Blog

Facebook çastit-artikuj
15 Qershor 2017

Artikujt e menjëhershëm të Facebook-ut janë të dobishme për Botuesit

Artikujt e çastit në Facebook dizajni, një variant i shkëlqyeshëm dhe më i shpejtë i faqes së artikullit të faqes së internetit është duke u mbyllur më mirë duke hedhur reklama nën kutitë e "artikujve sugjerues" poshtë-palosshëm.

Facebook kishte filluar të testonte këto reklama në Mars 2017 dhe kishte parë që ata krijonin një "rritje shtesë" në masën e botuesve të holla që mund të bëjnë për mijë vizita në internet, sipas një hyrje në blogun e organizatës të shpërndarë të enjten.

Qëllimi me reklama në Artikuj të menjëhershëm është që të vazhdojë me njohuritë më të mira për individët, ndërsa të ngrejë të ardhura për botuesit dhe ekzekutimin për publicistët.

Në total, artikujt e menjëhershëm përcjellin mes 20 - gjysma e aktivitetit, në kontrast me përmbajtjen e internetit të gjithanshëm.

Facebook është duke investuar në tipare të reja për t'u mundësuar botuesve të krijojnë shoqata të mëtejshme me grumbullimin e njerëzve përmes ftesës për të marrë njësi veprimi dhe për të rritur përshtatjen e reklamave, me përmirësime të vonshme, si përfshirja e përshtatshmërisë në rregullimet reklamuese dhe fuqizimin e reklamave të reja.

Sponsorët që blejnë artikujt e artikullit të menjëhershëm nga Facebook nuk mund të kontrollojnë nëse reklamat e tyre shfaqen brenda segmentit "Artikuj të ngjashëm" ose jo, megjithatë ata mund të zgjedhin nëse do të bëjnë reklama në IArtikujt e nstAnti ose jo dhe mund të lëshojnë botime katrore ose klasat e substancave nga nxjerrja në pah e reklamave të tyre.

Shiko gjithashtu : Realizimi i Konsumatorëve duke përdorur mediat sociale

Digital Marketing Training

In 1 Month
Regjistro tani

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!