Blog

blerje e lidhur me microsoft (marrëveshje)
8 Dhjetor 2016

Blerja e Microsoft LinkedIn hapjen e dyerve të reja për njerëzit

Përvetësimi i Microsoft LinkedIn pastrohet nga kontrolluesit, duke hapur hyrje të reja për individët anembanë globit

Ishte rreth gjashtë muaj më parë, në qershor 13, se ata deklaruan se Microsoft do të merrte LinkedIn. Rreth atëherë, ata thanë se kishin planifikuar të zgjidhnin negociatat para vitit të kaluar. Sot, Komisioni Evropian deklaroi se e ka pastruar sigurimin. Prandaj, ata tani kanë marrë shumicën e miratimeve administrative që pritet të përfundojnë marrjen, dhe marrëveshja do të mbyllet në ditët në vijim.

Mbështetja në Bruksel merr kontrollet krahasuese dhe largimet në Shtetet e Bashkuara, Afrikën e Jugut, Kanada, Brazil dhe Afrikë të Jugut. Në çdo komb dhe në të tjerë, ata kanë patur mundësi të hulumtojnë përzierjen e tyre me autoritetet qeveritare dhe kontrollorët në detaje të hollësishme.

Si një komponent i ekzaminimeve të tyre me Komisionin Evropian, ata formalizuan disa detyra në lidhje me mbështetjen e Microsoft-it për administrimin e jashtëm të ekspertëve të komunikimit joformal me kohë të gjatë. Për shembull, ata kanë dhënë që për pesë vitet e ardhshme:

Ata do të vazhdojnë të bëjnë programin e tyre të Add-In për qasje të jashtme të ekspertëve të ndërveprimit ndërpersonale të ekspertëve. Programi i Add-në i jep autorëve që të koordinojnë administratat e tyre në Microsoft Outlook, Word, PowerPoint dhe Excel, duke u dhënë klientëve një përvojë më të mirë për shfrytëzimin e Office. Ndërsa vazhdojnë të përmirësojnë këtë program, këto përmirësime do të jenë të qasshme për administratorët e ndërveprimit ndërpersonale të ekspertëve të jashtëm.

Ata do të vazhdojnë të bëjnë hapje të kufizuara kohore në Shitoren e Shitoreve të disponueshme për administrimin e jashtëm të ekspertëve të komunikimit ndërpersonal me rreze të gjatë.

Ata do të garantojnë që drejtuesit e IT-së dhe klientët mund të shkultojnë takimin e tyre në Zyrë duke zgjedhur nëse do të tregojnë në UI profilin e LinkedIn dhe të dhënat e veprimit që mund të koordinohen më vonë.

Me përjashtim të rastit që ata krijojnë një aplikacion LinkedIn ose një pllakë për Windows PC dhe inkorporojnë atë në Windows, ata do të lejojnë prodhuesit e PC të zgjedhin që të mos prezantojnë ato në kompjuterët e tyre të Windows në Zonën Ekonomike Evropiane ose ZEE. Gjithashtu, ata do të garantojnë që klientët të mund të çinstalojnë aplikacionin dhe tjegull në shansin që ata dëshirojnë. Ata gjithashtu nuk do të përdorin vetë Windows-in për të provokuar klientët për të futur një aplikacion LinkedIn, pavarësisht faktit se mund të qëndrojë i aksesueshëm në Dyqanin e Windows dhe të përparohet në mënyra të ndryshme.

Marrëveshja Microsoft LinkedIn

Në EEA ata nuk do të shkojnë në konkurrim me krijuesit e PC-ve për para-vendosjen e një aplikacioni ose tjegull Windows LinkedIn që do të mbështesë LinkedIn në një premisë elite dhe përgjatë këtyre linjave bar shpërndarjen e personit të aftë aftësinë për administratat e komunikimit person.

Ata vlerësuan mundësinë për të folur nëpër këto dhe elemente të ndryshëm delikate në një rrugë imagjinative dhe produktive me Komisionin Evropian.

