Student i përzgjedhur

Shkarko
Dërguar të:

Faleminderit dhe kjo ishte një sesion i mrekullueshëm dhe informativ.

9abbb1ea-9427-41ce-8d17-5268cbd5d058
Menaxher i asociuar (IT)
Dërguar të:

Stafi mbështetës i Gr8. trajneri ka një ekspeksion të mirë në ITEM. Cilësi më e mirë e ushqimit. e përgjithshme shumë e mirë gjatë trajnimit

5fc96cab-353e-4362-ade6-862d6349915a
Shefi (IT)
Dërguar të:

Trajner i shkëlqyeshëm me njohuri në fushën e thellë. Infrastrukturë e mirë trajnimi.

untitled
Ndryshimi dhe Menaxheri i Kapaciteteve
Dërguar të:

Ishte një trajnim i mrekullueshëm me një trajner të tillë të mrekullueshëm dhe mjedis mësimor. Ishte e mrekullueshme të dija se si organizatat punojnë brenda vendit dhe proceset e ndërlidhura. Për më tepër Trajneri ishte kaq i ditur saqë ai i shpjegoi gjithçka me shumë durim dhe me shembuj praktikë që më bëri të kuptoj sa më lehtë çdo gjë. Unë kurrë nuk pritur që ajo të jetë një përvojë e tillë e mrekullueshme, por unë jam duke planifikuar për të bërë pjesën tjetër të çertifikatat e mia nga këtu vetëm. Gëzuar dhe të gjithë të mirat për të gjithë.

AAEAAQAAAAAAAApJAAAAJDNhMjY1NTU0LTBlNTAtNDEwYy04NWYyLWM3OGM0ZmEzYWJmOA
Procesi i Menaxhimit të Shërbimit Plumb
Dërguar të:

Ishte një sesion i madh mësimi. Shpresoj që të kemi më shumë sesione të ngjashme me këtë për cikle të tjera të jetës, do të donim të shkonim dhe të mësonim.

Foto
Themeli i ITIL
Dërguar të:

Institucioni i saj i madh me staf cilësor dhe të gjitha Infra të nevojshme. Pastruar ITIL themeli në përpjekjen e parë me shenja të mira.

Rekomandoni të gjithë ju që të bashkoheni me këtë për certifikimin e tyre.

acspike_male_user_icon
menaxher, Huawei india
Dërguar të:

Unë kam bërë themelin tim dhe të ndërmjetme të ITIL nga shkolla e teknologjisë së tij në muajin e kaluar. E gjeta Menaxherin e Shitjes Z. Sandeep dhe trajnerin shumë të dobishëm për të kuptuar procesin e plotë dhe madje ato janë të dobishme për të sjellë perspektivën e ardhshme me kandidatët. Unë jam mirënjohës për të dy ata dhe kërkoj të njëjtin bashkëpunim gjatë kurseve të mia të ardhshme me ITSTECHSCHOOL

Ishte sesioni i madh. Trajneri ishte i mirë. Më pëlqente mënyra e tij e mësimdhënies.

acspike_male_user_icon
Gemalto, Noida

Trajnimi i mirëorganizuar dhe trajnimi i mirë.

acspike_male_user_icon
Gemalto, Noida

Trajnues shumë i mirë dhe trajner i ditur.

acspike_male_user_icon
Kronos Solutions, Noida

Trajnerë të shkëlqyeshëm

acspike_male_user_icon
Ericsson Global India Pvt Ltd, Gurgaon

Profesionalizmi është i mirë i ekspozuar nga organizata juaj dhe të gjitha rezultatet e premtuara do të merren si duhet.

acspike_male_user_icon
Ericsson Global India Pvt Ltd, Gurgaon

Unë do të sugjeroj të gjithë ata që pyesin për institutin tuaj për të marrë kursin e fondacionit ITIL nga instituti juaj. Trajneri ishte shumë i mirë.

acspike_male_user_icon
Kronos Solutions, Noida

Trajnimi ishte i shkëlqyeshëm. Mënyra e koordinimit ishte e mrekullueshme. trajneri u eksperimentua mirë dhe u përpoq me një mënyrë shumë të mirë. në përgjithësi ishte experince e madhe me ITS.

acspike_male_user_icon

Instituti i mirë

acspike_male_user_icon
American Express, Gurugram

Ishte një kënaqësi e vërtetë të kisha Chikanna si instruktor për Selenin. Përmbajtja e përgjithshme e përmbajtjes së mirë të kursit dhe ekspertizën e instruktorëve në këtë temë e bëri atë me të vërtetë interesante dhe emocionuese.

acspike_male_user_icon
American Express, Gurugram

Për të gjithë profesionistët që synojnë të mësojnë selen dhe të arrijnë CICD për testimin e automatizimit, kjo është një domosdoshmëri për të bërë kurs, sidomos nga eksperti si Z. Chikkanna.

acspike_male_user_icon
American Express, Gurugram

Trajnimi i tij më i mirë që kisha. Trajneri kishte aftësitë më të përkryera të Java dhe Python. Ai shpjegoi gjithçka duke e mbajtur veten në këpucët tona dhe ne ishim në gjendje për të marrë 90% në lats e gjërave që ka mësuar në ditët e fundit 4. Faleminderit për dërgimin e trajnerit më të aftë.

femër ikonë
Ericsson Global India Pvt Ltd, Gurgaon

Instituti i mirë i trajnimit

dagobert83_female_user_icon
Gemalto, Noida

Përmbajtja e mirë e trajnimit. Të dy PPT dhe duart në video janë awesome në lidhje me modulet.

acspike_male_user_icon
Gemalto, Noida

Trajneri ishte profesionist me mjaft njohuri, ai shpjegoi temat në detaje dhe pastroi shumicën e pyetjeve tona
në përgjithësi ishte një trajnim i mirë

acspike_male_user_icon
Sony

Experience was good as instructor is well skilled. I recommend people this institute for professional/ITIL certificates.

dagobert83_female_user_icon
kolt

Very professional and Knowlegeable

acspike_male_user_icon
Colt Technologies

Its Worth

acspike_male_user_icon
Colt Technologies

Good Overall Training

acspike_male_user_icon
Colt Technologies

Very good learning

Colt Technologies

Good learning experience!!

acspike_male_user_icon
Colt Technologies

Good corporate Training Partner.

dagobert83_female_user_icon
Colt Technologies

Its good Training

acspike_male_user_icon
Colt Technologies

Very good learning and Practical Hands. Really like the approach and very fruitful session. I will recommend to others.

acspike_male_user_icon
kolt

Good Training

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!