Blog

28 prill 2017

Microsoft Office 365 me SharePoint: kombinimi perfekt

Microsoft Office 365 dhe SharePoint

Microsoft Office ka një tendencë të jetë një element kryesor i çdo mjedisi pune, dhe Zyra 365 vetëm ndihmoi rëndësinë e marrëveshjes. Cloud firmat e sigurisë Cloudhigh Networks zbuluan se administrata ishte instrumenti më i përdorur i bazuar në cloud bazuar në llogaritjen e klientëve. Një nga avantazhet më të mëdha të një aparature të njohur është se ai si rregull koordinon me softuer të tjerë të dobishëm të biznesit, duke rritur efektivitetin dhe efikasitetin.

As Zyra 365 rezulton të jetë në mënyrë progresive standarde, kështu që e bën SharePoint, instrumentin e përbashkët të përpjekjeve të Microsoft. Duke përdorur SharePoint, grupet mund të bashkëpunojnë në një ndërmarrje të ngjashme, me përditësime të arritshme në mënyrë progresive. Në vend që të përjetojnë shqetësimin e dokumenteve të mesazheve përpara dhe prapa, specialistët mund të nënshkruajnë në një vend dhe të shohin interpretimin më të fundit të secilit dokument.

Për të qenë me të vërtetë fitimprurëse, qoftë se ashtu siç duhet, të dyja rregullimet duhet të ndërfaqen me njëri-tjetrin, të ngjashme me bashkëpunëtorët në një martesë të papërlyer. Këtu janë disa gjëra që geniuses IT duhet të mendojnë për shfrytëzimin Microsoft Office 365 dhe SharePoint në një fushë të ngjashme dhe që ata të funksionojnë në mënyrë të shkëlqyeshme së bashku.

Making Connection

Për ta bërë këtë punë të papërpunuar, lidhja e SharePoint me Office 365 bëhet përmes urdhrave të Lidhjes me Office në SharePoint Server. Atje, ju mund të përfshini, mbikëqyrni dhe evakuoni shoqatat me softuerin. Sidoqoftë, detajet e lidhjes së dy fazave janë pak më parë natën e veçantë - dhe vetëm një pjesë të vogël të procedurës. Grupi juaj gjithashtu do të duhet të rregullojë para kohe se si do të funksiononi me çiftin e ri.

Pavarësisht gjetjes se cilat ndërmarrje mund të përfundojnë përmes SharePoint, administratorët duhet të zgjedhin se kush duhet t'i jepet shikimi dhe të ndryshojë të drejtat për çdo mbledhje të SharePoint dhe se si këto të drejta do të mbikëqyren në një premisë përparuese. Ndërsa punëtorët shkojnë mbrapa dhe me radhë, ndërtimi i një metodologjie dhe sistemi për ndryshimet e autorizimeve në përputhje me atë që bëhet në mënyrë të përshtatshme është urgjente.

Përdorimi i SharePoint

Korrespondenca transparente bën një punë të mirë martesore, dhe SharePoint kupton se si të jetë jashtëzakonisht i hapur nga mënyra se si ai flet me Office 365 dhe klientët e saj të fundit. Siç tregon Microsoft në faqen e saj, SharePoint duket tek klienti përfundimtar përmes një programi të internetit, ku ata mund të shikojnë mbi një shumëllojshmëri të përbërësve. Klientët mund të kërkojnë dokumente, të transferojnë skedarë në OneDrive, të punojnë së bashku me të tjerët ose t'i shpërndajnë skedarët ekzistues grupeve të tyre. Sapo të arrihet, dokumentet mund t'i jepen një shoqate të tërë nga brenda SharePoint. Ndërfaqja themelore e bën të thjeshtë për të gjithë grupin të njohë atë që po ndodh dhe e bën të lehtë të hapet nëpërmjet ndonjë programi të internetit.

SharePoint dhe Office

Para rritjes së instrumenteve të përbashkëta të përpjekjeve si SharePoint, kontrolli i interpretimit ishte një ëndërr e keqe - pavarësisht nga klientët në fund. Në atë kohë, kur një ekspert bëri një dokument në Microsoft Word ose Excel dhe e dërgoi atë përmes postës elektronike, përfituesi mund të vëzhgonte përshtatjen e rishikuar. Përveç nëse shfrytëzuesi ka përdorur Ndryshimet e Rregjistrimit përpara ndryshimit të dokumentit, grupi do të duhej të tërhiqej nëse ndryshimet duhej të ishin të ndërruara.

Megjithatë, sot, eminenca që është Microsoft SharePoint jo vetëm që nxjerr gabimet që kanë origjinën nga forma të ndryshme, por pasi që të gjithë po punojnë në një vend të ngjashëm, gjithashtu përfshin një histori të interpretimit që u mundëson klientëve të vëzhgojnë variantet e kaluara të një dokumenti.

Paraqitjet

Përkundër faktit se ka pajisje të ndryshme të arritshme, Microsoft PowerPoint është akoma instrument më i famshëm për prezantime. Sidoqoftë, me këtë bashkim të ri, nuk duhet të jeni në një hapësirë ​​të ngjashme për t'u paraqitur partnerëve të biznesit. Duke përdorur SharePoint, ju mund t'i jepni prezantimet tuaja në PowerPoint klientëve dhe bashkëpunëtorëve të botës me vetëm disa klikime. Pavarësisht nëse jeni duke përdorur atë në lidhje me një video chat ose në mënyrë të pavarur, kjo përshtatje do t'ju ndihmojë të kurseni kohë dhe pasuri.

Përfshi Ins

Në sindikatat relacionale më të mira, bashkëpunëtorët punojnë për të forcuar njëri-tjetrin. Pikat kryesore të SharePoint përfshijnë ins që e bëjnë Microsoft Office artikuj dhe dokumente më utilitariste. Një qëndrim në mesin e më të shquar është DocuSign, i cili mund të shtojë aftësi për të shënuar kontratat, rekomandimet dhe dokumentet e ndryshme. Meqë pjesa më e madhe e kësaj është trajtuar brenda SharePoint, ekspertët mund të bëjnë procedura komplekse dukshëm më pak të vështira, duke mbajtur gjithçka në një vend për më pak kërkesa të mëposhtme. Kurse trajnimi dhe certifikim për Microsoft

Microsoft Office 365 ka marrë softuerin më të njohur të zyrës për cloud, duke e bërë atë më pak të kërkuar për të mbikqyrur sipërmarrjet. Në momentin kur Zyra 365 është e kombinuar me SharePoint, administratorët mund të bëjnë një bazë ku kolegët munden pa shumë pjesë të një shtrirjeje dhe t'u japin partnerëve të jashtëm. Produkti përfundimtar do të jetë një zgjerim në efikasitet, që do të thotë se të gjithë do të arrijnë gjithnjë e më pak, duke ndihmuar një biznes në shkallë të shpejtë.

Lidhni Knotin e Microsoft

Si një administrator që shpreson të përfitojë nga këto objekte të mirënjohura të Microsoft-it, ka disa hapa të veçantë që mund të merrni për të garantuar që keni aftësi të specializuara dhe të mësoni për të bërë punën e martesës. Për disa që shpresojnë të krijojnë aftësi në shfrytëzimin e Microsoft Office 365 dhe SharePoint, hapi fillestar është rregullisht prokurimi i Microsoft MCSA: Certifikimi i Office 365.

Pasi të keni pasur sukses Zyra 365, sjellni shoqërinë tuaj me Microsoft në nivelin e mëposhtëm me MCSE: Produktiviteti për të kapërcyer SharePoint.

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!