Blog

çertifikatat mcsa 2016
7 korrik 2017

Një Udhëzues i plotë për Certifikimin MCSA 2016

/
postuar Nga

Certifikimi MCSA 2016

Kush mund të shkojë për të MCSA 2016 certifikimit?

Një student i cili duhet të fillojë profesionin e tij në administratën e infrastrukturës së serverit të Microsoft.

Një ekspert i cili ka nevojë për të rinovuar aftësinë e tij / saj të specializuar nga serveri më i themeluar në atë më të fundit

Datacenter Administratorët / arkitektura

Çfarë numri i provimeve janë atje?

Për të përfunduar MCSA ju duhet të paraqiteni për tre provime.

  • 70740
  • 70741
  • 70742

Cili është numri i librave?

Janë tre libra për të përfunduar MCSA

A ka ndonjë parakusht për këtë certifikatë?

a.No

b.Nëse jeni MCSA 2012 siguroheni, në atë moment mund të rishikoni certifikimin tuaj në MCSA 2016 duke dhënë një provim (70743)

Pse MCSA me Server 2016

Ky sistem operativ i serverit ka paraqitur një ton të karakteristikave të reja që mund t'ju sjellin në nivele të ndryshme të administrimit dhe për më tepër ju ndihmon të kurseni koston për shoqatën tuaj. Këtu është një listë e karakteristikave të reja të paraqitura në Server 2016.

Definimi i Datacenter i softuerit

Serveri 2016 ju ofron më të përshtatshëm dhe me kosto efektive datacenter, ku ne mund të shfrytëzojmë llogaritë e përcaktuara nga softueri, Ruajtja dhe rrjetëzimi për të prodhuar datacenter tonë. [Për më tepër, nëse kjo është e drejtë. ]

Virtualizimi i mbivendosur

Server 2016 ofron virtualizim të fshehtë në hiper-v, kështu që tani mund të futni hyper-v brenda një makine virtuale.

Nano Server

Microsoft ka paraqitur serverin më të vogël, e cila është më e vogël se qendra e serverit.

Kontejner i Windows

Oferta e izolimit të aplikacioneve të kendojnë risi për namespace.

Kontenier Hyper-v

Oferta e izolimit për hiper-v

prerës

Për të mbikëqyrur dritaret dhe hiper v enë.

Powershell Direct

Kjo ju shkakton të lidhni VM tuaj nga HOST pa ndonjë konfigurim tjetër.

Linux Secure Boot

Tani ne mund të bëjmë gjeneratën 2 linux VM në hyper-v.

Grupet Vm

Për të bërë administrimin e VM të ndryshme më pak të kërkuar

Përmirësimi i Cluster-it në Failover

Bëni një dëshmi të re duke përdorur azure

Replikimi i ruajtjes

Replikimi i nivelit të bllokimit agnostik të ruajtjes

Magazinimi i Hapësirës së Hapur

Hapësira e magazinimit drejtpërdrejtë heq nevojën për SAS të përbashkët.

Virtualizimi i Sistemit

Virtualizimi i sistemit ju ofron krijimin e arritjes së SDN.

Këto nuk janë të vetmet karakteristika të reja që kemi në serverin 2016, por vetëm disa fokusohen. Ju do të keni më shumë se kjo në certifikimin tuaj MCSA.

Kur të përfundoni certifikimin tuaj MCSA me serverin 2016 ju do të keni kapacitetin për të punuar me të

  • Instalimi, Ruajtja dhe llogaritja, DSC
  • Networking të cilat IPV4 / 6, SDN, NPS, NAP, VPN, DAS, organizojnë virtualizimin.
  • Identiteti nënkupton ADDS, ADRMS, ADFS, ADCS, DAC, Azure AD.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!