Blog

Business-Studentët
5 Shkurt 2018

Çertifikatat më të mira 10 të Microsoft në kërkesën sot në 2018

Certifikime Microsoft në kërkesë Sot: Kuadri i punës i Microsoft Windows është programi më i përdorur në mbarë botën dhe me shumë kompjuterë që punojnë në sistemin operativ, duke bërë që MS të ngrejë një ton të instrumenteve mbështetëse për serverat, avancimin e aplikacioneve dhe fazën e re për t'u përshtatur deri në nevojat në zhvillim.

Nga një pikëpamje që përpiqet të kërkojë ose të kërkojë profesionin, në mënyrë efektive duke përfunduar ndonjë nga çertifikatat më të mira dhe më të kërkuara nga Microsoft në 2018 do t'u japë atyre një mënyrë imponuese për avancim pasi që secili prej këtyre kurseve është identifikuar me OS-në që organizata ka krijuar. Ju mund të kuptoni këto certifikime dhe të kërkoni ato më të përshtatshme për perspektiva më të mira të profesionit.

Çertifikatat e Top 10 të Microsoft në kërkesë

1. Eksperti i Microsoft Certified Solutions (MCSE): Infrastruktura e Serverit:

Infrastruktura e Serverit MCSE ka për qëllim të sigurojë që një ekspert ka aftësi të rëndësishme për të mbikëqyrur dhe për të mbajtur një kornizë të serverit me përparësi. Individi do të ketë një mësim të kujdesshëm për karakterin dhe menaxhimin e kornizës, virtualizimin, administrimin e sistemeve dhe grumbullimin e të dhënave. Kur ju në mënyrë efektive të gjithë kursin, ju mund të blini pjesë të punës si një ekspert mbështetës ose si një hetues i sigurisë së të dhënave. Është e detyrueshme të përfundosh pesë teste unike duke mbajtur parasysh qëllimin përfundimtar të kualifikohet.

2. Zhvilluesi i Zhvillimit të Certifikuar të Microsoft (MCSD): Ndërtuesi i aplikacioneve

Në një periudhë kur aplikacionet e gjithanshëm kanë rezultuar të përhapura, marrja e certifikimit të MCSD është vërtetim se mbajtësi i testamentit është një prodhues i aplikacioneve të ekspertëve, i cili mund të bëjë aplikacione aktuale portative. Ata gjithashtu mund të ndërtojnë aplikacione të internetit, administrata themelore për inxhinieri të moshës së re. Programi pret që ju të përfundoni një letër në platformën Universal Windows dhe miratimin e ndërtuesit të aplikacionit përpara se të kërkoni pas lëndëve të zhvilluara më tej.

3. Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA): Windows Server 2016

Varianti më i fundit i programit të arritshëm, një certifikim i MCSA mundëson ekspertin të jetë përgjegjës për trajtimin me Windows Server 2016 dhe procedurat e lidhura. Një njeri i cili në mënyrë efektive përfundon kursin do të garantohet se ata kanë fituar të mësuarit e menaxhimit të bazës së të dhënave, menaxhimit dhe mirëmbajtjes së serverit. 2016 interpretimi rifreskon ato që tani kanë miratimin me idetë më të reja dhe përmirësimet e programimit të bëra në Windows Server. Që nga fundi, Microsoft ka pjesë të kurseve të ndryshme që japin më shumë zgjatje për të shpenzuar kohë të konsiderueshme në afërsinë tuaj të përgjithshme të intrigave. Në rast se keni ndërmend t'i mbuloni të gjitha, është thelbësore që të bëni të gjitha kurset e lidhura me Windows Server me një qëllim përfundimtar të caktuar për t'u kualifikuar si një specialist në fushën tuaj të zgjedhur.

4. Ekspert i Certifikuar i Microsoft-it: Platforma e të Dhënave

Duke përfunduar në mënyrë efektive certifikimin e MCSE në Platformën e të Dhënave, mund t'u tregoni bizneseve potencial se ju mund të punoni me shkathtësi në administrimin e serverit SQL dhe të mbikqyrni marrëveshjet e të dhënave të shkallës së sipërmarrjes, e cila është një punë e vështirë për të tjerët. Certifikimi gjithashtu u tregon organizatave se mbajtësi i deklaratës mund të bëjë menaxhimin e të dhënave si në re ashtu edhe në mjedise në mënyrë efektive. Një tërësi prej pesë testeve të dallueshme duhet të përfundojë dhe mund të shtoni edhe më shumë kohë në afërsinë tuaj të përgjithshme të intrigave të identifikuara me SQL Server.

5. Microsoft MCSE: Platformë Cloud dhe Infrastrukturë

Microsoft ka një portofol gjigant të çertifikimit që synon t'u mundësojë njerëzve që të kenë përvojë praktike në mënyrë specifike zonat e përmirësimit. Platforma Cloud dhe Infrastruktura sigurojnë që ju të mund të punoni në mënyrë produktive me re dhe fokusimet e të dhënave të lehtësuara nga Microsoft duke përdorur përparime të ndryshme. MS Azure është një qëndrim në mesin e marrëveshjeve më të zakonshme cloud ofruar klientëve dhe duke fituar testamentin, ju mund të rrisni vlerën e organizatës dhe të merreni me pasuritë e tyre.

