Blog

CISSP Certification
3 Gusht 2017

Pse duhet të merrni një CISSP Certification?

/
postuar Nga

Dëshironi të merrni një certifikatë CISSP, por jo shumë të sigurt për ndikimin që mund të ketë në karrierën tuaj profesionale? E pra! Ju sapo keni ardhur në vendin e duhur! Ne do t'ju tregojmë arsyet më të larta se pse të merrni certifikimin CISSP.

Çka është certifikimi CISSP?

CISSP është një akronim për Certified Information Security Systems Professional. CISSP është një certifikatë kryesore e sigurisë së IT-së e cila është projektuar nga Konsorciumi Ndërkombëtar i Certifikimit të Sigurisë së Sistemeve të Informacionit (ISC2). ISC2 është një organizëm jofitimprurës i specializuar në përcaktimin e standardeve të sigurisë në mbarë botën. ISC2 mban një Trup të Përbashkët të Njohurive (BQK) për sigurinë kibernetike dhe ofron shumë certifikime të sigurisë të IT të njohura globalisht.

CISSP është një certifikim i nivelit të përparuar i cili është projektuar për profesionistë me përvojë të sigurisë në internet që kanë një ekspertizë të provuar në menaxhimin e sigurisë së informacionit të një mjedisi të ndërmarrjeve. Marrja e një certifikimi të çertifikimit CISSP nga një institucion reputacion, siç është Shkolla Teknike ITS, e cila është autorizuar nga ISC2, ofron mundësi më të mëdha për të mësuar dhe rrit probabilitetin e kandidatit për pastrimin e provimit CISSP.

Pse të merrni CISSP Certification?

Ka përfitime të panumërta për të marrë një certifikimit CISSP. Këtu do të rendisim arsyet kryesore të 5 për të marrë certifikatën CISSP:

  1. Rritja e kërkesës për Profesionistët e Sigurisë së Informacionit: Globalisht, incidentet e shkeljeve në sigurinë e informacionit kanë detyruar një rritje të shpenzimeve organizative në sigurinë e IT. Buxhetet e ndara për të janë ndarë sidomos për sigurinë e IT, që do të thotë se ka rritje në punësimin e profesionistëve infosec.
  1. Fushëveprimi i gjerë i karrierës: Një profesionist i certifikuar nga CISSP ka aftësi në trajtimin e një gamë të larmishme të kërcënimeve dhe sulmeve të sofistikuara kibernetike, duke e bërë individin shumë të kualifikuar dhe të ditur. Nuk ka mungesë të vendeve të punës për një profesionist të tillë që mund të menaxhojë një gamë të tillë siguria kibernetike aftësitë, të cilat përfshijnë - Siguria e Aseteve, Siguria e Softuerit, Siguria e Rrjetit, Menaxhimi i Incidentit dhe Shërimi i Fatkeqësive mes shumë të tjerëve.
  1. Certifikimi shton Njohjen e aftësive:Një individ i certifikuar CISSP urdhëron njohjen dhe respektin për aftësitë dhe njohuritë e tyre të fituara përmes përvojës praktike dhe marrjen e një statusi të certifikuar. Një provim CISSP nuk është i lehtë për të goditur; megjithatë, sapo të pastrohet dhe çertifikimi të merret, ai njihet si standard i artë për sigurinë e TI-së në mbarë botën.

Cila është Paga mesatare e një certifikimi të certifikuar nga CISSP?

 Paga mesatare e një profesionist të çertifikuar CISSP, sipas Global Information Security Workforce Study (2015), është US $ 103,117.

Përfitimet e marrjes së një kursi CISSP nga një institucion i autorizuar si Shkollat ​​Teknike të ITS-ve janë më të mëdha se shqetësimet dhe mundimet që mund të keni. Nëse doni të merrni karrierën tuaj në sigurinë e informacionit në një nivel më të lartë, CISSP patjetër do t'ju japë krahët!

Faqet:Pse kompanitë kërkojnë Profesionistë të Sigurisë dhe Administratorë Çertifikuar nga CEH?

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!