Blog

29 Dhjetor 2016

Kurset e trajnimit 2 JUNIPER Gjithkush në industri Dëshironi të mësoni

Dëllinjë të bëjë përparimet e shtyrë që u japin shoqatave aftësinë për t'u ndërfaqur, për t'u kujdesur për çështjet dhe për të kapur hapje.

Dëllinjë gjithashtu angazhojnë individë që t'i bashkojnë mendimet e tyre në mjedisin e tyre të përgjithshëm dhe të fryjnë jetë në vizionin e tyre. Sistemi është pika ku takohen risi dhe individët dhe cilat rezultate mund të jenë me të vërtetë befasuese.

Kurse trajnimi JUNIPER Gjithkush në industri Dëshironi të mësoni

Si një organizatë, Qëllimi kryesor i Juniperit është që të ndërfaqet gjithçka dhe të angazhojë të gjithë. Si një biznes, Juniper përpiqet që individët të modifikojnë shoqata të rëndësishme që nxisin profesionet e tyre, të sjellin njohje dhe të lidhen me grupin më të rëndësishëm në mënyra që kanë një efekt të mirëfilltë në jetën e individëve.

 • JUNIPER JNCIS -SEC
 • JUNIPER JNCIA - JUNOS

Kurset e trajnimit JUNIPER & Certifikimi janë si vijon

1. JUNIPER JNCIS -SEC

Specialisti i çertifikuar i JNCIS-SEC ose Juniper Networks - Sigurimi i kursit synon të japë aftësitë tokësore mbi sistemet e sigurisë, konfigurimin e tyre dhe hetimin në situata të mëdha biznesi. Ky kurs është planifikuar për ekspertët e administratës së sistemeve me përvojë dhe në mes të të mësuarit rrugor të programimit Junos për Gadgets Seria SRX.

Qëllimi JUNIPER JNCIS -SEC
 • Përshkruani drejtimin konvencional dhe sigurinë dhe modelet aktuale në internetworking.
 • Jepni një skemë të pajisjeve të serisë SRX dhe dizajnit të programimit.
 • Përshkruani rrjedhën e vazhdueshme të parcelave dhe krijimin e sesionit të kryer nga pajisjet e Serisë SRX.
 • Përshkruani, rregulloni dhe shfaqni zona.
 • Përshkruani, rregulloni dhe shfaqni strategjitë e sigurisë.
 • Përshkruani, rregulloni dhe përcaktoni vlefshmërinë e klientit firewall.
 • Përshkruani llojet e ndryshme të sulmit të sistemit.
 • Projektimi dhe alternativat e ekranit për të parandaluar organizimin e sulmeve.
 • Sqaroni, ekzekutoni dhe shihni NAT, si të aktualizuar në fazat e sigurisë Junos.
 • Sqaroni arsyen dhe mekanizmin e sistemeve virtuale private (VPN) të IP Security (IPsec).
 • Ekzekutimi dhe rregullimi i ekranit bazuar dhe IPsec VPN të bazuara në kurs.
 • Përdorni dhe përmirësoni bazën e të dhënave të nënshkrimeve të IDP.
 • Organizoni dhe afroni IDP me formatet e strategjisë.
 • Paraqitni, organizoni dhe shfaqni grumbuj të ulët të aksesueshmërisë.

Innovative Technology Solutions ofron trajnim JNCIS në zonat e ndryshme të 9 në Indi - Bangalore, Chennai, Delhi, Gurgaon, Hyderabad, Kolkata, Mumbai, Noida dhe Pune.

Grupi i synuar për JUNIPER JNCIS -SEC

Ky kurs përfiton nga administratorët e SRX Series gadgets. Këta administratorë përfshijnë inxhinierët e sistemit, drejtuesit, forcojnë stafin dhe fakultetin e degëve.

Të domosdoshme për JUNIPER JNCIS -SEC

Komunikimet duhet të kenë informacione thelbësore të administrimit të sistemeve dhe një kuptim të referencës së Referencës së Interkoneksionit të Sistemeve të Hapura (OSI) dhe suitë e konventës TCP / IP. Ndërmarrjet duhet të shkojnë gjithashtu në hyrjen në kursin e Sistemit Operativ Junos (IJOS) dhe Junos Routing Essentials (JRE), ose të kenë përvojë proporcionale përpara se të shkojnë në këtë klasë.

2. JUNIPER JNCIA - JUNOS

Trajnimi i JNCIA - Junos nga Zgjidhja e Teknologjisë Inovative është një certifikatë e nivelit të seksioneve që shkon si një institut për shkurtimin e kurseve Junos. Juniper Networks CertifiedAssociate tregon aftësinë e një eksperti për të punuar me Junos OS, shkëmbimin, drejtimin dhe bazat e administrimit të sistemeve thelbësore. Merrni mundësinë për të zbuluar rreth pjesëve kyçe të programimit Junos përmes shfaqjeve të suksesshme dhe seancave laboratorike. Merrni aftësi në konfigurimin dhe administrimin e Junos OS dhe operacionet e tij të veglave.

Qëllimi JUNIPER JNCIA - JUNOS
 • Kryen ndërmarrje të ndryshme në konfigurimin CLI dhe mënyrat operacionale
 • Rivendosni pajisjet Junos në parametrat e tyre të bimëve prodhuese
 • Futja dhe mbikëqyrja e rregullimit të ndërfaqeve
 • Kryen detyra për regjistrimin e kuadrit, konfigurimin autentik, SNMP dhe NTP
 • Aktualizoni organizoni shërbimet
 • Organizoni dhe punoni RPF un-cast (Reverse Path Forwarding)
 • Ripërtëritja e fjalorit kryesor dhe mbështetja e kornizës rekord të pajisjeve të Junos
 • Rishikoni Junos OS në mënyrë efektive
 • Mbikëqyrë operacionet drejtuese, drejtimin statik, OSPF dhe strategjitë drejtuese
 • Aktualizoni kanalet firewall

Zgjidhjet e teknologjive krijuese ofrojnë trajnime JNCIA në zonat unike të 9 në Indi - Bangalore, Chennai, Delhi, Gurgaon, Hyderabad, Kolkata, Mumbai, Noida dhe Pune.

Grupi i synuar për JUNIPER JNCIA - JUNOS

Ky kurs Junos është i përsosur për ekspertët e administratës së sistemit të fluturimit ose sistemeve të cilët dëshirojnë të rritin njohuritë e tyre në Junos OS, thelbin e Juniper Networks dhe drejtimin e ideve.

Të domosdoshme për JUNIPER JNCIA - JUNOS

Për secilën prej tre prej Tracks Junos nën, JNCIA-Junos është kualifikimi thelbësor Tre Junos Tracks:

Organizimi i specialistëve Routing and Switching: Kjo udhë është për ata që punojnë me fondacionin ose për të marrë rregullime në drejtimin e Rrjeteve të Juniper Networks si dhe ndryshimin e mjedisit fund-në-fund rrënjësisht brenda fushës së komunikimit mediatik ose një mjedisi Enterprise Fortune 100 Enterprise.

Ndërmarrja e Routing dhe Switching: Kjo udhë është për ata që punojnë në pak përmes ndërmarrjeve të zgjeruara të Ndërmarrjeve që prezantojnë dhe forcojnë sistemet e inovacionit të Juniper Networks në të cilat qëndrojnë LAN dhe WAN çelsin dhe çelsin.

Junos Siguria: Kjo udhë është e koordinuar në drejtim të individëve të cilët përshkruajnë dhe aktualizojnë sistemet e Sigurtë të Rrjetit të Dëmtuar.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!