyshim, klientët tuaj i pranojnë programet e vjetra që nuk e mbështesin skedën. Si hap lidhjet e jashtme në skedat e reja që sjellin ulje të normave të kërkuesit në faqen tuaj të WordPress?

Le të themi se ke bërë një hyrje të madhe në blog dhe ke lidhje me asetet e aplikueshme në një faqe të jashtme. Në rast se këto lidhje të jashtme hapen në një dritare të ngjashme / tab, programimi shkencor numrat që një dalje. Qoftë ashtu siç mundet, në rast se ju hapni lidhjet e jashtme në skedat e reja, themeluesi juaj mund të shkoj në asetin e jashtëm pa lënë faqen tuaj. Ndërsa duke përfshirë lidhjet e jashtme, shënoni kutinë e zgjedhjes "Lidhje e hapur në një tjetër dritare / tab" siç tregohet si më poshtë:

Përditëso faqen tuaj të WordPress

Amusingness mua këtu: A do të rrinë rreth (dhe të punojnë me) një vend që duket sikur ajo ishte punuar nga një gradë e pestë? Në rast se faqja e juaj nuk është më e mirë se shikimi mesatar, nuk mund të parashikosh që individët do të qëndrojnë mjaft të gjatë për të blerë atë që është në ofertë.

Vendosni burimet në një temë të planifikuar në mënyrë profesionale, për shembull, një nga lëndët tona me një shumëllojshmëri WordPress me shumë qëllime. Gjithashtu, thjesht mund të merrni lëndë të vlefshme dhe tërheqëse nga WordPress.org ose shitësit, për shembull Themeforest dhe Elegant Themes.

Pastaj përsëri, ju mund të ndërtoni pjesë të faqes suaj duke shfrytëzuar zhvilluesit e faqes së parë të WordPress, për shembull, Visual Composer ose Beaver Builder për të thënë vetëm një çift. Gjithashtu mund të shfrytëzoni subjektet madhështore të rinj që shoqërojnë sistemet e temave WordPress, për shembull, Zanafilla ose Teza.

Me përjashtim të rasteve kur ekzistojnë alternativa të tjera të shëndosha të angazhuara, dhe keni disa të holla për të kursyer, mendoni të blini si një projektues të lartë të WordPress që t'ju shpikin pikërisht atë që kërkoni (thjesht mos harroni se kjo është shpesh zgjedhja më e kushtueshme dhe e lodhshme i turpshëm për të gjetur se si të kodoni veten).

Ndërsa përmirësoni faqen tuaj, mendoni të përfshini si disa verifikime shoqërore; numri i pasuesve, tifozëve, homazheve - çdo gjë që i tregon klientit individë të tjerë ushqejnë artikujt tuaj. Në rast se nuk keni numra të jashtëzakonshëm, mendoni ta harrojnë konfirmimin shoqëror deri në një kohë tjetër, pasi shifrat e ulëta mund të konsumojnë besimin e klientit, pavarësisht faktit që thjesht jeni thjesht.

Upgrade faqet tuaja përshëndetëse duke përdorur shumë testet A / B dhe testet e substancave. Një gjë që ju do të preferoni të mos e injoroni është përfshirja e CTA kap zona të qarta dhe të spikatura të faqeve tuaja përshëndetëse. Një kapërcim më ekstrem i tre CTA duhet të jetë i mjaftueshëm; një shpejt në krye, një në qendër dhe një të fundit drejt bazës.

Ende në këtë pikë të biznesit të mbërritjes, bëni ndryshimin e faqeve përshëndetëse për grupin tuaj të ndryshëm të spektatorëve. Përdorni substancë të jashtëzakonshme dhe gjithashtu kapëse për secilën pikë të arritjes për të angazhuar një grumbullim të veçantë të njerëzve.

Kthehu në përditësim të faqes, moderimi është rruga përpara, ose si Maya Angelou (mund ta qetësojë Perëndinë shpirtin e tij në paqe të përhershme) tha: "Kapsulimi i përparimit është pamundësia absolute".

Nevojë për të bërë një vend të pasur dhe kompleks që do të tërheqë perspektivat në rrjetat e peshkimit? Në atë moment ju duhet të bëni atë më pak të vështirë dhe më të drejtpërdrejtë për të shfrytëzuar faqen në internet. Filloni me hedhjen poshtë të komponentëve të pakuptimtë që nuk e mbështesin ose plotësojnë nevojën tuaj.

Për më tepër, ruani një distancë strategjike nga popupët obstruktivë dhe promovimet. Përveç kësaj, garantojnë që reklamat që shërbeni në faqen tuaj të WordPress janë të rëndësishme për substancën dhe specialitetin tuaj. Vendosni promovime domethënëse në anën e anës, dhe në rast se mundeni, mbani një distancë strategjike nga pamja e vetëshërbimit dhe reklamat e zërit.

Në pikën kur thuhet dhe bëhet gjithçka, garantoni që faqja juaj është e përgjegjshme në mënyrë që të marrë parasysh të dy klientët desktop dhe të gjithanshëm. Zgjidh një subjekt të përgjegjshëm WordPress, (për shembull, Total) nga fillimi. Garanci gjithashtu modulet që zgjedhni janë përmirësuar për telefonat celularë.

Përfshini Postime të ngjashme

Nevojë për perspektiva për të kaluar kalimin e faqes? Në atë moment e bëjnë të thjeshtë për ta që të zbulojnë një sasi më të madhe të substancës suaj. Ju mund të vendosni vegla postare të lidhura drejt fundit të hyrjes në blog ose në anën tuaj anësore - thjesht sigurohuni që ato janë të dukshme për themeluesit tuaj. Lajmet ngritëse janë që ju nuk keni nevojë të bëni një përpjekje të mirë, ka module të pafund WordPress lidhur me paraqitjen e ndihmave me punën me të vërtetë të vështirë.

Blog duke komentuar

Përkundër faktit se kjo nuk do të ndikojë ndjeshëm në normat e kërkuesit tuaj, për të filluar, komentimi i blogut mund të ndihmojë angazhimin e klientit gjatë ngarkesës së gjatë, gjë që sjell uljen e normës së kërkuesit. Kur i mbani klientët tuaj përmes segmentit të blogut, ata pa dyshim do t'ju besojnë më shumë, do të investoni më shumë energji në blogun tuaj dhe do t'ua shpërndani substancën tuaj të tjerëve.

Ka të bëjë me dhënien e një perspektive perspektivave tuaja si asnjë tjetër në faqen tuaj - për t'u kthyer, si dhe mund të pritet të jeni në fushën tuaj të zgjedhur.

Kur bashkërendoni planin e perspektivave tuaja, me substancën dhe artikujt tuaj, dhe pasi të keni përfunduar gjithçka në një skemë qiellore, nuk ka asgjë për t'ju penguar të ulni normat e fryrjes së WordPress-it tuaj.

Merrni pas këshillave të paraqitura këtu sot, dhe nëse keni një tip për të ndarë, ose një pyetje në gropë, mos hezitoni të shfrytëzoni zonën e vërejtjes nën të. Do të donim të dëgjonim konsideratat tuaja - bye-bye!

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!