Blog

oracle ebusiness suite
18 Dhjetor 2017

E ardhmja e Oracle E-Business Suite dhe përditësimet e mëdha në vitet e ardhshme

/
postuar Nga

E-biznes suite provokon interesin e ndërmarrjeve për arsye legjitime. Oracle është pionieri i zhvillimit, reklamimit dhe marketingut të softuerëve të bazës së të dhënave, sistemeve të reja të projektuara dhe Programeve të Ndërmarrjeve Software. Organizata vazhdon të përpunojë Oracle E-business Suite e tyre për ta bërë atë të gatshëm për të ardhmen. Viti 2015 dëshmoi Oracle transformuar në zhvilluesi i dytë më i madh i softuerëve të rinj, pas Microsoft. A jeni tepër të interesuar të dini se si do të duket dhe funksionon brenda pak vitesh? Këtu është e gjithë historia, diktuar në një fjalë:

Cila është e ardhmja e Oracle E-Business Suite?

EBS ose Oracle E-business Suite ofron ndërmarrje për të operuar një fermë të vetme të serverit me një bazë të dhënash të vetme. EBS përfshin

 1. SCM - Menaxhimi i Zinxhirit të Furnizimit.
 2. CRM - Menaxhimi i Marrëdhënieve me Klientin.
 3. Menaxhimi i Burimeve Njerëzore.
 4. Logistics.
 5. Menaxhimi i transportit.
 6. Menaxhimi i magazinave.

Versioni kryesor i EBS u lançua në 2007 dhe që atëherë ajo ka ardhur deri tani. Aktualisht, versioni më i fundit i Oracle është në 12.2.6 dhe synon të dërgojë versionin e ardhshëm në 2019 ose 2020 me përmirësime të jashtëzakonshme.

Versioni kryesor i EBS u lançua në 2007 dhe që atëherë ajo ka ardhur deri tani. Aktualisht, versioni më i fundit i Oracle është në 12.2.6 dhe dëshiron të dërgojë versionin e ardhshëm në 2019 ose 2020 me përmirësime të jashtëzakonshme.

Përditësime të mëdha në vitet e ardhshme

1. Përmirësimet me dy hapa:

Duhet të jemi të gatshëm të shohim dy përmirësime të ngushta liron 12.2.7 dhe 12.2.8 nga 2019.

2. Cloud më e sigurtë:

Oracle është duke u përgatitur për ofrimin e shërbimeve të sigurta cloud në fushat e ushtrisë ose qeverisë që ende nuk janë të përcaktuara për të kaluar në shërbimet cloud. Të dhënat e ndjeshme të mbajtura nga këto shoqata të hapura janë të prirura për kërcënimin e rrjedhjes dhe Oracle është duke u zvogëluar për lëshimin e 12.3 të EBS që mund të adoptohet për kanalin 100% të sigurimit të transferimit të të dhënave.

3. E ardhmja është Cloud:

Organizata po përqendrohet në përdorimin e SaaS (software-as-a-service) për ta bërë ndërmarrjen të aftë për të trajtuar informacion të jashtëzakonshëm nga 2030. Godwin nga Oracle citoi ndërmarrjet, të cilat shkojnë drejt EBS në kohë, do të shohin që shërbimet e reja të MSA-së të injektohen në shoqatë.

Kontabiliteti, menaxhimi i biznesit, kursimi i shpenzimeve, mbajtja e raporteve, magazinimi i bazuar në cloud janë disa module, të cilat mund të vendosen së shpejti në EBS. Përdorimet adaptive Intelligent SaaS të Oracle janë, gjithashtu, së shpejti duke prekur bazën për të siguruar operacione më të mira dhe efikase.

4. Analiza parashikuese:

Shkencat e informacionit janë një gjë e nxehtë e kapur këto ditë. Oracle është duke inxhinierizuar shërbimet e saj SaaS për të transmetuar Analiza parashikuese për menaxhimin e aseteve në ndërmarrje. Shërbimet e reja janë pretenduar të jenë shumë të zgjeruara në mënyrë llogaritëse dhe do të rrisin të mësuarit në makinë.

5. Zhvillimet mobile:

Softueri i pajtueshëm celular është përqendrimi kryesor i Oracle dhe konkurrentëve të saj në të ardhmen e afërt. EBS është një fazë e tillë që Oracle po tenton të regjistrojë në Aplikacionet Mobile dhe kështu më shumë në cloud për të mbështetur në lokal.

Si të krijosh një karrierë si një ekspert EBS?

Me raportimin e Oracle me fushëveprimin e madh të EBS në Ndërmarrjet, kërkesa e ekspertizës së EBS duhet gjithashtu të zhvillohet me hapa të mëdhenj dhe kufij. Kërkesa për Oracle certifikuar profesionale ngrihet për çdo lëshim të ri upgrade. Në rast se keni ndërmend të filloni karrierën tuaj profesionale si një ekspert i Oracle EBS, ju duhet të shkoni për një Oracle Certification.

Çfarë mund të mbulojë certifikimi i Oracle EBS?

Ndërmarrjet gjithnjë e më shumë do të kalojnë në Oracle E-business Suite. Prandaj, vlera dhe përmbajtja e kursit të këtij certifikimi të prerjes do të rritet, duke fituar më shumë mundësi punësimi dhe paketa me paga më të larta në vitin 2019 dhe 2020. Ajo do të mbulojë:

 • Bazat e bazës së të dhënave
 • Konceptet praktike të koncepteve RDBMS dhe SQL.
 • Hands-on Oracle 9i ose 10g.

Roli i një E-biznesi Suite Administrator në ndërmarrje:

Si Administrator i E-biznes Suite ju duhet të kryeni ndërmarrjet shoqëruese:

 • Rendisni dhe kufizoni Të dhënat që duhet të trajtohen për ndërmarrjen
 • Zhvillimi i funksioneve të konvertimit dhe shprehjeve të kushtëzuara sipas kërkesave të zonës
 • Të dhënat agregate duke shfrytëzuar Funksionet e grupit të EBS për raportim dhe shqyrtim
 • Eksplorimi i Oracle Database Architecture për punë plotësisht funksionale
 • Instalimi i softuerit Oracle EBS
 • Përshtatja e një Oracle Database
 • Menaxhimi i bazës së të dhënave Oracle sipas kërkesave të trajtimit të informacionit
 • Jini të aftë për të rikuperuar informacionin
 • Konfigurimi dhe rikonfigurimi i cilësimeve të rezervës

Oracle është vazhdimisht duke investuar në përmirësimet e E-Business Suite për të forcuar tre funksionalitete të rëndësishme

 • Përparim funksional
 • Mobilizimi dhe modernizimi i UI
 • Efikasiteti operacional

Oracle ka drejtuar një sondazh të gjerë tregu me ndërmarrjet e synuara dhe po ndërton udhëzuesin tërësisht bazuar në kërkesat e konsumatorëve. Për të lejuar që klienti të shijojë përfitimet nga Cloud Infrastructure dhe Applications për klientët dhe t'i lejojë ata të përfitojnë nga avantazhet e investimit në EBS, inxhinierët e tyre po punojnë vazhdimisht. Përmirësimet e kohëve të fundit nuk do të ndryshojnë funksionalisht shumë në EBS, megjithatë ato janë të drejtuara për të përfshirë SaaS bazuar në zhvillim në EBS.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni:Një Udhëzues i plotëpër Oracle Certification

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!