Metodat e të mësuarit

Zgjidhjet teknologjike inovative ofrojnë zgjedhje të ndryshme kur bëhet fjalë për mënyrat e të mësuarit. Nëse preferoni të mësoni vetëm ose me një grup, ITS bën çdo gjë të mundshme për komoditetin dhe komoditetin tuaj.

Trajnimi 1-on-1 dedikuar

Zgjidhjet teknologjike inovative 1 ON 1 Metodologjia e trajnimit lejon 100 customization e kurseve dhe planit për studentët individual.

Trajnimi në Klasë

Zgjidhjet teknologjike inovative ofrojnë trajnime ballë për ballë në klasë për studentët nga e gjithë bota. Zgjidhja jonë përfshin të gjitha shërbimet e lidhura me trajnimin, si ndihma për vizë etj.

Trajnimi Onsite

ITS specializon në organizimin e trajnimeve në terren për t'ju lejuar të keni një mjedis të njohur me pajisje të njohura për të siguruar komoditet dhe rehati.

Instruktori Led Online

Trajnimi i Led Online i trajnuesit pohon të jetë mënyra më e përshtatshme për të mësuar nga komoditeti i shtëpisë, zyrës ose cilësdo mjedis të zgjedhur prej jush.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!