Blog

3 Shkurt 2017

Shikoni SQL Server 2014 Certification

/
postuar Nga

Microsoft ka pranuar certifikimin e ri të SQL Server 2014 dhe provimet e lidhura. Meqë lloji i ri i SQL Server është fiksuar në akordimin e ekzekutimit dhe në disponueshmërinë e lartë, ata kanë vendosur që DB të organizohen vetëm në afirmimin e MCSE të mblidhen këtë herë.

Microsoft do të qarkullojë materialin e ri të përgatitjes së provimeve rreth një muaj para se provimet të përmirësohen.

Certifikimi i SQL Server 2014

Siç mund ta dini, SQL 2014 shkon me këto komponente të reja:

  • Kapacitetet e memories për ekzekutimin e përmirësuar
  • Shërimin e fatkeqësive dhe fortifikimin me metodën për Azure
  • Të dhënat e përditësuara dhe të mbledhura të fragmenteve të mbledhura
  • Guvernatori i Burimeve kontrollon IO
  • BI thekson: Power Query, Power Map, Polybase
  • Pafundësisht në Azure

Për të pasqyruar mendimin e substancës SQL Server 2014 në provimet 461, 462 dhe 463, Microsoft Learning ka riemëruar afirmimin e MCSA në MCSA SQL Server 2014. Pasi që ndryshimet në secilin provim individual janë modest në madhësi dhe aftësitë e SQL Server 2014, mbeten thelbësore, shfaqin MCSA: mbajtësit e certifikimit të SQL Server 2014 do të kenë kopjimet e tyre të rishikuara në mënyrë të ngjashme për të pasqyruar emrin e ri të akreditimit.

MCSE dhe Platforma e të Dhënave: Inteligjenca e Biznesit u ridizajnuan prillin 2014 për të konsoliduar substancën e SQL Server 2014. Nëse keni fituar akreditimin tuaj të MCSE para kësaj, nuk do të tentoni në SQL Server 2014 ose lëshimet e ardhshme deri në provimin tuaj të ri-certifikimit.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!