6. Qendra e Sistemit të Microsoft - Administrimi i Menaxherit të Konfigurimit të Qendrës së Sistemit dhe Intune

Kur pranoni të pranoni Menaxhuesin e Konfigurimit të Sistemit të Administrimit dhe Intune, kursi do të japë informacion fitimprurës në pjesë të ndryshme të shefit të marrëveshjes dhe programit Microsoft Intune. Përfshin informacione mbi mënyrën më të mirë për t'u marrë me ndërmarrjet e përditshme, menaxhimin e programimit, mbajtjen e aksioneve për të dyja pajisjet, programimin, përkujdesjen për aplikimet dhe koordinimin e të dhënave të prodhuara me Intune. Çertifikimi gjithashtu menaxhon konsistencën, sigurinë në fund dhe prodhon raporte.

7. Microsoft Exchange Server: Projektimi dhe Vendosja e Microsoft Exchange Server 2016

Grumbulli i gjatë i kurseve të ofruara nga Microsoft është rritja e profesioneve fitimprurëse për njerëzit që kërkojnë pjesë të mundshme të profesionit. Kur e zbatoni në tërësi këtë testament, rritni vlerën e organizatës tuaj duke pasur aftësinë për të planifikuar një Microsoft Exchange Server 2016 siç tregohet nga nevoja të veçanta dhe ta dërgoni atë. Një aplikant duhet të ketë jo më pak se tre vjet eksperiencë pune me serverët Exchange dhe kur ta përfundojnë këtë, ata do të kenë kapacitetin për të udhëhequr një skuadër krerësh me të mësuarit të mbledhur përmes dokumenteve të testimit të ndryshme që janë pjesë e këtij kursi.

8. Microsoft Office 365: Mundësimi dhe menaxhimi i Office 365

Microsoft Office, i cili dikur ishte një program i pavarur, është kthyer në një administratë të anëtarësimit me Microsoft Office 365. Ekspertët e IT-së mund të njohin të gjithë përmes programimit të Office 365 duke përfshirë kushtet, nevojat dhe personalitetet e tij. Kur ata kanë mësime të shumta për të mbështetur përparimet dhe kanë kapacitetin për të hetuar plotësisht rezultatet e mundshme të programit, ata mund të shfrytëzojnë me profesionalizëm Powerpoint, Excel, Word midis projekteve të ndryshme. Përveç kësaj, është një program themelor dhe shumë më pak në mendje, krahasuar me serverët e tjerë të SQL dhe Azure Cloud-based testamentet që mund të blini duke përfunduar gjërat thelbësore.

9. Microsoft .Net: ASP.Net MVC 5

Para se të merrni provimin e certifikimit të Microsoft në ASP.Net, është e detyrueshme që të mos ketë më pak se pesë vjet përfshirje në skenë. Në shansin që ju keni krijuar programe që përdorin ASP.Net dhe kanë ndoshta një çift një eksperiencë të gjatë duke marrë një të shtënë në marrëveshjet me bazë MVC, ajo duhet të jetë shumë më pak e kërkuar për të marrë certifikimin MVC 5. Deklarata jep informacion mbi dizajnimin, përcjelljen dhe ndërtimin e takimit të klientit duke shfrytëzuar inxhinierinë e produktit. Ashtu si dhe programe të tjera të certifikimit të mëtejshëm, ju duhet të bëni efektivisht një progres të dokumenteve testuese me një qëllim përfundimtar të caktuar për t'u kualifikuar si specialist në lidhje me këtë çështje. Meqë kërkon informacion të gjerë mbi .Net, ASP.Net dhe MVC 5 në të njëjtën kohë, mendohet të jetë me probleme më të mëdha dhe është e arsyeshme për ekspertë me eksperiencë që synojnë të ndihmojnë në thirrjen e tyre.

10. Microsoft Certified Solutions Associate: SQL Server 2016

Kur të keni efektivisht certifikimin e MCSA në SQL Server 2016, kuptohet se do të keni informacione vitale të specializuara për t'u marrë me bazën e të dhënave SQL mbi cloud dhe lokalet siç pretendohet nga organizata. Microsoft ka si pjesë të vonshme certifikimin në module të ndryshme të quajtur SQL 2016 përmirësimin e bazës së të dhënave, administrimin e bazës së të dhënave dhe zhvillimin e BI. Ekspertët me certifikimin SQL kanë alternativë që të kenë një ekspertizë në një fushë specifike për pjesët më të veçanta të punësimit dhe zhvillimin e profesionit ose mund të marrin teste të ndryshme në rast se ato mund të merren me paparashikueshmërinë që lidhet me të.

Microsoft Training & Certification

In Just 5 Days
Regjistro tani

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!