JBoss

SL.NO.Emri i kursitREGJISTROHENI TANI
1JB297 - Red Hat JBoss Zhvillimi: Përhershmi me shtatzëninëShiko me shume
2JB325 - Red Hat Zhvillimi i Aplikacioneve të Ndërmarrjeve JBoss IIShiko me shume
3JB348 - Red Hat JBoss Administrimi i Aplikimit IIShiko me shume
4JB417 - Zhvillimi SwitchYard me Red Hat JBoss Funksionet e Shërbimit të SiguresaveShiko me shume
5JB435 - Shpërndarja e Shërbimit të Ndërmarrjeve me Red Hat JBoss FuseShiko me shume
6JB427 - Zhvillimi i aplikacioneve të punës me Red Hat JBoss BPM SuiteShiko me shume
7JB465 - Zbatimi i Red Hat JBoss BRMSShiko me shume
8JB463 - Zhvillimi i Aplikacioneve të Rregullave me Red Hat JBoss BRMSShiko me shume
9JB453 - Red Hat Zhvillimi i JBoss Data GridShiko me shume
10JB450 - Red Hat JBoss Zhvillimi i të dhënave VirtualizationShiko me shume
11JB439 - Red Hat JBoss Fuse Përshkrim i ShkurtërShiko me shume
12JB437-Red Hat Zhvillimi dhe vendosja e JBoss A-MQShiko me shume
13JB421 - Red Hat JBoss Fuse Zhvillimi i kamellësShiko me shume
14JB248 - Red Hat Administrimi i aplikacionit JBossShiko me shume
15JB225 - Red Hat Zhvillimi i Aplikacioneve të Ndërmarrjeve JBoss IShiko me shume
 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!