Blog

1 E marte 2017

Microsoft Dynamics 365 | Kombinimi i CRM & ERP

Çfarë është Dynamics 365?

Bizneset sot po kërkojnë vështirësi dhe janë të gatshëm të reagojnë ndaj transformimeve digjitale. Të dy shoqëritë më të vogla dhe më të mëdha përfitojnë nga korniza të tilla që lehtësojnë çdo operacion të tyre lehtësisht në mënyrë që ata të mund të përqëndrohen në perspektivat më të domosdoshme të biznesit për të përfituar. Një qëndrim midis transformimeve më të pritura digjitale në rrethanat e tanishme ishte Microsoft Dynamics 365.

Me Microsoft që lëshon Dynamics 365, secila prej hipotezave ka arritur një fund. Ndërtuar me ndryshim dixhital, Microsoft Dynamics 365 pret të ndihmojë bizneset me as një CRM (Customer Relationship Management) ose një ERP (Enterprise Resource Planning), por një përzierje e të dyjave. Dynamics 365 është në thelb një kornizë ERP me bazë cloud dhe CRM që synon përshtatshmërinë më të madhe dhe zgjidhjet e redaktuara.

Microsoft Dynamics 365 është punuar për t'i dhënë një fazë shoqatave, në radhë të parë, veprimeve të tyre. Ajo rrjedh në sistemin tuaj të biznesit për t'u përshtatur në situatën dhe strukturën e tij specifike. Pak nga pak, ju do të merrni zgjidhje me porosi që ju kërkoni në Microsoft AppSource.

Ajo u fut nën emrin e koduar - Madeira. Produkti përfshin disa arsye të aplikacioneve të prodhuara që kontribuojnë dhe mbikëqyrin kapacitete të veçanta hierarkike si operacionet, tregimet, financat, marrëveshjet për përfitimet në terren, zgjerimin e automatizimit të përfitimeve dhe përfitimin e klientit. Ato njihen si Dynamics 365 për Operacione, Dynamics 365 për Shërbimin në Fusha, Dynamics 365 për Shitje, Dynamics 365 për Shërbimin e Projektit dhe Dynamics 365 për Shërbimin e Klientit.

Modeli i përbashkët i të dhënave

Microsoft Dynamics 365 ka një model të përbashkët të të dhënave që ofron integrim të fortë me Office 365 të Microsoft dhe aplikacione të ndryshme të biznesit me një API të institucionalizuar. Inteligjenca Cortana, Power BI dhe Interneti i Gjërat janë secila nga qendra një pjesë e Microsoft Dynamics 365. Këtu. klientët mund të lexojnë aplikacionet në një dyqan tjetër - Microsoft AppSource.

Integrimi me Office 365

Microsoft Dynamics 365 ka një integrim të butë me Office 365, veçanërisht me Outlook. Ju mund të dërgoni drejtpërdrejtë shënime, raporte dhe kërkesa nga Outlook. Gjithashtu, mund të përshtatni dhe ndryshoni të dhënat pa lënë klientin e emailit. Ju gjithashtu mund të shihni dokumente të lidhura, statusin e llogarive për të gjithë përfituesit në shiritin anësor kur jeni duke dërguar mesazhe me klientë të shumtë. Komponentët e krahasueshëm e bëjnë këtë integrim të jashtëzakonshëm.

Sa kushton Microsoft Dynamics 365?

Ekzistojnë dy versione të lëshimit të Microsoft Dynamics 365, Enterprise dhe Business. Në rast se shoqatat tuaja kanë më shumë se klientë 250, Enterprise Edition do të jetë i përshtatshëm për shoqatën tuaj. Përkundër faktit që, nëse shoqata juaj ka rreth 10 tek klientët 250, lirimi i biznesit do t'i shërbejë nevojës suaj. Që nga Edition Biznesi është përqëndruar rreth shoqatave të vogla, në këtë mënyrë ajo përfshin Dynamics 365 për Financials. Për versionin e Ndërmarrjes, Operacionet 365 ofrohen dhe Financat nuk janë.

Për klientët e plotë, leja për Biznes Edition është $ 50 për klient çdo muaj. Klientët e lehtë mund ta përfitojnë atë në $ 5, për klient çdo muaj. Ndërsa Edition Enterprise vjen në dy marrëveshje - caktoni 1 përfshin çdo një nga këndet me përjashtim të Operacioneve. Është vlerësuar $ 115 për klient çdo muaj. Marrëveshja 2 përfshin çdo gjë duke përfshirë Operacionet dhe është vlerësuar si $ 210 për klient çdo muaj. Klientët e lehtë mund të përfitojnë atë në $ 10 për klient çdo muaj.

Kjo shumë e reklamuar 'ndryshim dixhital' është e mirë për të shkuar për të ndryshuar si Menaxhimin e Marrëdhënieve me Klientët dhe Planifikimin e Burimeve të Ndërmarrjeve për shoqatat. Zhvillimet janë padyshim interesante dhe diçka për të mbajtur një sy jashtë. Versionet e mëparshme të CRM dhe ERP të Microsoft janë ende në prani me mbështetjet dhe zhvillimet më të fundit.

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!