Blog

18 prill 2017

Trajnim i përshtatshëm në Transformimin Dixhital të kompanisë suaj

Merrni një gjurmë në praktikisht çdo biznes në këtë moment dhe do të shihni shenja të një transformimi digjital që po afrohet. Ta quajmë një problem tipik sepse shumica e organizatave sot e dinë se është një parakusht për t'u bashkuar me metodologjitë digjitale në operacionet e përditshme dhe të gjatë.

Si pionier në hapësirën përgatitore të teknologjisë, ne duhet të lehtësojmë agoninë e këtyre progresioneve dhe lëvizjeve për klientët tanë. Kjo është arsyeja për të cilën vazhdimisht po shqyrtojmë qasjet për ta bërë përgatitjen më të disponueshme dhe më të thjeshtë për të gllabëruar. Një qasje është një tjetër pozitë përgatitore në kërkim: Digital Learning. Kjo është me rëndësi jetike për arsye se nuk po japim një sasi të madhe të substancës vetëm për të pasqyruar atë që është tani në treg. Përkundrazi, po përpiqemi të krijojmë lidhje me substancën në rajonet aktuale ku shohim një vrimë në treg. Kjo lejon organizatat që të kenë zgjedhjen e përgatitjes së pikëve në cilindo transportim që ju organizoni për të vlerësuar idealin për grupin dhe ngjarjen specifike.

Përfundimisht, Mësimi Dixhital ka të bëjë me dhënien e artikullit më të mirë për të ndihmuar organizatat t'i marrin punëtorët e tyre nga më të mëdhenjtë. Ne kemi nevojë për nënvlerësime për të mësuar në vend të blerjes së një anëtari dhe nuk e përdorin kurrë atë. Për të inkurajuar të mësuarit, ne gjithmonë bëjmë pilotë dhe akordojmë kritika për të përmirësuar njohuritë e të mësuarit.

Për të arritur qëllimin tonë për të bërë artikullin më të mirë, ne investojmë një masë të konsiderueshme të energjisë që punon me iniciatorët udhëzues në ushtrimet e para-krijimit, në krahasim me thjesht lëvizjen në fazën e gjenerimit.

Për shembull, ndërsa diapozitivët me zë mund t'ju ndihmojnë të merrni një ide të vetmuar në një moment në kohë, ne kemi mësuar përmes hulumtimit dhe klienti takohet që klientët tanë zakonisht kërkojnë diçka përtej informacioneve vendimtare mbi lëndët. Kjo është arsyeja që kemi vënë një sasi aq të madhe kohe në para-krijim.

Duke e kuptuar se afërsia e një nxënësi me jetën në shtëpi, temperamentin, frymëzimet ose detyrimet e përditshme të profesionit mund të marrin pjesë në shumën që mbajnë, ai e sheh madhështinë në lejimin e dikujt që të përgatitet kur të përgatiten për të gllabëruar të dhënat aktuale. "Për shansin që ju të mësoni pak në një kohë dhe të bashkoni të mësuarit tuaj në jetën tuaj të punës (ose ekzaminim!), Kjo mësim rezulton të jetë një pjesë e përvojës suaj dhe anasjelltas. Ju e dini pse po mësoni atë që po mësoni dhe mund të përshtateni pa shumë pjesë të copave të reja me atë që definitivisht e dini.

Të mësuarit e vërtetë dhe përmirësimi i ekspertizës janë ato që çdo administrator dhe nënvlerësim dëshirojnë. Mbetjet e fjetura nuk do të ndihmojnë më lehtë që klientët ose kolegët tuaj të zhvillohen. Tani kemi të bëjmë me portofolet përgatitore dixhitale, veçanërisht për Microsoft dhe për Zhvillimin e Aplikacioneve, megjithatë ne gjithashtu kemi tema të tjera të gjera në udhëzuesin që shkallë territore si cloud dhe cybersecurity.

DM Training

Get Digital Marketing Training & Certification
Regjistro tani

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!