Me këtë procedurë administrative prapa nesh, ata mund të bashkojnë dy organizata awesome dhe të përqendrohen në çështje shumë më të gjera për atë që do të vijë. Rastet e gjashtë muajve të mëparshëm nuk e bëjnë vetëm këtë mundësi biznesi, por më shumë çështjet shoqërore të lidhura me to, më thelbësore.

Në qershor, Satya Nadella dhe Jeff weiner, drejtuesit ekzekutivë të Microsoft dhe LinkedIn, raportuan vizionin e tyre të përbashkët për bashkimin e re të vozitjes së makinës në botë me sistemin e aftë të drejtimit në botë. Vetëm dhjetë ditë pasi deklaruan këtë përzierje, votuesit në Mbretërinë e Bashkuar votuan për t'u larguar nga Bashkimi Evropian. Për më tepër, rreth pesë muaj pas kësaj, një kryqëzatë e trazuar e garës presidenciale në Shtetet e Bashkuara gjeti disa përfundime. Në të dyja anët e Atlantikut, ajo është shfaqur progresivisht e qartë se shumë individë mësojnë për të majtë dhe nuk janë në gjendje të marrin pjesë në zhvillimin financiar dhe hapjet e bëra nga ekonomia kompjuterike në rritje.

Ndërsa aparatet e inovacionit nuk janë zgjidhja për vështirësitë e tanishme financiare, ata besojnë se mund të bëjnë një angazhim të domosdoshëm. Microsoft dhe LinkedIn së bashku kanë një shans më të madh për individët online për të krijuar dhe fituar kualifikime për aftësi të reja, të njohin dhe të kërkojnë punësime të reja dhe të kthehen të jenë më inovative dhe fitimprurëse, ndërsa punojnë me bashkëpunëtorët e tyre. Bashkëpunimi mund të arrijnë më shumë për t'i shërbyer atyre me arsim të avancuar, si dhe shumë individë që kërkojnë pas takimeve të reja, aftësive dhe kualifikimeve të identifikuara me përgatitjen profesionale të quajtur kështu aftësitë e qendrës. Aspira e tyre është të bëjnë pjesën e tyre për të bërë më të hapur derën për individët të cilët nuk kanë marrë pjesë në zhvillimin e vonshëm monetar.

Me përzierjen e Microsoft dhe LinkedIn, ata mund të gjejnë një mënyrë që individët të mësojnë prirjet e përfshira dhe të kërkojnë punësime më të mira. Përmes Philanthropies të Microsoft-it, ata do të kontribuojnë më shumë sesa çdo organizatë tjetër për të përcjellë aftësi të përparuara në shkolla. Nëpërmjet aktivitetit të tyre të Affordable Access dhe inovacioneve të reja televizive të largëta broadband "White Spaces", ata do të përcjellin akses broadband në grupe më të thjeshtë. Për më tepër, me Grafikun Ekonomik të LinkedIn, me informacionin e tij për nevojat e zhvillimit të afërt të okupimit dhe aftësive, ekziston një mundësi e zgjeruar për të ndihmuar qeveritë të shfrytëzojnë informacione më të mira dhe kapacitete logjike për të kërkuar sisteme të avancimit financiar për t'i lidhur individët me dyer të reja të hapura.

Ata menjëherë e perceptojnë se asnjë organizatë e vetme nuk mund të përmbahet në kuptimin e vështirësive të shumta financiare që qëndrojnë deri në botën e sotme. Ndoshta më shumë se çdo gjë tjetër, qeveritë duhet të vazhdojnë të inovojnë mbi një grup të gjerë mësimesh, përgatitjen dhe qasjet e punës. Gjithashtu, mbi pjesët private dhe të hapura, ata si tërësi duhet të takohen dhe të veprojnë me një ndjenjë detyre të përbashkët.

Nuk ka mungesë pune - ose mundësi - para nesh.

Duke mbaruar diskutime të thella me qeveritë rreth globit rreth mundësisë për të bashkuar Microsoft dhe LinkedIn, ata janë të etur të fillojnë dhe të fokusohen në pjesën e tyre.

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!