Blog

Përgatitja e Provimit të Fondacionit ITIL Pa pagesë ITIL Mock Testet për Praktikë
4 Janar 2018

Përgatitja e Provimit të Fondacionit ITIL Pa pagesë ITIL Mock Testet për Praktikë

Test ITIL Mocknuk janë gjë tjetër veç provimeve gjyqësore që dhe aspirantët e ITIL para se të paraqiten për provimin e themelimit të ITIL, në mënyrë që ata të mund të vlerësojnë nivelin e përgatitjes së tyre. Provimi i ITIL Foundation është një provim i shtrenjtë dhe nuk duhet të provoni provimin e ITIL pa marrë Provimet ITIL Mock. Fondacioni ITIL është një lloj kualifikimi i detyrueshëm për IT dhe ITES profesionistë. Nëse jeni duke shkuar për provimin e themelimit ITIL ose provimin ITIL pa përgatitje kjo do të thotë që jeni duke marrë një rrezik të USD 170. Shpresoj se nuk do të donit ta merrnit atë rrezik.

Përfitimet e ITIL Mock Test ose ITIL Foundation Preparation Exam

 1. Njohja me mjedisin Test
 2. Rritja e shpejtësisë dhe saktësisë
 3. Menaxhimi i kohës
 4. Kuptim më i mirë i pyetjeve

Provimet e themelimit të ITIL janë provime të shtrenjta, kështu që duhet të njohim mjedisin, Testi ITIL tallen nga SAJ është përvojë e ngjashme. Pyetjet 40 të tentohen në minuta 60, duke u vendosur në të njëjtën situatë dhe duke ndjerë të njëjtën sasi presioni para provimit aktual. Testi i talljes do të japë besim dhe pjesëmarrësi do të jetë më i relaksuar në kohën e tanishme Provimi i themelimit ITIL.

Pyetjet në provimet e ITIL janë më të ndërlikuar, kështu që gjithmonë është këshilla për të dhënë testin e praktikës para provimit aktual. Duke u përpjekur për testin tallës ITIL, ai jep më shumë kuptueshmëri për pyetjet, llojet e pyetjeve dhe të cilat do të çojnë në rritjen e shpejtësisë dhe saktësisë.

Të gjitha provimet janë me kohë të kufizuar, kështu që të njëjtën gjë Provimi i themelimit ITIL, Pyetjet e 40 në minutat 60 dhe rezultati i kalimit është 70%, kështu që duhet të jetë i shpejtë. SAJ.ITIL tallen seri provë do t'ju bëjë të mirë në menaxhimin e kohës duke u përpjekur për provime reale ITIL.

 1. Provimi Përgatitor i Fondacionit ITIL - 1
 2. Provimi Përgatitor i Fondacionit ITIL - 2
 3. Provimi Përgatitor i Fondacionit ITIL - 3
 4. Provimi Përgatitor i Fondacionit ITIL - 4

As Provimi i themelimit ITIL janë provime të shtrenjta dhe për më tepër është investim për të ardhmen tuaj, prandaj sigurohuni që të kaloni provimin aktual. tonë ITIL Mock test seri do t'ju japë një pyetje të ngjashme apo do t'i konsideroni ato më së voni Provimi i themelimit ITIL deponitë, të cilat ju ndihmojnë për të kuptuar pyetjet në mënyrë më të mirë dhe më të lehtë.

Na lidhni për më shumë informacion Trajnim ITIL dhe Ekzaminimi

Fjalë kyçe për bots:

 • klitorisPraktikë 2011Provimi
 • provimi i themelimit itilpyetje dhe përgjigje 2016
 • provimi i themelimit itilpyetje dhe përgjigje 2017
 • sa kohë për të studiuarprovimi i themelimit itil
 • përgatitjen e itilevematerial
 • klitorispraktikëProvimi2017
 • klitorispraktikëProvimi2015
 • sa kohë duhet për të studiuar përprovimi i themelimit itil

ITIL Foundation Exam

In Just 2 Days
Regjistro tani

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!